ANNONS

Mat och mera mat

/

Jag får ganska ofta frågor om vad vi äter och om jag kan fota våra middagar oftare osv så jag har försökt att bli bättre på att komma ihåg att göra det. Oftast är det full rulle när maten ska serveras så jag hinner glömma bort att ta kort på maten 😅

Nu har vi precis ätit dagens middag – spenatsoppa. Nellie hade det som önskemål och alla vi tycker att det är otroligt gott med spenatsoppa 👍

Det har varit rätt köriga dagar med måsten hit och dit. I torsdags skulle min stora bil besiktas 😬 Jag hatar sånt och förväntar mig alltid det värsta. Bilar är fan mig ett dyrt nöje 😅 Allt var bra med bilen förutom att spindelled behövs bytas på båda sidor. Suck. Så efter en hel del googling kontaktade jag några verkstäder för offert. Och när de sedan kom på Mail så kan jag bara konstatera att det är ju helt sjukt vad priserna kan skilja sig från varandra! Billigaste priset jag fick var dryga 2800kr och dyraste var på över 5600kr. Sen många runt 3500kr. Ja ja…. nu har jag i alla fall bokat en tid till nästa vecka.

Jag var helt slut i fredags efter träningen. Men också jäkligt peppad på mera pass. Tid är min värsta fiende när det kommer till träningen men det ska gå har jag bestämt mig. Mina stora barn har sagt att de ställer upp om jag ibland vill göra det på eftermiddagen/kvällen vilket underlättar en massa för mig. Då kan jag även ta vissa pass tillsammans med Carola 😉

Lördagen startades på bästa vis. Lite för tidigt då jag hade hoppats på att få sova längre men kl. 7 ville de små kliva upp 😁

En lång och lugn frukost 😍

Mitt på dagen åkte jag, Lilja och David en tur till Björklinge för en fika hos nya bekanta. Därifrån hem och byta bil som fylldes på med nästan alla barn. In till stan och hämta Jennifer från tåget och vidare till affären och köpa lördagsgodis.

Nellie lämnades till en kompis där hon skulle sova över och Alice hade en kompis till oss för övernattning. Tjejerna ville gärna göra sushi och jag sa visst, bara de var beredda att fixa det själva 😉 Inga problem för de inte.

Tjejernas vegetariska rullar

Mina mindre snygga bitar 😂 Men gott var det.

Resten av barnen ville ha någonting så lyxigt som makaroner och köttbullar 😂

David fick tag i citron-flaskan och lyckan var total.

Han skulle kunna ha citronsaft på allt 😂

Jag och Linnéa hade tänkt hinna träna igår men tiden rann iväg. Idag skulle Älva köras till en kompis för lek så jag och Linnéa passade på att åka och träna en timme efter lämningen 👍 Vi har även bokat in oss på vår första cirkelfys-pass på tisdag vilket är lite skrämmande då jag vet att det resulterar i grym träningsvärk 😅

Jag hämtade hem tjejerna strax innan middagen och nu blir det förhoppningsvis en lugn kväll. Med Robinson på tv 😉

Just ja…. i fredags roade Älva och Lilja sig med smink. Det kan alltid sluta hur som helst men nu blev det inga krigsmålningar iaf 😁

Sötnosar 🥰

Har ni haft en skön helg?

Kram ❤️

12
130

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00