Sann glädje m.m

Innehåller reklamlänk

Idag har varit en ”sån” dag. Jag jobbade undan 2 timmar i morse och sedan var jag i rörelse heeela dagen. Jag hann inte ens dricka kaffe först ikväll 😅 Ibland blir det bara smått galet planerat.

En av mina följare, Åsa D kontaktade mig för ca en vecka sedan för att fråga om hon fick ge Linnéa en sak. Hon hade stenkoll på Linnéas enorma intresse för Queen och ville överraska henne med en liten present. När Åsa skrev vad det handlade om så visste jag att Linnéa skulle bli helt överlycklig! Vi bokade ett möte till idag i Uppsala. Linnéa fick ett inslaget paket och började öppnade det. Först ser hon en skiva som hon redan har köpt ganska nyligen …. hon fortsätter att öppna och plötsligt stannar hon till och det ser bokstavligen ut typ så här…

Hon fattar snabbt vad hon har precis fått och brister ut i gråt. Hon kramar mig och jag gråter. Hon kramar Åsa som också blir tårögd. Där står vi utanför rusta och bölar ikapp med varandra 😂 Glädjetårar ❤️

En LP-skiva med alla Queen-medlemmars autografer på 😍

Alltså Åsa D! Jag vet inte hur jag ska tillräckligt kunna tacka dig för detta 🙏 Återigen – Ett stort tack, du är fantastisk ❤️ Det här var en stor dag för Linnéa 🙏

Efter att ha sagt hejdå till Åsa drog vi vidare till centrum för att köpa kläder till Benny. Han var i stort behov av lite förnyelse i sin garderob och det gäller att passa på när han själv är villig att gå runt i en klädbutik 😉

Det gick dessutom ovanligt smidigt att hitta det Benny ville ha

3 par brallor och 3 tröjor 👍 Den gröna med guldtext är min nya tischa 😉

Vi drog vidare till Ikea för att köpa en ram till Linneas LP-skiva och åt en snabb lunch där 😅 På vägen hem ringer verkstaden som inte hann klart med min bil igår som de skulle ha gjort. Bilen var äntligen klar för hämtning 👍 Jag lämnade av kidsen hemma och åkte tillbaka till stan . Hämtade min hjälpreda för att få hem bilen. Lämnade den nylagade bilen hemma och vidare till förskolan och sedan skjutsa in Benny och Kevin till stan. Benny skulle till en kompis över helgen och Kevin skulle träffa några polare 😉 Fort hem igen där Alice hade redan påbörjat en tidig middag. Se till att Victor och Oliver packade för en helg hos pappan och sedan iväg med de till stan igen och mötesplatsen 😅 Hem igen och se till att Nellie och Älva var klara för kvällens skoldisco. Tack och lov för att Alice lagade maten ( vegetarisk köttfärssås med pasta ) när jag knappt hade tid att andas 🙈 Stora tjejerna hjälpe till att fixa disco-tjejerna klara och wow så fina de blev 😍

Nellie hann även få lite lockar made by Alice 👍

Linnéa stod för Älvas omvandling 😍

Lilja och David skulle ingenstans men ville ändå bli fotade 😉

Jag är lite partisk men satan i gatan vilka fina ungar jag har! ❤️

Så körde jag iväg tjejerna till discot och drog sedan iväg till gymmet en timme. Stannade till på Maxi för att köpa hem lite chips till kidsen innan jag plockade upp Nellie och Älva som hade haft jättekul på discot. Lämnade tjejerna, pustade ut fem minuter och sedan var det Thors tur att få skjuts till discot 😅

Och äntligen…. Ca klockan 21.30, efter att ha nattat de 4 minsta, satt jag neg mig i fåtöljen med en kopp kaffe och några mackor 😂

En halvtimmes drygt fick jag sitta där och njuta av lugnet innan det var dags för dagens sista körning dvs hämta hem Thor .

Nu ska jag S O V A 😴

Kram ❤️

P.S. Sista dagen imorgon att använda min kod hos kidsbrandstore.se 😉

30% off på ordinariepriset med kod: MIRKA30

 1. Annah skriver:

  Vilken underbar gåva från Åsa till Linnéa. Jag grät jag också när jag läste det.
  Och du har helt fantastiskt fina barn – inte så konstigt med en mamma som dig.
  Önskar er en härlig vecka.

 2. Biggan skriver:

  Varför kan inte Kevin köra någon ggr om han bor hemma.Vad jobbar han med nu ?

 3. Erik skriver:

  Hej! Jag jobbar på behandlingshem och tänker att OM Kevin bor hemma så bör han hjälpa till med körningar. Om han bor eget, så är det upp till honom att erbjuda sig.
  Vad fina bilder! På alla ”partypinglorna!”. Jättefina allesammans, vare sig de skulle på fest eller inte.

  1. Tommy skriver:

   Varför ”Bör” man hjälpa till med körningar om man bor hemma? Det är väl ändå upp till varje familj och individ att komma fram till ett sådant beslut. Sen kan jag tycka att man kan erbjuda sej att hjälpa till i mån av tid och annat som kan spela in. Men bör? Blir lite nyfiken på vad ditt arbete på ett behandlingshem spelar för roll för ditt inlägg?
   Ha det bra

 4. Så söta tjejerna är när de skall på disco 👑🎈💓👑
  Jag tyckerKevin borde hjälpa till att skjutsa lite mera för att avlasta dig.
  För visst tog han körkort och bilar finns ju🚗🚌
  Du är fantastisk som orkar allt själv💫⭐️✨

  1. Varför ska Kevin hjälpa till att skjutsa, han är vuxen och har såklart sitt eget liv och har inte varit den som valt att få 12 småsyskon att hjälpa till med. Finns ingen anledning för honom att köra syskon om han inte vill och om Mirka inte tycker det.

   1. Lilian skriver:

    Varför skulle Kevin inte hjälpa till med skjutsande ibland? Man hjälps väl åt i en familj oavsett om familjen består av 2 el.20 personer?

 5. Lilly skriver:

  Mirka du är en stor förebild och en hjälte! Fantastiskt hur du roddar allt!
  Och självklart ska man sminkas inför disco oavsett ålder. Bara kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..