Vill ni följa med 😃

I samarbete med welltours

 

Foto: Pia Lundberg

Nu mina vänner kan jag äntligen berätta för er om vad jag och Carola har jobbat på att fixa för er.

Varken jag eller Carola har så värst mycket tid över till oss själva för att ladda våra batterier och gudarna ska veta att hur mycket man än älskar att tillbringa all tid med sina barn så behöver man ibland få pausa livet en stund. Speciellt när man dessutom är ensamstående som ska sköta precis allt som har med barnen, hemmet och livet att göra alldeles själv 😉

Alla kan behöva boosta sig själva ibland och varför inte göra det tillsammans med oss 😀

Vi har nu fått möjlighet att göra någonting som känns verkligen jätteroligt. Och det tillsammans med er, våra läsare ❤️

Vi vill åka till Gran Canaria på en härlig mamma boost-vecka tillsammans med er!

Sticka ifrån alla måsten hemmavid till sol och värme och härligt sällskap. En vecka med sol, bad, lättare träning, skratt, nya vänskapsband och ladda batterierna inför den mörka hösten 😉

Visst låter det härligt!

Under veckan erbjuds daglig träning som passar alla som tex yoga, vattengympa m.m

En utflykt till orten Agaete där vi besöker Europas enda kaffeplantage. En rundtur på gården avslutas med avsmakning och även en liten vinprovning 😀

Vi vill ha en avslappnad och mysig vecka där vi har möjlighet att lära känna er ordentligt. Att samlas och laga middag tillsammans, kanske se omgivningarna tillsammans, sola och bada, boosta varandra och framförallt ha roligt 😄

Träning, utflykt och annat roligt ingår i resan och jag och Carola ser framemot att hitta på mera skoj tillsammans på plats.

Sedan gör man som man vill. Orkar man inte tex träna så är det inget måste 😅

Jag tror att det blir en grym resa 👍

Och självklart så måste man inte vara en mamma för att följa med! Alla är välkomna med ett glatt humör 😀

Låter det intressant?

All info ang resan hittar ni HÄR.

Där gör man även enkelt sin anmälan och tänk på att platserna är begränsade 😉

Har ni några som helst frågor så kan ni maila: info@welltours.se

De har svar på alla frågor kring de praktiska sakerna.

Gran Canaria 14 – 21/9 here we come 😍

 1. Åh så härligt! Man kanske skulle boka en till resa med welltours och få hänga med er.
  Kan verkligen rekommendera deras träningsresor.Duktiga och proffsiga och en sån härlig och vacker miljö.

 2. Kan verkligen rekommendera Welltours😊 Professionella och duktiga och deras träningsresor är toppen. Man mår så bra och och miljön är magisk😊

 3. Det lät som en mycket givande och trevlig resa men tyvärr så är det alldeles för dyrt för mig. Får följa er vi era bloggar istället.

 4. Åhh det låter jätteskoj.
  Men tyvärr alldeles för dyrt för mig ändå, så jag får också följa resan här på bloggen.
  Kram från mig

 5. Så härligt och så roligt för er!
  Omöjlig summa för mig. Och kanske för de flesta ensamstående tyvärr.
  Kanske samma koncept i Sverige, på ett vandrarhem eller enkelt hotell?
  Då kan vi som ni i först hand ändå riktar er till i er text komma med 😊
  Kram Bea

  1. Ja… Jag tänker på Greta Thunberg! Det vore intressant att sammanföra henne och dessa mammor som valt att skaffa ovanligt många barn, men som ändå struntar i framtiden för de måste dels få ledigt från att vara mammor och så måste de få flyga bort. Låter lite 80-tal… Att man kunde tro att det nu var inne att inte flyga i ”onödan”, men då uppstår väl konflikten att dessa mödrar inte anser att det är så, för de borde få ”lyxa till det och flyga” för att…..?

 6. I en tid där vi alla borde flyga så absolut lite som möjligt känns allt som förespråkar flygresor så onödigt och dumt.
  Varför inte köra samma upplägg på något fint ställe i Sverige istället?

 7. Jag och min man reser mycket med våra barn men även utan, vi kom nyss hem från en resa och om 3 mån bär det av till Alaska, detta verkar kul. Ska kika närmare på det😃

 8. Låter superkul. Ska kolla om det finns möjlighet för mig att följa med. Skulle vara kul att lära känna både dig och Carola och kanske få lite nya vänner. Kramis

 9. Rolig idé, men jag skulle ha svårt att lägga så mycket pengar på mig själv när jag har familj. Visst tänker jag att man borde kosta på sig lite mammalyx men det här va alldeles för dyrt för mig. Kan då tänka mig att det skulle va svårt för en ensamstående att kosta på sig det. Men för dom som kan blir det nog en rolig resa.

 10. Tja, jag hade nog väntat mig mer av er faktiskt, eller så inte? Det här känns mer som att ni gör för att själva komma iväg på en lyxsemester faktiskt…. Hade nog varit mer i tiden att ordna något mer klimatsmart, det är ju inne med att hemestra!! Ta exempel av Greta Thunberg i stället, där har ni en tjej som har fattat nåt. Som försöker få folk att göra ändring. Ni har också ett ansvar.

 11. Ja hua vad dyrt. Inte många som har dom pengarna att lägga ut på sig själva. Ska bli intressant att se hur många ni får med er på denna resa😎

 12. Så ICKE i tiden. Vi pratar 2019 nu när vi fått upp ögonen för miljön på ett annat sätt.

  Jag semestrar hellre hemma. MED min familj. Ska jag uppleva något vill jag göra det TILLSAMMANS med mina barn.

  1. Jag är med barnen 24/7 utan någon större avlastning och har gott samvete att åka iväg för att sedan bland annat komma hem med ny energi. Kraften att få folk ändra på sina flygvanor borde först och främst läggas på de som gör det mycket och ofta 😉

   1. Men det resonemanget håller inte. Vi har alla ansvar för miljön.

    Som änka är jag också med mina barn 24/7. Har inga syskon och inga föräldrar/ svärföräldrar i livet.

     1. Behöver det inte alls vara. Dessutom är det självvalt med många barn och att vara ensamstående. Det kan vara 100 ggr mer slitsamt med ett allvarligt sjukt barn där man verkligen måste som förälder vara förälder 24/7 som så många skriver. Ja, man är alltid förälder men man sover också. Det gör inte alla. Många många föräldrar med sjuka barn måste vara vakna om vartannat och jag lider med dom. Dom om några skulle behöva det här.
      Ha tretton barn varav en bor nån annanstans och ett helt drös med 10- och uppåt. Jag säger inte att Mirka inte gör ett gigantiskt jobb MEN, jag tycker det är åt helsike för dyrt för det där och så kunde man ha det i Sverige. Ett underbart fint land.

   2. Fast det är ju inte ditt behov av egentid som ifrågasätts utan flygresan vilket är en helt annan sak. Vilka är det som håller i de olika träningspassen? Ni konkurrerar ju med mängder av träningsresor där det är massor av kända tränings- dans- kostprofiler med mera med.

    1. Det är utbildad personal som håller i träningen. Och inte heller en ren träningsresa utan mera feelgood och därav lite enklare träning. Träningsresorna är med kända profiler och vår tema resa är med oss som också är profiler 😉 Men vi koncentrerar oss där på att umgås nära med våra följare så de får lära känna oss mera privat och vice versa.

     1. Jag tänker profiler som experter inom ett ämne som är deras yrke. Skulle inte betala för att få hänga rent allmänt. Jag tycker det känns konstigt. Kostar alltså resan mer för att ni är med?

   1. Och det är väl tur att vi alla är olika 😉 Inget rätt eller fel oavsett hur man väljer att göra 👍

    1. Semestra med eller utan barn, där kanske det inte finns nåt rätt eller fel, men angående flyg och klimat finns det faktiskt något som är rätt – att låta bli att flyga 😊

  2. Men tänk så skönt att man kan får precis som man vill. Stanna du hemma med barnen…

   Mirka: Hoppas ni får en toppenvecka 🙂

  1. O så kom ordet avundsjuka IGEN. I vartenda blogginlägg är det avundsjuka. NEJ! Det behöver inte vara avundsjuka som gör att man inte vill flyga och betala dyra pengar för att hänga med, ja inte är dom kändisar, men några vet väl vilka dom är. Då finns det betydligt roligare kändisar att hänga med om det är vad man ska betala för.

   1. Men varför måste man kritisera allt? Om man inte är intresserad kan man väl kansek bara scrolla förbi istället för att vara ‘avundsjuk’.

    1. Man kanske gillar att läsa andras inlägg och det är ff inte avundsjuka. Lika patetiskt ord har det blivit som att skrika rasist så fort man säger invandrare. Orden tappar sin sanna betydelse

 13. Fan vilka bitterfittor (på ren svenska) här är som kommenterar. Sopa under er egen matta innan ni håller på att kommentera. Tycker ni resan är dyr? Inte klimatsmart att flyga? Inte kan/vill eller har råd att åka, vet ni? Skit i det och scrolla bara vidare.
  Du Mirka och Carola är väl värda denna resa och ni ska definitivt inte ha dåligt samvete för någonting ang resan! Ni om några förtjänar det. Önskar er och de som följer med en trevlig resa! 👍😊
  PS: Ni som kommenterar att ni skulle aldrig resa utan era barn/familj, vad får ni ut av den kommentaren? Är Mirka och Carola dåliga mammor för att de åker utan barnen och kan ladda batterierna. De har barnen 24-7, får rodda med ALLT vad det innebär. Tänk till innan ni kommenterar. DS

  1. Folk är nog inte bittra för ingenting, det här ju lovats bloggträff länge med dessa härliga bloggmammor och förebilder för många av oss ensamstående Morsor. Sen blir träffen en utlandsresa som kostar över 10 000 exkl. mat. Känns inte som så många av deras trogna följare har typ 15 000 att hosta upp för eget nöje. Mirka fick ju också kämpa och spara för sin osponsrade resa med barnen. Så unna sig själv en resa för oss mammor i den prisklassen känns svårt. Hade Carola o Mirka själv lagt 15 000 från familjens budget för att träffa nån bloggare de följer är frågan??? Hur motiverar man det för barnen? Känns som både Mirka och Carola är sparsamma när det kommer till att unna sig själv saker och då kan det gälla något för några tusenlappar. Nu känns det som att vi lätt ska unna oss detta. är en hel månadslön för många av oss mammor som likt våra förebilder varit hemma mycket när barnen varit små. De som gjort karriär är en annan sak. Men jag likt Carola har varit hemma till barnen börjat skolan o pluggar och har studielån som henne. Så hoppas de förstår oss som är i samma ålder och valt samma som de att prioritera barnen. Inget ont om att tjejerna får till denna resan utan klart de är värda den som de sliter 24/7. Men de får nog svårt att få med så många som lever en vardag som de. Som sliter själv med jobb och barn. Nu tjänar säkert båda de två bra som tycker att 15 000 är billigt för en resa för oss ensamföräldrar. Hade jag kunnat åka hade ju mitt ex trott att jag levde så gott och använder underhållet till mig istället för barnen. Vi som såg fram emot en träff som Mirka så skulle försöka läggas så bra geografiskt som möjligt. För vi är ju utspridda från norr till Söder, landade på en bloggträff utomlands istället. Så det är nog därför vi är många som blev besvikna på vad det blev av det. Men kul för alla med stor plånbok och kan lämna barnen en vecka. Mirka vet ju hur svårt det kan va, hon fick inte själv till barnvakt i en vecka när hon gjort en Jätteoperation. Detta gäller en nöjesresa för mamma. Känns svårare att motivera, än en stor bukoperation där man måste vila. Så bittra Nä besvikna Ja. Men kul för alla er som kommer iväg och ni som får träffa och hänga med våra förebilder. Vi andra läser vidare här.

   1. Vi har även en bloggträff på gång här i Sverige som kommer att ske efter denna resa 😉
    Jag har själv åkt på en träningsresa till Spanien och en träningsresa till NY som båda kostade mera än våran resa gör och då var ena resan utan mat. Och jag kan säga att de två resorna var för mig värt varenda krona och det absolut bästa och roligaste jag gjort.

    1. Fast du betalar ju inte en krona själv varken du eller Carola. Ni har ju fått i uppdrag att ragga så många kunder som möjligt till denna resa och i gengäld får ni resan gratis. Det är ju som med allt du gör Mirka… operation, fettsugning allt få du i gengäld mot att du gör reklam på bloggen ” ditt jobb ju”
     Sedan får jag inte riktigt i hop att du är dragningsplåstret på en träningsresa🙄 Har aldrig riktigt sett dig som en träningsmänniska men det kanske du är?
     Fettsugning på clinik och sedan träningsresa och dricka bärs det låter något det😉👍🏻🍻🍺

     1. Nej… Hon(Mirka) behöver inte bry sig om miljön heller. Många hejar på och menar att detta är hon värd som hon SLITER!!! Med motfrågan, så alla som SLITER skall vara berättigade att flyga? Sen är det ju ändå frivilligt att skaffa sig tretton barn. Synd då mot de som inte kan gå barn, att höra att de som valt att få tretton behöver få semester från dem… Med det intressanta att då ser hon dem som sitt arbete och inte som sin familj?

     2. lina, har du helt missat att mirka bla sprang en halvmara(?) i new york osv (och många delar av inlägg här som det står om träning i)? klart hon tränar, hur ska man annars hålla igång/ihop kroppen? 😉

  1. Inte bittra,däremot förvånad hur man lyckas vara så ur fas med vad som diskuterats just nu? Om influensers ansvar & förmåga att påverka onödiga flygresor,turustorternas intresse för hållbar turism osv. Något liknande härhemma i sverige är inte någon garanti det skulle bli så mycket billigare men kanske mer i andan av hälsa,miljö osv? Om man sen vill betala mer för hänga med kändisar må ju var & en få känna vad som känns rätt för dem, oavsett vem de är. & att ta kritik för sitt jobb när man är i offentligheten hör nog till. Personangrepp ,inte så mycket däremot. & ur fas gäller inte bara Mirka & Carola utan även företaget som står bakom det hela. Just nu finns ett stort intresse för alternativ till flyg & det företag som nappar på det först & gör något vettigt av det borde ju håva in massa bra reklam av bara farten

 14. Ett billigt alternativ till arrangerade dyra träningsresor är folkhögskolornas sommarkurser. Det finns yoga, löpteknik, dans mm. Ca 400-500 kr per dag inkl frukost, lunch och middag. Är man ute i god tid finns det även billig, men enkelt, boende. Dock är det inget alternativ om det är viktigt med flärd, lyx och att dricka bubbel.

  1. Och 👍 Jag nöjer mig dock med lite sol och bad, rolig träning och framförallt härligt sällskap. Kanske en och annan öl som också slinker ner i värmen 😉

 15. Tycker du och Carola gör helt rätt att göra en sån här resa! Jag har två söner och jag reser 3 resor per år med mina vänner utan barn och min man och våra fyra jakthundar. älskar att kunna ge mig egentid. Min hobby är att resa och mina barn och man tycker inte som jag dom är hellre hemma. Längtar att få följa er här på er resa…go girls<3 <3

 16. Kul ide och det blir säkert en härlig vecka men att flyga för att få den veckan känns inte bra. Lite klimatansvar får man allt ta. Jag hoppas att ni till nästa år kan göra ett liknande upplägg på ett ställe som man slipper flyga till.

 17. Och vill tillägga att flyget endast står för några promille av utsläppen. Om ni vill få stopp på utsläppen så demonstrera över Kinas utbyggnad av kolkraften istället för att ge dem som flyger ngn gång om året, dåligt samvete. Begriper inte hur många kvinnor det är i vårt land som är så elaka och bittra! Blir genuint ledsen över hur ni beter er.

 18. Du menar alltså att jag ska betala 11.000:- för en vecka? Jag har varit på en resa i december som kostade 9.000:- all-inclusive för två. Det var vattengympa, yoga, träning mm vid poolen😀Är inte värt så mycket pengar för att få umgås med er två, tyvärr. Hoppas ni får en trevlig resa, om den blir av👍

  1. AO Tror absolut inte Mirka tycker du ska betala 11.000 för en vecka eftersom du inte har några som helst planer på att följa med på denna resa. Naturligtvis är det bara dom som hänger på som behöver betala det trodde jag att alla förstod 😀
   Och det räcker nog att dom som vill följa anmäler sig, man behöver inte tala om att man INTE vill vara med.
   Nej fortsätt du åk på dina egna resor och du behöver heller INTE redogöra för dom här.
   Trevlig resa önskar jag både dig som väljer andra resor och alla ni andra som hänger på Mirka o Carolas resa!

 19. Var det inte precis något sånt här som din kompis Mona höll på att skriva om och undrade om det fanns intresse för bland hennes läsare? Har du tagit över idén eller är det i samarbete med henne?

  1. Vi fick ett erbjudande om att ordna denna resa samtidigt som Mona fick sitt och har med andra ord inte tagit över idén från henne! Hon valde att hoppa över av olika skäl och vi valde att köra på 😉 Hon skulle isf göra en resa i maj och vi september.

 20. Kommer säkert bli en kanonrolig resa!
  Har inte behov av det själv dock då mina ungar är vuxna nu och jag o maken reser en del själva 🙂 I mars åker vi två veckor till Egypten. I september blir det två veckor på Gran Canaria.
  I mars åker vi till ett träningshotell så vi kommer nog träna en del. Men jag älskar att ligga i en solstol och läsa böcker. Det är avkoppling för mig!

 21. Ni är SÅÅÅ värda denna resa!! <3 🙂

  Klimatmarthet i all ära, men vi behöver väl knappast lägga allt ansvar på två mammor som har "offrat" hela sina liv åt att gå hemma? Kom igen, allihop!! Var lite rättvisa nu.

  Spy hellre er galla på profiler som på riktigt är ett hot mot miljön! T.ex. Isabella Löwengrip (som planerar att bo varannan vecka i Sverige och varannan i USA), Kenza, Zlatan etc. !!

 22. Kan ingen påpeka att det är dyrt eller att det är dåligt att flyga? Ingen gör ju det! 😉

  … eller om det är vad de flesta skriver.

  Själv unnar jag er resan. Nu är jag inte någon mamma (eller icke-mamma heller för den delen) som behöver komma i väg på det sättet, men jag tycker det är en bra idé. Säkerligen en minnesvärd resa för de flesta! Men folk kanske förväntade sig att det skulle vara gratis eller att ni förutsätter att alla kan ha pengarna redo, en del verkar ju tro det 😉

  Hoppas ni blir ett härligt gäng!

  1. Sätter du ihop den helt själv, samma plats, samma datum, blir det: 5744 kr

   Booking .com: – boka Roca Rojas i San Agustin (efter bildgoogling är det detta ställe den berömda PROFIL-resan går till….).
   Är nu fyra pers som delar en bungalow 14 – 21 sep kostar det 11 818 kr, ganska exakt 3000 kr per person.

   Flygresor. se: sök flygresa till Gran Canaria 14 – 21 sep (fr Arlanda). Mängder av resförslag kommer upp och det blir billigare om en tid, men just nu kan du få en resa för 2200 kr.

   Getyourguide. com : Sök utflykt till kaffeplantage osv på Gran Canaria. Tyvärr blir det en heldagsutflykt och inte en halvdag som Profil-resan ger. Pris: 494 kr

   På samma sajt kan transferresa till och från hotellet bokas för ca 150 kr per person (grupp om 4). Det går ju även att lösa på flygplatsen.

   Summa: 5744 kr

 23. Hej! Toppenide 🙂 Dock tycker att man ska se över priset; om det skulle vara all inclusive -ok! Men nu inga inga måltider -blir alldeles för dyrt-speciellt om det är mening att bjuda ensamstående mammor med. Men om man skulle ha lite extra..

 24. Härligt 🙂 Hoppas priset skulle kunnas ta liiite neråt; det är utan all inclusive: är alldeles för dyrt till många ensamstående -tyvärr. Men toppenide; skulle så gärna vilja följa med 🙂

 25. Alldeles för dyrt då det oxå precis varit sommarlov☺️som alla vet att det kostar väldigt mycket då barnen är hemma i 10 veckor..sen får man ju lätt dåligt samvete när man ska lägga så mycket pengar på sig själv😳enligt mig iaf..ca 5000kr hade varit rimligt ☺️med frukost iaf ☺️😊

 26. Hade gärna bokat in mig på denna resa, men den är för dyr med tanke på att maten inte ingår. Kan ni inte förhandla in det på något vis? Tror fler skulle vara positivt inställda då.😊

 27. Alltså september. Då brukar det fortfarande vara skapligt väder på många håll inSverige. Vad sägs om att lägga en träningsvecka någonstans i Sverige. Många hade kanske kunnat köra dit och man slipper den för oss ofördelaktiga valuta kursen. Hade säkert blivit br mycket billigare än det föreslagna alternativet.

 28. I ett inlägg nyligen skrev du hur ni minskar negativ miljöpåverkan och vikten av aktiva val. Blir riktigt besviken när du i nästa stund promotar nöjesflyg utomlands och uppmuntrar andra till det.
  Nej välj hållbart och avstå flyg #flygfritt2019

 29. Om alla som inte tänker följa med på resan bara struntar i att anmäla sig istället för att prata om sina anledningar och att det är dåligt att flyga osv
  Nu är det här ju till för kommenterar….Men ändå

 30. Fast jag fattar verkligen ingenting. Varför är resan så dyr i jämförelse med all-in och andra aktiviteter? Ni gör dessutom reklam och samarbete.

  Det är bara flyg och del i bungalow som ingår, lite yoga och träning. Resten är tillägg. O att inte förglömma massage ingår till rabatterade priser, Ingår??
  11.300 kr plus mat en hel vecka. Frukost, lunch, middag ev. kvällsmat och så några drickor eller glass till det.

  15.000 för en pers minst. Varken bitter, avundsjuk eller nått. Bara ekonomisk. Tycker det är tråkigt att ni inte gör resor till nedsatta priser om ni nu gör samarbeten.

  1. Men har du inte fattat. Det är för att man får träffa Mirka och Carola live. Dom tar flera tusen extra för just den saken. Undrar bara hur Mirka tänkt lösa det om några barn är sjuka just då. Vad man har förstått har hon ju ingen avlastning. Då hoppar hon förmodligen av resan och dom som betalar extra för att träffa henne står där med lång näsa😄

   1. Det hade jag ju inte fattat. Inte fan betalar jag extra för att träffa en bloggare. Då tar jag hellre hela min goa familj och åker nånstans. Sorry att jag missade poängen med den dyra resan.

 31. Tycker du inte att det är ojust att erbjuda dina följer som mestadels är ensamstående, lågutbildade med svag ekonomi en resa som är mycket dyrare än än jämförbar bara för att de ska få möjlighet att träffa dig? Där till att det ska lagad egen mat? Antingen har du stor självbild eller också tror du att dina följare är dumma.

  1. Men nu är det ju inte obligatoriskt att åka med på resan bara för att man följer bloggen. Det är helt frivilligt att åka med eller att stanna hemma. Ingen kommer att klandra någon för att de inte åker med. Oavsett vad det kostar eller vad Mirka och Carola betalar eller inte betalar. Det verkar inte vara någon bindande anmälningsplikt heller så jag förstår inte varför så många anger i sina inlägg varför de inte kan åka? Varför inte bara maila SAS om miljöproblemen med flygningar och Welltours angående priset på resan?
   Varför ska man vara rent av elak för att en bloggare ingår i ett samarbete?
   Det är knappast Mirkas fel att din ekonomi inte tillåter en sådan resa eller att du är lågutbildad. Hur menar du att hon skulle ha skrivit?”Obs detta inlägg gäller bara er med universitetsutbildning och med en månadslön överstigande 50,000:- ” Hur hade era inlägg sett ut om hon skrivit på det sättet? Jag hade förstått all negativitet om det var ett tvång att åka med.

   1. Nu utgår jag inte från min personliga situation utan från den gruppen som jag uppfattat att Mirka vänder sig till.
    Av vad som framkommit har det reseföretag som Mirka samarbetar med och även andra liknade resor till betydligt lägre priser med den skillnaden att man inte får nöjet att umgås med profilerna. Då reagerar jag på att man försöker sko sig på kvinnor som redan är i underläge, ensamstående, lågutbildade med dålig ekonomi.
    Jag tillhör inte den gruppen men ömmar för de som inte har det så lätt.

    1. Så då gör du dej själv till en talesperson för den gruppen? Och antyder att Mirka skulle fördumma dem med erbjudandet om resan. Och inte för att starta ett drev mot Mirka menar du?
     Så länge resan är frivillig så är det väl ingen som skor sej på någon. Oavsett vad man tycker i den här frågan så kan man hålla det på saklig och trevlig nivå.

     1. Nej jag gör mig inte till talesman för sk mindre bemedlade kvinnor. Det är min egen åsikt jag för fram. Om du tycker att jag fördummar dessa genom att locka dem att köpa en mycket dyrare resa än vad marknaden erbjuder så får det väl stå för dig då.
      Det verkar dock inte som om det var någon rusning att komma med påmdenna resa.

     2. Anonym! Som jag skrev tidigare så är det väl ganska bra att hålla diskussioner på en trevlig och saklig nivå och då kan man hålla sej till det man läser och inte hitta på egna formuleringar. Jag har inte ens varit i närheten med att påstå att du skulle fördumma någon. Även om vissa kan tolka det i ditt första inlägg där du skrev jag citerar: Tycker du inte att det är ojust att erbjuda dina följer som mestadels är ensamstående, lågutbildade med svag ekonomi.
      I min värld så är det tufft att klara sej som ensamstående förälder trots att du har en ”normal” ekonomi och kan vara högutbildad. jag sätter inget likhetstecken mellan att vara ensamstående och vara lågutbildad och att ha dålig ekonomi.
      Jag tycker inte att det egentligen finns något motargument mot att resan är frivillig oavsett pris
      Ha det så bra 😊

 32. Jag fattar inte hur du orkar driva en blogg och utstå alla dessa negativa kommentarer Mirka. Varför följer vissa människor ens bloggen? Sluta läs om ni bara stör er på allt hela tiden. Lägg er tid och energi på annat än att klaga och sprida negativitet. Låt människor göra som dom vill. Visst är det inte klimatsmart att flyga men det finns folk som flyger varje dag, ge er på dem istället. Hoppas du får en härlig semester Mirka!!!!

  1. Jag tycker att Mirka hanterar detta väldigt bra, och svarar snällt och ödmjukt alltid. Har kanske insett att så är det bara…vi människor har behov av att reagera och tycka till? Ganska tråkigt faktiskt att bara läsa gulligulliga kommentarer.

 33. Men Mirka flyger väl så sällan att de är väl inget att gnälla över kan jag tycka! De finns de som flyger flera ggr i veckan ju.

   1. Eeeh varför skulle jag ”må” då? 😂 Jag ska inte med och struntar totalt i vilka eller hur många som åker, det var bara en undran! Hahaha 😂😂😂😂 Men du kanske fick ”må” en liten stund i alla fall när du klämde ut din kommentar?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..