Fel läkartid

Suck säger jag bara. Idag hade Benny tid hos öronläkaren kl.13. Vi kom dit i god tid men kunde inte registrera honom i apparaten där man ska anmäla sig. Vi gick vidare till luckan och får då veta att enligt datan har Benny tid kl.14. Jag visade min lapp jag fått med tiden och de kunde inte förstå hur det kan ha blivit fel. Vi fick sitta ner och hoppas på att bli emottagna före kl.14 men kl.13.40 var vi tvungna att ge upp och åka hem då jag hade lovat att hämta Älva i skolan och kunde inte gärna lämna henne där. Fick en ny tid till imorgon så vi får hoppas på det bästa 😅

Det blev en stressig eftermiddag. Hämtade Älva,Linnéa, David och Lilja. Nellie åkte till en kompis. Vi åkte till Maxi för att handla och sedan valde jag att åka förbi pizzerian. Selina skulle till en kompis efter skolan och behövde hämtas kl.17 så jag skulle inte hinna laga mat innan hämtningen. Och jag var så hungrig! Så där när man blir på dåligt humör-hungrig och hade aldrig pallat att vänta med middagen 😅 Snabbt hem för att hinna få i sig lite mat efter att matkassarna hade packats upp. När man är hungrig och stressad blir det sällan bra. Jag får alltid otur då. Nu slog jag huvudet i köksluckan, fick bajs på handen när jag torkade ett barn på toan och tappade saker. Förklarar för kidsen att jag var hungrig och stressad för att jag behövde hämta Selina snart…då säger Jennifer….men hon är ju hemma!! Say whaaaaat! Där hade jag stressat helt i onödan och vilken tur att jag inte hann åka och hämta henne 😅 Det tog ett par pizza-slices innan jag fick ner stressnivån till det normala 😉 Sen gick resten av eftermiddagen alldeles för fort. Hämtade Kevin och lite senare Nellie. Läxläsning med Nellie och Älva medans andra barn spelade spel

Det var skönt när kvällen kom och jag fick ta en powernap när jag nattade de små 😄

Igår tog jag återigen en pw på morgonen. Solen värmde på rätt bra redan vid den tiden och vårkänslorna blev starkare.

En bäck med porlande vatten är ännu ett härligt tecken på att våren är snart på väg 😀

Det blev varmt med mössan till slut men den fick sitta kvar ändå.

Jag har i samband med min power walks stannat till ett par gånger och gjort några övningar som squats mm och nu har träningsvärken slagit till så jag går lite stelt men det är skönt att komma igång lite smått. Jag känner mig fram lite lätt och gör inget som ger obehag i magen. Helst skulle jag vilja göra massa olika övningar men en del av övningar jag testade kändes ännu inte bra att göra så jag får ha fortsatt tålamod 😉

Kram ❤️

 1. har för mig att du sa någon gång när ni bodde på förra stället att du inte skulle bosätta dig på ett ställe där det inte gick någon buss för att slippa skjutsa hela tiden. Du har inte funderat på att flytta till ett samhälle där barnen kan ta sig till och från kompisar och aktiviteter själva? Låter ju hur jobbigt som helst att flänga runt som du gör hela tiden.

  1. Jag vet att jag sa så men nu hade jag ganska bråttom med att flytta och där vi bor idag går bussen iaf då och då men ibland får barnen ta en buss som åker halvvägs till oss så hämtar jag de där annars skulle de få vänta på vår buss 1-2 timmar 😉 Jag skulle helst vilja bo som du beskriver men tyvärr så har jag inte ännu hittat något som passar oss .

   1. Det låter som att ni besöker otokirurgiska 😂😂 Eller så är tids strul ett genomgående tema på öhn vid akkis. Trots ett oändligt flängande så skulle jag personligen skjutsa som aldrig förr för att ha lyxen att bo så fint som ni gör😁😊

   2. Jag tycker Alunda är ett bra samhälle, skola 1-9, dagis, vårdcentral (som ska stänga tillfälligt) folktandvård, Ica, landband med bassänger, Gimo har gymnasieskola 17 km bort, 3,5 mil till Uppsala, 3,5 mil till Östhammar med havet. 3 bussar, på morgonen går de var 10-15 min, när det inte är rusning 1ggr i halvtimmen, expressbuss tar 37 minuter till Uppsala C. Det går nattbuss och buss på kvällar. 100 väg från Jälla och hela vägen ut. Det tar 20-25 min till Gränbystaden. 😉🙂

 2. Stackars vad du får flänga runt med skjuts
  Bor ni inte så att barnen kan åka skolskjuts ?
  Samt har du inte möjlighet till fritids om du t ex inte skulle kunna hämta p g a att du som nu är med ett annat barn till läkare.
  Jag säger som jag alltid sagt att om jag bodde i närheten skulle jag hjälpa dig såna här dagar
  Kram

  1. Barnen har skolskjuts men ibland när Nellie åker till en kompis med en annan buss så hämtar jag Älva då hon tycker det är jobbigt att åka bussen själv. De har inte fritids.

 3. Beställ mat på nätet så slipper du flänga till affären 👍🏽Phu blir helt stressad av att läsa om allt åkande, starkt av dig att orka med!

 4. Stressig dag, så blir det ibland. Du är grym som får ihop allt <3

  Jag har sett att du följer Camcam vilket förvånar mig. Ni bloggare borde föregå med gott exempel och inte följa sådant. Jag har anmält hennes instagramkonto och även vissa enskilda inlägg som mobbing. Hoppas fler gör det samma.

   1. Men sluta följ henne, det ser illa ut. Hon hånade dig och Carola nyligen, och det är mobbing på hennes blogg och instagram, kollektiv mobbing. Usch. Sån är inte du. Menar inget illa mot dig nu, tvärtom<3

    1. har oxå slutat läsa hennes blogg, kan inte fatta att den är så stor ens. vuxenmobbning och hänga ut personer.. och för att inte tala om drevet mot blondinbella, de är ju som camcam är besatt av henne, nästan läskigt!

  1. ”Jag har anmält hennes instagramkonto och även vissa enskilda inlägg som mobbing”

   Anmält var?

 5. Vi har också haft krångel med sjukvården, fått andra barns tider, dubbelbokningar mm. Men det värsta var nog ändå en gång när min man tog ett av barnen till tandläkaren och de sa att någon hade avbokat tiden för vårat barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..