Somnade från mello

Vi skulle ha mellomys igår och de mindre barnen hade verkligen sett framemot kvällen. Knappt halvvägs hade de ätit upp godiset och tröttheten kom med tjat (!!) om att gå upp och sova 😅 Och vi alla somnade direkt 😂

Jag vaknade ganska exakt precis lagom till att höra …och vinnaren av melodifestivalen 2019 är….

Grattis till min favorit John Lundvik 👏👏

Jätteroligt att han vann !

Barnen vaknade tidigt i morse och jag försökte få ligga kvar i sängen så länge som möjligt vilket var svårt när de fick för sig att leka kurragömma 😅

Det blir frukost nu och sedan en tur till Enköping för att hämta Selina.

Tack för era olika handarbetstips ❤️ Nu blev jag sugen på en massa som jag vet att även några av barnen kommer att tycka om 👍

Kram ❤️

  1. JLB skriver:

    så fruktansvärt tråkig och intetsägande låt verkligen, lyssnade på både ettan och tvåan efter att jag såg vilken som vann och båda var ju lika trista, definitivt inget som kommer slå i eurovision. kommer inte ens ihåg hur den gick eller vad den heter och de säger väl en del 😂

  2. l skriver:

    Sämsta startfältet någonsin. Tror det blir en Anna Bergendal denna gång. Han går inte vidare med sitt sömnpiller. Fy satan så dålig den låten var och dom övriga med. Trodde aldrig jag skulle säga det men Anna Bergendals eller vad hon heter hade faktiskt bästa låten tillsammans med Viktoria. Resten var ju ren dynga och framförallt vinnarlåten. Sååååå dålig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..