Vill ha – tips från Ellos.se

Innehåller reklamlänkar för Ellos.se

Det är grått och eländigt ute och längtan efter våren och framförallt solen är extremt stor just nu. För mig i alla fall. Våren är såå nära men ändå alldeles för långt borta just nu. Jag behöver sol och värme. Jag drömmer mig fram i tiden när vinterplaggen är undanplockade och man kan gå i shorts eller klänning. Och jag planerar för inköp till våren 🙂

Just nu har Ellos tex lite bra rabatter där jag har hittat en del att beställa 😉

För den intresserade …..

Home deals – här , Fashion deals – här

Jag är ju inte direkt en klänningtjej men tycker att det är såå snyggt med klänningar och nu när jag inte ser ut som gravid längre så tänker jag banne mig bli bättre på att använda klänningar. De här 2 ovan fastnade jag för även om leopardmönster är lite vågat för mig men såå snyggt.

Leopardklänning – här

Grön klänning – här

En liknande jacka som här ovan tittade jag på när jag senast var i London och jag har ofta ångrat att jag inte köpte den där och då så nu tänker jag inte vela ang jackan. Och ännu en klänning. Svart är så safe och bra att ha i garderoben 😉

Jacka – här

klänning – här

För något år sedan hade jag en liknande zebra-tröja som jag älskade och använde ofta och jag blev glad när jag såg denna ovan 🙂 Linnea älskar orange och gult och jag tycker att det är så snyggt på henne att jag vill testa och gå utanför min comfortzone och ha en orange tröja jag med.

Zebratröja – här

Orange tröja – här

Sommarklänningar är det bästa som finns för mina mindre tjejer och gärna färgglada. Chansar även att beställa en hoodie till Victor som är otroligt kräsen.

Randig klänning – här

Hoodie – här

Jumpsuits. Nellie och Älva älskar jumpsuits och använder de så flitigt att Lilja hinner aldrig ärva deras 😀 Frågan är bara…ska alla 3 tjejer ha likadana färger….?

Jumpsuit rosa – här

Jumpsuit blå – här

Nellie älskar hästar och hittar vi en tröja med häst på så vill hon ha den. Hon har redan en liknade top med häst på som hon använder så fort den är tvättad och hon blir glad över att få en till 😉 T-shirten med texten skulle jag vilja ha till alla barnen men får nöja med de lite mindre denna gång 😉

Hästtop – här

t-shirt – här

  1. Jag ser definitivt dig som en leopardkvinna. Det skulle vara riktigt fint på dig, tror nog att alla såna djurprint är något att testa. 🙂 Ha en fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..