ANNONS

Fel skor och rabatt till er 👌

/

I samarbete med kidsbrandstore.se

En ny vecka igen och sol har vi haft idag 🌞 Jag fick dock skrapa rutorna på bilen i morse vilket inte var lika skoj 😅 Snart ska däcken på bilarna bytas. Jag nämner det för att jag ska kanske komma ihåg att boka tid till däckbyte 😁 Jag åkte till Stadium med de mindre barnen idag för att köpa vårskor till Nellie och hon hittade snabbt de skorna hon ville ha. Vi kommer hem och upptäcker att skorna i lådan är inte likadana 🙈 Den ena är sån som hon hade valt och den andra skon var likadan på utsidan men med lurv inuti. Som tur var så skulle jag och Linnéa träna efter middagen och passade då på att åka och byta den felande skon 😉

Jag körde ett styrkepass och Linnéa kondition. Jag är rätt mör i kroppen nu men det lär bli tio gånger värre imorgon efter cirkelfysen 😉

Ikväll har jag köpt lite kläder till några av barnen. Jag har en bra kod till er hos kidsbrandstore.se som ger er 30% rabatt på off på ordinarie pris och det har kommit in en del vårnyheter nu 😉👍 Jag har några kids som fyller år inom kort och passar då på att shoppa lite till de.

Sail Racing är Oliver nya favoritmärke och då blir det ju bra med en keps i det märket 😉

Thor ska få en hoodie och ett par byxor som han önskat sig.

Och en vårjacka 😃

Sist handlade jag en varsin tröja till Nellie och Älva som de älskar. Tjejerna är så glada över att ha kommit upp i en sån storlek som gör att det finns även kläder för de hos kidsbrandstore 😀

Älva i en jättefin Calvin Klein-tröja

Och Nellie i sin favorit-tröja 😍 Älva har en likadan i lila.

Oliver har snöat in sig på vita Hoodiers och här är han i sin absoluta favorittröja 😉

Jag passar ofta på att köpa någonting hos kidsbrandstore om det är rea eller jag har en rabattkod då kvaliteten är helt fantastisk i alla kläder jag köpt därifrån 👍 Det finns också mängder med olika märken att välja bland och som jag skrivit förr så älskar mina större barn kidsbrandstore!

Med min kod: MIRKA30 får ni alltså 30% rabatt på allt på ordinariepris 👌 Koden gäller t o m lördag 6/4-19.

Direktlänk HÄR

Nu blir det sängen för mig *gäspade när jag skrev det*

Kram ❤️

2
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00