Att natta barn

David och Lilja sover ju i min säng sedan jag i våras gav upp då de ändå alltid väckte mig varenda natt. Det finns gott om plats i min säng, vi alla 3 sover hela nätter nu och framförallt så är det ju mysigt. Jag har allt som oftast svårt att komma upp efter nattningen trots att jag har ofta en del att göra innan jag känner att jag är redo för att sova.

Men när man ligger där i sängen med de två sovande små så är det inte lätt att inte ligga kvar 😉

Nu har de mindre barn kommit in i en att pärla-period igen och de gör det dagligen. Det innebär också då att det finns en och annan ( jävligt många ) pärla på golvet. Överallt. David har dock börjat bli duktig och tar egna initiativ till att dammsuga upp pärlorna och han börjar bli riktigt duktig på det också 👏 Snart kanske nån av kidsen är redo att ta över över fönsterputsningen 😇😂

Kram ❤️

 1. Sofi skriver:

  Samsover också med mina barn snart 9 år och en på snart 2 år. En dag kommer den dagen då de inte längre vill så man får ta tillvara på tiden ❤️

 2. Sanna skriver:

  Tycker oxå det är mysigt! Mina är nu 7 o 8 år så det händer väääldigt sällan. Men de få gånger det händer är så mysiga!! Man vet ju att de inte kommer vilja det när de är tonåringar sen 😉

 3. Mysigt❤. Min yngsta dotter som är 11 år vill alltid sova bredvid mig i pappas säng om han är bortrest. Tycker det är jättemysigt och är glad då länge hon vill det för det kommer en dag när hon inte vill det nå mer.

 4. Jenny skriver:

  Det är mysigt att samsova 😊 I mitt fall vågar jag dock inte gå upp igen, är rädd att ungen ska ramla ur sängen. Så lägger mig 19.30 varje kväll 🤦‍♀️

  1. Malin skriver:

   Känner igen det där med att det känns skönt att ligga kvar. Men om de båda nattas samtidigt så har de ju varandra, det kanske skulle funka att du läser säga och när lampan ska släckas så går du och de somnar tillsammans?

   1. Malin skriver:

    Kommentaren är till Mirka, vet inte varför den hamnade som svar till dig. 😬😁

  1. Malin skriver:

   Det löser du lätt med en kudde under madrassen så det blir en lite uppförsbacke. Då ramlar inte ungen ur.

   1. Jenny skriver:

    Inte om man har en unge som i tystnad vaknar och börjar krypa omkring och leta efter mig 🙊

    1. Helen skriver:

     Jag bygger torn av täcken och husets alla kuddar!
     Lägg kuddar på golvet annars? Verkar drygt att inte få någon egentid på kvällen…

    1. Malin skriver:

     Ja det verkar ju jobbigt. Men om barnet rör sig så mycket, hur går det på natten när du sover då? Vaknar du av letandet då? Kanske vore bättre om det barnet sov i en så låg säng att det inte är farligt att ramla ur. Vi har haft sängbottnarna direkt på golvet till våra barn och byggt sängram så att det varit ”staket” runt, men öppning för i och urklivning mitt på långsidan.

     1. Jenny skriver:

      Japp på natten vaknar jag av letandet. Dessutom räcker det ofta att klappa lite på henne somnar hon om. Lite synd att aldrig få tid för mig själv på kvällarna men är ju en begränsad tid. Får försöka få över henne i en säng som hon kan kliva i och ur själv om nåt år eller så. Tack snälla dock för alla tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..