Aj aj aj

Hittills jag bara kört styrka på gymmet. 3 pass sedan i fredags. Har haft lite träningsvärk men inte så farligt. Igår satsade jag och Linnéa högt och körde vårt första cirkelfys-pass. Även Carola hängde med på det passet vilket var skönt då vi kände oss rätt bortkomna 😅

Det var tufft som f*n och vi kämpade hårt men vi orkade igenom hela passet 👏👍 Och vi blev inte avskräckta utan ska gå på flera cirkelfys-pass 😅 Jag tog det försiktigt med magmusklerna men märkte också att jag kunde göra mera än vad jag trodde innan.

Efteråt var jag helt slut.

I morse vaknade jag och förväntade mig värsta smärtan i form av träningsvärk men det var inte så farligt alls. Nu är det eftermiddag och värken har sakta men säkert smygit sig på. Nu känner jag att jag lever så att säga 😅

Jag har haft insta-live med Carola som vanligt och nu väntar jag på att de sista skolbarnen ska komma hem.

Lilja håller mig sällskap och passar på att borsta håret på sin Barbie-docka och häst 😉

Älva har en kompis här och Nellie är hos en kompis. Sitter och funderar på dagens middag – Korvstroganoff med ris eller ugnsbakad korv med potatismos 🤔

A L L A här hemma älskar Marvel-filmerna och framförallt de barnen som är från Thor och uppåt. Så gissa om de ser framemot den nya Avengers-filmen!?

Idag fick jag Mail från Nordisk film bio att som medlem kunde man nu förboka biljetter till Avengers Endgame. Snabbt som attan gjorde jag det så en del kids bör bli extrasnälla mot sin mamma nu 😇

Hepp….Hänga lite tvätt nu och sedan bestämma sig ang dagens mat…

Kram ❤️

  1. Mie skriver:

    Finns ingen anledning att forcera fram träning för en otränad kropp. Låt kroppen vila mellan passen och bygg upp långsiktigt för bästa resultat.
    Men bra att du tagit tag i träning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..