En efter en faller de

För sjukdomar. Lilja och David hann knappt börja bli friska när Jennifer blev febrig. Sen Thor. Och Victor. Alice åkte hem tidigare från skolan pga kraftig huvudvärk. Bara att se positivt på det hela – snart har vi gått laget runt 😅 Och solen har visat sig en del igår och idag 😉

Sol ger energi 🌞 och det behövs en hel del just nu!

Det finns några saker jag har irriterat mig nåt grymt mycket på de senaste dagarna. Sen blir jag sur på mig själv för att jag låter mig själv påverkas av en obotlig dumskalle.

Say no more ⬆️

Jag har läst en hel del om bla narcissistiska människor och deras beteende. Även om psykopater. Snacka om att få AHA-upplevelser 😱 Båda sorter har funnits i mitt liv och jag har i o m all läsning fått också många klarheter i mycket. Vilken lätt offer jag har varit. Eller åtminstone jävligt naiv. Jag har bearbetat mig själv en hel del och blivit starkare i mig själv. Är inte alls lika naiv längre vilket är bra på ett vis men har också gjort att jag har svårare att lita på folk. Viktigaste är dock att de människorna är inte längre kvar i mitt liv.

Nu hamnade jag på ett sidospår…. det var inte tänkt så 😂

Oliver har skrivit veckans matlista och idag stod det färska vårrullar på menyn. Jättegott men ett rent helvete att strimla morötter och gurka till det. Satt en timme och skar och har fått en blåsa på fingret som belöning. Sen skulle vårrullarna rullas ihop också. Nä…den här middagen tog alldeles för lång tid att göra till så många personer. Kan göra om det igen om vi är max 4 pers som ska äta det 😅

Jag har morötter, gurka, avocado, glasnudlar och lax i 😉

Läxorna är avklarade och snart är det sovdags. Lilja och David har redan somnat i soffan.

Förresten … tittar ni på Robinson som har börjat på TV4? Jag älskar Robinson och tycker att de flesta tävlanden verkar ok än så länge. Och så har de också en riktig …… 🤮 En mobbande översittare som förhoppningsvis åker ut snarast. Tyvärr så brukar kackerlackor mm vara svåra att bli av med…..

Det känns lite som att det här inlägget blev lite gnälligt 🤔 Kunde dock ha varit värre… jag håller igen 😇

Nåt positivt då. Våren närmar sig! Och med det mera sol. Jag längtar efter långa powerwalks i solen. Det är helg snart och de 4 minsta ska ha umgänge så jag och större barnen har bla planerat gå på bio på lördag 👍 Kanske får jag lite sovmorgon också 😉

Nu blev det livat här….någon retas med en annan…. bäst att jag avstyr det hela innan det spårar ur helt 😬

Kram ❤️

 1. Du är bara bäst , tänk så och skit allt annat,
  Bry dig inte om avendsjuka personer, dem bara tar energi.
  kram

 2. Carola skriver:

  Hur gör ni dessa vårrullar har du recept ser så goda ut

  1. Carola skriver:

   Googla vietnamesiska vårrullar

 3. Fy vilka elaka knäppskallar det finns! Skulle bli jätteledsen om jag fick sådana meddelanden … ÄVEN om jag visste att jag skulle strunta i dem… måste pröva att göra vårrullar … vi är ju bara två!! Får googla!

 4. Carola skriver:

  De lite äldre barnen kan ju rulla sina egna vid bordet….och hjälpa de mindre. Det blir er rolig grej att själv doppa rispapper i vatten och fylla med det man vill ha i.
  Då blir det lite lättare för dig iaf…..det är ju så gott!

 5. Tommy skriver:

  Tycker att du har all rätt att gnälla av dej 😊
  Det är bra att stanna upp ibland och fundera på vad man omges av för folk och rensa ut de som bara suger energi och inte tillför så mycket. Att kasta pärlor åt svin tär på din energi och slösar din tid.
  Nu får det gärna bli vår på riktigt😁
  Ha det bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..