ANNONS

Fel läkartid

/

Suck säger jag bara. Idag hade Benny tid hos öronläkaren kl.13. Vi kom dit i god tid men kunde inte registrera honom i apparaten där man ska anmäla sig. Vi gick vidare till luckan och får då veta att enligt datan har Benny tid kl.14. Jag visade min lapp jag fått med tiden och de kunde inte förstå hur det kan ha blivit fel. Vi fick sitta ner och hoppas på att bli emottagna före kl.14 men kl.13.40 var vi tvungna att ge upp och åka hem då jag hade lovat att hämta Älva i skolan och kunde inte gärna lämna henne där. Fick en ny tid till imorgon så vi får hoppas på det bästa 😅Det blev en stressig eftermiddag. Hämtade Älva,Linnéa, David och Lilja. Nellie åkte till en kompis. Vi åkte till Maxi för att handla och sedan valde jag att åka förbi pizzerian. Selina skulle till en kompis efter skolan och behövde hämtas kl.17 så jag skulle inte hinna laga mat innan hämtningen. Och jag var så hungrig! Så där när man blir på dåligt humör-hungrig och hade aldrig pallat att vänta med middagen 😅 Snabbt hem för att hinna få i sig lite mat efter att matkassarna hade packats upp. När man är hungrig och stressad blir det sällan bra. Jag får alltid otur då. Nu slog jag huvudet i köksluckan, fick bajs på handen när jag torkade ett barn på toan och tappade saker. Förklarar för kidsen att jag var hungrig och stressad för att jag behövde hämta Selina snart…då säger Jennifer….men hon är ju hemma!! Say whaaaaat! Där hade jag stressat helt i onödan och vilken tur att jag inte hann åka och hämta henne 😅 Det tog ett par pizza-slices innan jag fick ner stressnivån till det normala 😉 Sen gick resten av eftermiddagen alldeles för fort. Hämtade Kevin och lite senare Nellie. Läxläsning med Nellie och Älva medans andra barn spelade spel

Det var skönt när kvällen kom och jag fick ta en powernap när jag nattade de små 😄

Igår tog jag återigen en pw på morgonen. Solen värmde på rätt bra redan vid den tiden och vårkänslorna blev starkare.

En bäck med porlande vatten är ännu ett härligt tecken på att våren är snart på väg 😀

Det blev varmt med mössan till slut men den fick sitta kvar ändå.

Jag har i samband med min power walks stannat till ett par gånger och gjort några övningar som squats mm och nu har träningsvärken slagit till så jag går lite stelt men det är skönt att komma igång lite smått. Jag känner mig fram lite lätt och gör inget som ger obehag i magen. Helst skulle jag vilja göra massa olika övningar men en del av övningar jag testade kändes ännu inte bra att göra så jag får ha fortsatt tålamod 😉

Kram ❤️

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00