Leaving Neverland

Har ni hunnit se dokumentären Leaving Neverland?? Om inte så tycker jag att ni ska se den.

Jag såg de båda avsnitten förra veckan och blev verkligen berörd och jag tror 200% på att det männen berättar om deras relation med Michael Jackson när de var barn är sant! Många fans tvivlar vilket jag har svårt att förstå. Många tror att de är ute efter pengar osv. Det är också det kortet MJ:s familj använder så klart. De har inget annat att komma med. De var aldrig med i rummen där pojkarna var ensamma med MJ. Att tvivla på barn ( trots att de är vuxna idag ) som talar om såna här saker är fruktansvärt tycker jag. MJ var mästare på grooming vilket många pedofiler är. Tvivlar man så se då även programmet med Oprah Winfrey där hon pratar med James och Wade. Där får man ännu större förståelse för vad grooming är för någonting och hur det kom sig att dessa två män höll tyst om sina upplevelser så länge.

Foto: Bennett Raglin

After Neverland med Oprah finns att se på youtube!

Han är död men för den skull ska man inte se mellan fingrarna. Han ska inte ” få vila ifred”. Alla behöver få mera förståelse för grooming och jag tycker att dessa killar är otroligt modiga som vågade gå ut med sina storys.

 1. linda skriver:

  Tror inte ett skit på d där och ni som gör det är rätt dumma i huvudet. Kolla andra dokumentärer och intervjuer så lär ni andra er uppfattning

  1. T1 skriver:

   Linda har ägnat en stor del av helgen till att streama,Googla och på andra sätt kollat & lyssnat på olika dokumentärer om MJ. och är mer än någonsin säker på att har begått allt vidrigt han anklagas för. Och jag kan garantera dej att dum i huvudet är det sista jag är

  1. Karen skriver:

   En vuxen man som ständigt omgav sig med barn och alltid påpekade om att han varit barnstjärna och aldrig hann vara barn,fortsätter sin bana som lekgubbe åt andras barn.Är det ok?
   Dessutom var det lek och sova över hos farbror Michael.
   Är man dum i huvudet om man lustar ut att något är fel eller är man mer dum i huvudet om man tycker det är ok?
   En otäck gubbe som byggde ett Peter Pan ställe där han lockade barnen med fantasi och lek,när avsikten var något helt annat.
   Fy fan för äckelgubbar

 2. Mia skriver:

  Sett det och som dom säger. Ingen rök utan eld. Klart det har hänt och det är fruktansvärt att han kommit undan med det i så många år😡😡

 3. Karen skriver:

  Levande eller död kvittar när det gäller en förövare.MJ utnyttjade barn med sin särställning som världskändis och förmögenhet och kom undan med det mesta.
  Två fall i domstolen och så dessa två stackare som nu ska behöva försvara sig mot fans som aldrig var där.
  Äckelgubbe

 4. Ida skriver:

  Har inte sett dokumentären och vet inte om jag ska göra det heller för jag känner att det inte är mitt jobb att döma om de har rätt eller inte. Kan mycket väl vara sant, jag vet inte. Men om det är så att männen nu stämmer dödsboet på massa pengar tycker jag det är fel, eftersom det inte straffar MJ på något sätt utan det straffar hans barn som är oskyldiga. Och samma angående att många nu säger de ska bojkotta hans musik – det hjälper ingenting eftersom han redan är död. Tycker man om hans musik, fortsätt lyssna på den om det gör dig glad. Trots allt var han en väldigt duktig artist oberoende om han gjort det han påståtts göra.

  1. Så utan att ha sett filmen så bedömer du detta? Varför inte se filmen och uttala sig sen? Blir så provocerad utav sådana stendumma spekulationer som dina. Se ens filmen och kommentera sedan?! Guuuud. Dina ”tankar” här är skit värda i kontexten då vi diskuterar en dokumentär (som du inte sett). Pucko🤦‍♀️

   1. Ida skriver:

    Inte speciellt snäll ton i din kommentar. Modigt av dig att skylta med din Åbo akademi-epost i och med att den lätt blir hackad. Men du kanske trodde du kommenterade anonymt?

    Och nej jag har inte sett just denna dokumentär men det betyder inte att jag inte vet vad den handlar om. Det är liksom lite svårt att missa. Och nej jag tycker inte det är mitt jobb eller nån annan utomståendes heller att bestämma om någon är skyldig eller inte eftersom ingen förutom de som var där någonsin med säkerhet kan veta. I stället väljer jag att helt enkelt inte ta ställning och det betyder verkligen inte att jag anklagar någon för att ljuga. Det som jag däremot tycker är intressant i det här fallet är att den påstådda gärningsmannen är död sedan länge och hans tillgångar inte längre är hans eftersom han är död. I så fall faller ju stämningen ifall de stämmer dödsboet på någon annan och det tycker jag rent juridiskt att är fel. För det är inte dödsboägarna som förgripit sig på dessa män och då tycker jag inte de ska behöva ta straffet heller.

 5. Sharai skriver:

  Tror att folk har svårt att förena popikonen MJ med bilden av en pedofil, det är svårt att förena, man vill gärna se pedofiler som monster men den skrämmande sanningen är att de är människor som begår monstruösa handlingar, (så hur känner vi igen dem?) en tidigare kollega fick jag reda på efter flera år hade begått sådana handlingar, tog mig otroligt lång tid att förena att denna människa som jag känt som en omyänksam man (innan jag fick reda på detta) var pedofil, även om jag trodde på tjejerna från första stund! Det är vanliga människor som begår dessa övergrepp vilket gör att det är svårt att se vem som är pedofil, MJ gjorde bra musik och hade säkert bra sidor för att han var just en människa, MEN, det utesluter inte att han var pedofil, tror def. MJ är skyldig, hans sätt att ‘grooma’ är typiskt för pedofiler, vila i frid säger många men är det inte bra att det kommer fram om inte annat just för att ge de utsatta upprättelse samt för att omvärlden ska få en insyn om grooming, tack för att du tog upp detta ämne Mirka,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..