Semlor m.m

Jag sitter i soffan och slötittar på Armageddon, en film jag sett några gånger genom åren. Det tog tid att få de små att somna men nu så 😅 Även om det blev en sen kväll för Lilja och David igår så var de båda uppe redan vid kl.7 i morse. David tog en powernapp i bilen idag och Lilja somnade i soffan när jag var upptagen med middagen.

Vi hade först planer på att åka till isen idag igen men det var så jäkla kallt och blåsigt att vi sket i det och åkte till Ikea istället 😀 Ungarna älskar Ikea nästan lika mycket som jag gör så de var nöjda med att gå runt där. Vi käkade lunch halvvägs genom affären och kan lova att vi inte var ensamma där 😁

Det blev också en tur till stadium outlet för att köpa nya vinteroveraller till Lilja och David som har börjat växa ur sina befintliga. Sedan Ica Maxi och handla mat osv.

Efter maten övertalade Kevin och Jennifer David att klippa sitt hår. Eller att Kevin skulle få göra det. David är otroligt svår när det kommer till hans hår. Att tvätta håret på honom är en kamp och att få klippa håret när nästan lika kämpigt. Men idag var han otroligt medgörlig och Kevin hade inga problem alls 👍 Nu ville ungarna leka lite med Davids frisyr och tanken är att han ska klippas bättre innan helgen är slut men när Kevin var klar så tyckte vi alla att frisyren blev ju bra 😄

Sist lite av Jennifers rosa färg och David blev en helt ny unge 😍

Vi avslutade kvällen med semlor

Alla ville ha en men inte alla som var så förtjusta i sin semla. En semla står inte direkt högst upp på min lista heller.

Det ska visst bli riktigt fint väder under helgen så imorgon hoppas vi på en tur ute vid stranden.

Kram ❤️

 1. Malin skriver:

  Här kallas det pottfrisyr, man tar en potta på huvudet och klipper runt om voilà!

  I den åldern funkar det ju bra!

 2. Karin skriver:

  Har Kevin tatuerat sitt ansikte?

 3. Millie skriver:

  Jag gillar inte heller semlor, p g a mandelmassan men brukar köpa med vaniljkräm istället!

 4. Lisa skriver:

  Vad är det med folk? Har man inget trevligt att säga behöver man inte säga något alls. Jag kan inte se att Mirka undrade vad hennes läsare tyckte om Davids frisyr. Vad är det som gör att vissa personer alltid måste säga vad de tycker och tänker? Det finns ingen anledning om man inte blir tillfrågad. Vad jag förstod så blev David nöjd med sin frisyr. Det är det enda viktiga. Punkt.

 5. JLB skriver:

  Vilken ryss-frilla.. haha 😀 men på nåt vis var han ju ändå lite söt i den! Gud så gott med semlor, har inte ätit årets första än, får nog bli att inhandla imorgon 😮

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..