ANNONS

För första gången

/

Idag….idag hände det! Idag har jag för första gången i mitt liv varit iväg till ett gym och tränat 🙈

Jag har länge velat börja träna på Friskis då min disciplin för hemmaträning är lite si och så 😇 Första passet blev gym instruktion. Det innebär en timme med en instruktör som hjälper en med det man vill ha hjälp med. Jag fick hjälp med att göra upp ett plan på hur jag ska komma igång för att nå mina mål. Jag fick lära mig massa olika maskiner och så satt han ihop en schema med exakt vilka maskiner jag ska använda när jag kör styrka osv. Det var verkligen jätteroligt 😄

Nu har jag hämtat de barn som skulle hämtas, handlat osv. Pustar ut med en kopp kaffe och försöker få bort huvudvärken som kom för en stund sedan.

Det är vår i luften och det är helg 👌🌞

Det är så härligt att se hur mycket gladare människor blir när det är sol och lite värme 😃 Jag ser det tydligt när man är ute bland folk.

Kram ❤️

9
159

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00