Vårkänslan utomhus ….

Innehåller reklamlänkar

Ja, den är ju rätt bortblåst ( bokstavligen ) för tillfället. För fy faaan vad det har blåst kallt idag! Jag har suttit som en strandad säl, helt utslagen i fåtöljen nu ikväll efter att småttingarna hade somnat. Behagligt trött och slut i kroppen efter ett cirkelfys-pass ikväll 😅 Har ett pass inbokat även imorgon vilket jag just nu undrar hur fasiken jag ska palla det men det kommer nog kännas bättre imorgon 😄

Jag har roat mig med att kolla runt på nätet efter lite reor och nått nytt till våren för trots skitvädret just nu så kommer ju våren tillbaka inom kort 😉

Ellos.se har just nu rabatt på mängder med vårnyheter 👍

Jag hittade några varor jag vill ha 😇

Alltså den här gula kavajen tilltalar mig ju mer jag tittar på den. Ingen färg jag tidigare kunnat tänka mig köpa men blir mer och met sugen på den… – här

Grönt är ju min färg och jag har en kamouflage-jacka redan på väg men jag ska nog även beställa denna gröna jacka också då jag gillar modellen – här

Skor till de små 👍 Har dock ännu inte bestämt mig om David ska få de svarta eller de grön/svarta 🤔

Lila skor – här, svarta skor – här, grön/svarta skor – här

Jag är också väldigt sugen på dessa blommiga sneakers till mig 😁 – här

Och de här leggings skulle jag kunna köpa enbart för att de heter Selina 😍 – här

Även Cubus.se har bra rea just nu med en hel del fina saker för halva priset 👍

Jag vill köpa en av dessa men har beslutsångest på vilken jag ska välja…?

Blommig – här, randig – här

Två snygga toppar får det lov att bli till mig 😉

Långärmad top – här, grön top – här

Jag ska kika färdigt imorgon och gå i säng innan jag gäspar käkarna ur led 😅

Sov gott ❤️

  1. Babs skriver:

    Tack för tipset om den blåblommiga långa. Skickat efter för den var slut i affärerna i Gbg. Har många ggr tänkt på hur du kan hålla reda på vad varje barn behöver i klädväg. Duktig Mamma.

  2. Louise skriver:

    Du är nog en av dom coolaste människorna jag känner till. Aldrig träffat dig men utifrån vad man läser har jag fått den uppfattningen. Kan tänka mig att det är jävligt tufft för dig vissa dagar men du kämpar på ändå. Jag tror du är en helt underbar mamma och jag ville mest säga det. Mer kärlek till folket! Kram 🌻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..