ANNONS

Denna vinter ❄️

/

Vädret växlar verkligen hej vilt från dag till dag just nu. I måndags hade vi -23….igår runt nollan och i morse visade bilen på -20 😅

Otroligt vackert i kylan

Jag brukar vara såå otroligt less på vintern så här dags och även nu föredrar jag sommarvärmen men jag är faktiskt inte alls less på vintern. Denna vinter har jag till och med kunnat njuta. Det är så vackert och allt flyter på 😃 Hade jag vågat pga operationen så hade jag banne mig köpt ett par längdskidor. Jag vill se om jag gillar att åka längdskidor lika mycket nu som när jag var mycket yngre.

Idag hade jag och Carola live. Hon har en hundvalp (inte hennes) hemma just nu och även 2 lite äldre kattungar. Valpen var nyvaken när vi började livea och tydligen var mina strumpor det mest intressanta i huset. Man glömmer bort hur vassa tänder små valpar har 😅 När valpen till sist hittade annat att göra så kom ena katten och klättrade på mina ben 😂 Frågan är: Vem vinner – Är hundens tänder eller kattens klor vassast?

Efter skolan åkte jag och de mindre barnen och handlade presenter. Nellie ska på 2 olika kalas till helgen 😅

Att själv slå in presenterna är bland det roligaste som finns enligt Nellie 👍

Jag ska göra kväll nu, är rejält trött idag. Bara två dagar kvar innan man slipper väckarklockan 😉

Kram ❤️

1
127

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00