För första gången

Idag….idag hände det! Idag har jag för första gången i mitt liv varit iväg till ett gym och tränat 🙈

Jag har länge velat börja träna på Friskis då min disciplin för hemmaträning är lite si och så 😇 Första passet blev gym instruktion. Det innebär en timme med en instruktör som hjälper en med det man vill ha hjälp med. Jag fick hjälp med att göra upp ett plan på hur jag ska komma igång för att nå mina mål. Jag fick lära mig massa olika maskiner och så satt han ihop en schema med exakt vilka maskiner jag ska använda när jag kör styrka osv. Det var verkligen jätteroligt 😄

Nu har jag hämtat de barn som skulle hämtas, handlat osv. Pustar ut med en kopp kaffe och försöker få bort huvudvärken som kom för en stund sedan.

Det är vår i luften och det är helg 👌🌞

Det är så härligt att se hur mycket gladare människor blir när det är sol och lite värme 😃 Jag ser det tydligt när man är ute bland folk.

Kram ❤️

  1. JLB skriver:

    kul med gym! jag vill oxå börja men är kluven var.. om de ska bli i hemstaden eller staden där jag jobbar, bor på landet så åka får jag göra var jag än väljer.. härligt att du tog tag i det ! 🙂

  2. Härligt ,träna på det är livskvalitete , har du inte hjälp med barnen tex varann helg? Du är strong,

  3. Marita skriver:

    Va fin du va på kortet

  4. Åååhhh vad rolilgt.
    Jag rekommenderar all deras gruppträning speciellt cirkelgym å spinning prova prova prova kuuul

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..