Kärlek

Först och främst – tack för era tips inför alla hjärtans dagen ❤️ Jag fick beslutsångest delux av alla goda förslag men också en påminnelse om vissa bakverk jag nästan glömt bort. Jag hade rätt höga ambitioner men dagen blev inte helt som tänkt och det blev plötsligt mindre tid att lägga på bakandet 😬 Så jag fick snällt kompromissa och slänga ihop en kladdkaka vilket inte heller är fy skam och gillas av alla 😅

Och alla var nöjda och tacksamma för fikat 👍

De mindre barnen jobbade hårt med att tillverka fina kort till alla. Mycket kärlek lades i korten och alla syskonen fick ett ❤️

Från Nellie och Älva

Och från Lilja ❤️

En blombud knackade på dörren på morgonen…

Det var himla fint med blommor och choklad 😍 Synd bara att de inte var till mig 🤣 Jennifer fick de av sin pojkvän 😉

Jag hann köra insta-live med Carola och på vägen till henne hann jag också bli stoppad av polisen i ett nykterhetskontroll 😅 Lite lustigt hur man blir sjukt nervös av att bli stoppad trots att man vet att det inte finns en gnutta alkohol i kroppen, de senaste alkoholångorna stannade garanterat kvar i Turkiet liksom. Bilen är ok och allt annat med. Men ändå blir man smått skitnödig när polisen stoppar en 😅

Igår upptäckte jag också att jag hade missat att förskolan har studiedag idag 🙈 Tur att jag såg det så jag inte försökte lämna in barnen i morse 😁 Benny hade läkarbesök i morse men Kevin sa att de små kunde vara hemma med honom 🙏 Tacksam.

Ingen större skillnad med örat och nytt besök på måndag igen. Nu har apoteket äntligen kunnat ge ut droppar som vi fick utskrivna förra veckan så vi kör med de hemma och hos läkaren suger de rent örat och penslar med nån lila soppa. Eventuellt byter de nästa vecka och testar nåt annat men det får vi se då.

Det är lustigt hur nästan all snö har försvunnit under de här varmare dagarna. Åkrarna i närheten har förvandlats till mindre och större sjöar och en bit av vägen jag åker till förskolan blev så översvämmad efter förra helgen att jag vågade till slut inte köra den vägen utan fick ta en omväg. Igår såg jag att vägen ( grusväg )har åtgärdats så nu går det att köra på den igen 😅 Sportlov börjar hos oss nu. Vi ska försöka träffa lite vänner och förhoppningsvis håller alla sig friska nästa vecka😉

En fantastisk morgonbild tagen igår morse 😍

Kram ❤️

 1. Anna skriver:

  De lila han får i örat är väl mot svamp.
  När min dotter var runt 3 så följde hon med mig till barnmorskan. Jag blev penslas med lila i underlivet. Det berättade dottern glatt för alla. Mamma har fått lila målarfärg på kissen 😊

 2. Millie skriver:

  Det är väl bra att många skriver att det är dyrt o s v. Vet inte om det når resebolaget men de kanske modifierar resan så att fler som önskar har möjlighet att åka med?

 3. Sandra skriver:

  Men herregud madee, är väl ingen som är bitter i den bemärkelsen du verkar vilja ha fram. Sluta missbruka detta ordet!! Nej, man behöver inte skriva o klargöra att man inte har råd osv att följa med men samtidigt är det kanske många som känner sig lite besvikna på att priset är så högt och kan inte följa med. Någon som sååå gärna hade velat. Många som följt mirka länge och hade bli it superglad att få hänga och umgås med henne o Carola och givetvis de viktigaste att få komma hemifrån ett par dagar och bara njuta av sol, bad o h härliga människor att få skratta ihop med.

  Det handlar inte om bitterhet. Sen finns det såklart en och annan som lägger ut texten lite för mycket med hårda ord o är allmänt otrevliga men dom har varit väldigt få tycker jag i detta sammanhang. Jag är helt säker på att både mirka o Carola tycker det är mkt pengar men dom kan inte göra nånting åt detta som de framkommit.

  Så kontentan av mitt inlägg är att bitter behöver man inte alltid vara när man skriver i negativ ton. Besvikelse är nåt helt annat.

 4. Maddee skriver:

  Igårkväll roade jag mig med att läsa alla bittra kommentarer ang Grankan resan. Fy vilka bittra missunnsamma människor det finns. Bry er inte om dom Mirka och Carola! Sen att dom verkar tro att man måste medelea er om man inte kan åka är så kul!!!! ”Jag har inte råd” bla bla bla. Ha en underbar resa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..