I väntan på Mello

Vi väntar på att Mello ska börja , vissa är sugna på själva programmet medans andra väntar otåligt på snacksen 😁

Jag personligen väntar på att de små ska somna 🙄 Jag är så trött idag. Linnéa och Jennifer var på Twenty One Pilots-konsert i Stockholm igår och Jennifer sov hos sin kille efteråt medans Linnéa åkte hem. Det går inga bussar till oss så sent så jag fick hålla mig vaken för att hämta hem henne strax efter kl.00.30. Sen tog det en stund innan jag kom i säng och blev väckt av kidsen runt kl. 7 i morse 😴 Sedan har jag haft huvudvärk hela dagen.

Vi var få här hemma igår vilket kändes jättekonstigt. Linnéa på konsert, Jennifer sedan hos killen, Selina, Alice och Nellie sov hos kompisar och Victor, Oliver och Thor hos exet. Så bara jag, Benny, Älva, Lilja och David hemma 😉

Idag kom Alice, Jennifer och Nellie hem och vi handlade lördagsgodis. Selina har övernattning med konfan till imorgon.

Jag överraskade mig själv med att köpa en ny duk till köksbordet och därmed var det bye bye till julduken 😅

Nu blev det en transparent duk för omväxlingens skull 😉 Även adventsstakarna har jag plockat undan och nu är det bara julgardinerna kvar. Det tar sig… 😅

Måste köpa nya blommor till köket också. Julstjärnorna har hållit sig otroligt bra men nu är jag less på de.

Igår fick jag brev från polisen…

Jag anmälde ju snusk-bilderna jag fick på Instagram. Tyvärr kan inte polisen göra nåt och gör ingen undersökning. Jag förstår att det är inte deras prio 1 eller knappast ens prio 20 men de kunde åtminstone ha samlat in alla screenprints jag tagit. För det har blivit en del på de 2 konton äcklet skickar ifrån nästan dagligen. Jag har inte sedan första dagen besvarat hens text utan enbart fotat det hen skickat. En hel del bilder och text. Senast inatt kom en rund-video 😡 Jag har anmält kontona och idag tog Instagram bort ett av de. Jag fick även meddelande av en följare till mig som också råkat ut för äcklet. Blockerar men det kommer nog snart nya konton. Jag kommer att fortsätta polisanmäla de nya bilderna och filmen. En natt vaknade jag dessutom av att min mobil ringde och såg senare att det var äcklet som hade ringt via Instagram 😱 Jag tycker att det börjar gå för långt nu och tänker inte sluta anmäla.

Nu ska vi ta fram chips m.m 👍

Kram ❤️

 1. Helene skriver:

  Ta bort ditt telefonnummer från Instagram det behövde inte stå där

  1. Tommy skriver:

   Fast man ska väl kunna ha sitt telefonnummer på insta. Även lägga ut bilder med mycket hud och lite kläder utan att riskera att bli överhopad av bilder på slakteriavfall. Ett tänk som borde fungera även i våra skolor. Flytta på mobbaren och inte på den mobbade 🙄

 2. Anna skriver:

  Tvi för dessa jävla snuskgubbar/snusktroll som tror det är okej att skicka dickpicks och videos.

  Kram

 3. Jennie skriver:

  Tycker faktiskt att det är riktigt dåligt att sånt här inte tas mer på allvar än vad det gör. Hur långt ska han kunna gå innan polisen ska göra något?!

  Kanske ett fall för trolljägarna?

  1. samps skriver:

   fast vad ska/kan polisen göra? går ju att vara fullt anonym på insta om man vill och man behöver ju inte ens skriva ut sitt namn, hur ska polisen veta vem det är bara på några bilder på ett könsorgan?

   1. Millie skriver:

    Hehe fota alla män i landet och jämföra bilderna! 😂

   1. Jennie skriver:

    Jag trodde att polisen hade ett avtal med stora sociala medier som instagram, twitter, fb för att kunna komma åt ip-adresser.

 4. Sandra skriver:

  Du gjorde så personen blev sporrad

  1. Spelar ingen roll och det gör inte hans beteende mera acceptabelt på något vis. Jag har inte bett om någonting från honom och tänker då inte på något vis heller känna någon skuld av något slag.

   1. Eva skriver:

    Intressanta kommentarer att Mirka har ansvaret för hens beteende för att hon svarade. Speglar samhällets syn på offrets roll när det kommer till sexuella trakasserier och våldtäkter. Det är aldrig offrets fel att förövare inte kan behärska sitt beteende oavsett vad man säger och gör. Det är kommentarer som ovan gör att man skuldbelägger offret och som gör att många inte vågar /orkar anmäla. Tack Mirka att du är en förebild med detta.

    1. Sandra skriver:

     Till Eva nej det är inte Mirkas ansvar och det skrev jag inte!! Jag tycker det är vidrigt sjukt. Jag skuldbelägger inte Mirka okej. Och offret ska ALDRIG känna att det är den fel.

   1. Sandra skriver:

    NEJ du ska inte ha skuld till något och bra att du polis anmälde. Men svarar man kan personen fortsätta mer än om den nonchalera. Jag ber om ursäkt om du tog det på fel sätt. Det är vidrigt!

  1. Maria skriver:

   Lite skrämmande att det kanske är du ”Sandra” som är denna person med tanke på hur du skriver… Tyvärr finns dessa troll överallt. Psyksjuka och blottare,peddon kan flöda fritt på ”kära” internet… Tycker det är för jävligt att man ska behöva ”stå ut” men denna typ av sjuka människor. Snart får vi ta lagen i egna händer känns det som. Polisen kan inte göra mycket tyvärr i vissa fall. Tycker som Tommy skrev ovan, kontakta Aschberg! kram till dig Mirka. Det är tur att du har så många följare som stöttar dig. <3

   1. Sandra skriver:

    NEJ det är inte jag!! Menar inte alls att det är okej med sådana sjuka saker. Bra att polis anmäla men inte svara på de personen skickar. DE KAN VA VEM SOM HELST!!!

 5. L skriver:

  Det är bull allt. Det finns pengar, det finns pengar i massor. Miljarder. Vi skulle kunna ge både polis och sjukvård minst 20 miljarder var om året. Gissa varför vi inte kan det? Nej, jag är inte RASIST så kasta inte den skiten på mig.

  1. Karin skriver:

   Jag håller med dig, pengarna finns säkert i någon kassalådan men de delas ut till andra ”behövande” områden.
   Och jag är inte heller rasist, jag är realist!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..