ANNONS

Och så kom vardagen tillbaka

/

Slut på lov och en tidig morgon igen. Det var surt att kliva upp när alla sov så gott. Men efter 15 minuter var de flesta barnen uppe och gjorde sig redo för skolan. Jag behövde inte tjata på en enda unge 😅

Själv var jag så trött så trött. Linnéa var uppe hela natten och såg på Oscarsgalan och jag fastade också på det sent på kvällen lagom när de visade alla stjärnor i sina vackra galakläder. Kl. 01 tvingade jag mig isäng.

Jag lämnade barnen och tog sedan en timmes powerwalk. Kom hem och satt sedan näsan i datan och tog igen lite jobb som jag ”sparat” under lovet. Timmarna gick fort och jag hann bli klar lagom när Linnéa skulle skjutsas till sin läkare och barnen skulle hämtas. Duscha hann jag inte så det får bli en snabbdusch ikväll 😅

Nellie bakade lite chokladbollar till barnen efter skolan

Hon gillar dock inte att rulla de i nåt men ingen gnäller om det som tur är 😁

Igår fick jag ett städryck och höll på hela dagen. Och se här

Tadaaa 👏 Julgardinerna är äntligen borta 👍 Jag vill dock byta ut de vita gardinerna, bara jag hittar nåt passande att ersätta de med 🤔

Nya tulpaner blev det igår också

Lite vårkänsla skadar aldrig 😉

I lördags åkte vi ner till stranden igen. Det var plusgrader och isen var blöt men en del av ungarna åkte skridskor ändå. Isen var fortfarande lätt tjock nog för det men det var blött och de små ramlade ett antal gånger och blev bra blöta.

Fika måste man ha när man är ute 😉

Vi var ute närmare 3 timmar och det gav mig väldigt trötta små barn som somnade på en minut på kvällen 👍

Nu ska jag hänga tvätt och sen blir det sängen för de mindre barnen. Jag lär nog vara bland de första att somna så trött som jag är idag 😅

Kram ❤️

10
144

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00