ANNONS

Leaving Neverland

/

Har ni hunnit se dokumentären Leaving Neverland?? Om inte så tycker jag att ni ska se den.

Jag såg de båda avsnitten förra veckan och blev verkligen berörd och jag tror 200% på att det männen berättar om deras relation med Michael Jackson när de var barn är sant! Många fans tvivlar vilket jag har svårt att förstå. Många tror att de är ute efter pengar osv. Det är också det kortet MJ:s familj använder så klart. De har inget annat att komma med. De var aldrig med i rummen där pojkarna var ensamma med MJ. Att tvivla på barn ( trots att de är vuxna idag ) som talar om såna här saker är fruktansvärt tycker jag. MJ var mästare på grooming vilket många pedofiler är. Tvivlar man så se då även programmet med Oprah Winfrey där hon pratar med James och Wade. Där får man ännu större förståelse för vad grooming är för någonting och hur det kom sig att dessa två män höll tyst om sina upplevelser så länge.

Foto: Bennett Raglin

After Neverland med Oprah finns att se på youtube!

Han är död men för den skull ska man inte se mellan fingrarna. Han ska inte ” få vila ifred”. Alla behöver få mera förståelse för grooming och jag tycker att dessa killar är otroligt modiga som vågade gå ut med sina storys.

44
144

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00