ANNONS

Titta vad jag har hittat

/

Vi har en riktig slappdag idag. Alla är rätt sega efter skolveckan, det har varit trögt att komma tillbaka till rutinerna efter sportlovet 😅 Linnéa har varit rejält förkyld hela veckan och först igår kunde hon känna att den kanske är på väg åt rätt håll äntligen. Lilja var inte på topp igår och jag hämtade hem henne och David när förskolan ringde och ville bara säga att Lilja kändes inte helt kry. Hon hade somnat direkt efter lunchen och det är verkligen inte nåt som hon brukar göra. Jag var hos tandläkaren med Victor och därifrån åkte vi och hämtade hem de små. Lilja vaknade när jag kom och hon var trött resten av dagen igår. Tänkte att hon är på väg att bli sjuk men idag är hon sig själv igen 😀

Lilja ❤️

Oliver och Victor åkte igår till deras kompisar i Björklinge. De skulle lana hela helgen. Thor och Nellie skulle på kalas igår så jag åkte fram och tillbaka som en tok för de skulle på 2 helt olika ställen som låg långt ifrån varandra och även olika tider 😅 Det slutade dock med att Nellie skulle sova kvar hos sin kompis.

Hon skulle hämtas runt kl.11 idag så vi startade dagen tidigt idag. Jag tänkte att lika bra att handla lördagsgodis mm under samma resa. Nu när vi har fått en dollarstore nära vår Ica Maxi vill barnen helst handla sin godis där då det finns lite annat att välja mellan än på Ica. David har konstant beslutsångest när han ska välja godis. Jag var helt slut när vi äntligen kom ut ur affären och då hade jag fortfarande Ica kvar att handla i 😅

En kompis till Nellie ringde och ville leka så jag lämnade av henne hos kompisen på vägen hem. Det blev en tidig middag…hade inte riktigt koll på klockan och flera var hungriga 😉

Hamburgare ville kidsen ha

Jag äter numera enbart hamburgare med halloumi och avocado 👍

Häromdagen när jag var och handlade på Ica råkade jag gå förbi en hylla och höll på att svimma av lycka när jag såg…..

Memma 😍😍 Den enda anledningen till att jag faktiskt ser framemot påsken är memma som sälj bara till påsk. Och jag har inga som helst problem med att de startar ”påsken” tidigt 😉

Memma är finskt påskdessert huvudsakligen gjord på rågmjöl, rågmalt och sirap. Det är svårt att förklara vad det smakar och inte många som smakar som tycker om det. Memma brukar ätas med strösocker och ovispat grädde.

Jag har alltid älskat memma men barnen delar inte min smak på den. Vissa kan äta lite men inget de tigger om att få 😂

Idag kommer mello och andra chansen. Vi struntar i den och hittar hellre någon film att se på.

Nehepp…nu kom några barn som vill spela Vildkatten.

Ha en fin kväll

Kram ❤️

22
137

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00