ANNONS

Ett underbart dygn

/

Helgen har verkligen gått i ett, mer än vanligt. Fyra minsta barnen har varit hos pappa och Selina har haft konfirmationsläger i helgen. Jag åkte till Örebro i fredags för ett dygns roligheter som min vän Therese hade roddat ihop för ett härligt gäng tjejer. Det var mer än välbehövligt för mig att få komma ifrån lite och att få umgås med andra vuxna 😅 Jag älskar att vara med mina barn men det var väldigt länge sedan jag gjorde någonting för mig själv. Och vi har haft så jäkla roligt! Therese hade fått ihop ett riktigt härligt gäng tjejer, bara en jag inte kände sedan innan. Jag och Carola möttes i bussen mot Enköping där vi tog ett tåg vidare till Örebro.

Patricia åkte samma tåg men vi möttes utanför när vi klivit av tåget 😉 Vi promenerade till First Hotel där vi skulle bo och strax efter kom först Therese och sedan Jennifer.

Therese bestämde lunch via Wolt Sverige men eftersom det var så fint väder så valde vi att ta en promenad och hämta vår mat själva.

Jag har alltid älskat Örebro, tycker att det är en väldigt fin stad 😍

Det blev sushi till lunch 👍

Vi gick tillbaka till hotellet för att äta i väntan på Jessica och Annika.

Vi var 4 pers som skulle äta all sushi och vi åt och åt och åt 😂 Det blev dock en del kvar 😉 Efter maten gick vi upp till rummen för att byta om. Jag delade rum med min ständiga vapendragare Carola ❤️ Vi börjar bli som ett gammalt par och vet numera exakt hur den andra fungerar. Som ett välsmort klockverk 😂 Hotellet har nyligen byggt 2 nya våningar med rum och de nya rummen har olika teman. Vår var havstema och jättefint 👍

Älskar det runda fönstret 😍

Så fräscht och fint 😀

Vi svidade om till träningskläder och gick ner för att mötas upp med de andra tjejerna. Nu kom även Jessica och Annika och det bar av till Prison Island som är lite som typ fångarna på fortet.

Där delade vi upp oss i 2 lag och sedan körde vi på. Vi hade ca 3 timmar på oss och det är sällan tiden har gått så fort som det gjorde där. Man försöker klara av olika cell med olika sorters utmaningar. Vissa klarade vi av bra och vissa inte alls 😅 Men fasiken så roligt vi hade! Det var länge sedan jag skrattat så mycket som vi gjorde där 🤣 Dit vill jag tillbaka och rekommenderar er ett besök där 👍👍

Till sist fick vi ge oss och gå tillbaka till hotellet för att byta om inför middagen.

Lite bubbel och prat i foaljen och nu kom Nina också som inte kunde komma tidigare. Jag är inte alls förtjust i vin eller bubbel men smakar alltid och ibland ( sällan ) händer det att det bjuds på någon sort som jag faktiskt tycker om. Denna gång hade jag tur och blev glatt överraskad för det 😀

Vi drog sedan till Boulebar som visade sig vara ett helt fantastiskt ställe helt i min smak. Både jag och Carola sa nästan direkt att en Boulebar ville vi ha i Uppsala med!!

En restaurang med boulebanor både utanför och inomhus. Fantastisk god mat och bra musik 👌 Och maten….omg så gott vi åt!

Började med jordärtskockssoppa med tryffelolja…

Bland det godaste jag ätit 😍

Sedan fick vi laxsallad som var super 👌

Och sedan kalventrecote

Jag behöver nog knappast ens nämna att även det var så gott! Nu stod magen åt alla håll och kanter av all god mat 😅

Så var det dags för dessert

Veganskt chokladpudding, creme brule och Madeleinekakor 😍 jag älskar dessert och det här var bara pricken över i:et 👍

Nina ❤️

Patricia, Therese och Jennifer 😍

Annika och Jessica 😍

Hela härliga gänget ❤️

Medans vi åt hann vi även prata om allt mellan himmel och jord. Till slut var det dags för Nina att åka hem och vi andra började spela boule vilket jag inte gjort på minst 10 år. Och det var om möjligt roligare än vad jag kom ihåg 😃

Till slut gick några tillbaka till hotellet och jag, Carola, Therese, Patricia och Jennifer fortsatte vidare till Pitchers där vi bara satt och snackade och lyssnade på musik en tag innan vi avrundade det hela och gick till hotellet.

Jag och Carola tog en varsin kopp kaffe i rummet och delade broderligt på chokladen vi hade fått i rummet 😄

Hade live på min Instagram tills det var dags att sova…. runt kl.02 😂

Jag klev upp kl. 08.30, alltid före Carola 😉 Jag vill ta god tid på mig på morgonen och går gärna upp tidigare för att slippa stressa. Carola gillar att sova in i det sista så hon brukar kliva upp lagom när jag är nästan klar 👍

Att bo på hotell är lika med att se framemot hotellfrukosten. Den är bara bäst och förväntningarna är höga hos mig. Jag blev inte heller besviken utan frukosten fick top 10 poäng lätt 👍

Belgiska våfflor är pricken över i:et när det kommet till hotellfrukost.

Sällan jag äter så mycket frukost som jag gör när jag bor på hotell 😂 Tur att vi hade tid på oss att ta det lugnt och njuta av det goda.

Till slut sa vi hejdå till alla och gick till tågstationen. Vi var ute i god tid och hann sitta utanför och njuta av de värmande solstrålarna 🌞

Med en kaffe och glass 😉

Jag är så otroligt tacksam för Therese som hade ordnat detta ❤️ Välbehövligt verkligen! Tack alla fantastiska tjejer för att ni var med och gjorde dygnet så himla roligt och härligt 😘

Kom hem och huset stod kvar 😅 De stora barnen hade klarats sig bara fint under Kevins vakande öga ❤️ Vi åkte och handlade lördagsgodis och pizza för att sedan ha en filmkväll. Jag somnade rätt fort i soffan 😂

Idag började vi dagen med att gratta vår Thor som fyller 11 år idag ❤️

Världens finaste kille ❤️

Efter en lyx-frukost nästan i klass med hotellfrullen började min dag med att hämta Selina och hennes 3 kompisar från kyrkan och skjutsa de till en av tjejerna. Därifrån åkte jag till Uppsala för däckbyte. Sedan hem och byta bil och tillbaka till stan och byta däck på andra bilen. Handla lite och sedan hämta upp de 4 minsta. Hem och laga mat. Skjutsa in Benny till stan där han skulle sedan vidare till sin kompis utanför Björklinge. Hem och ha födelsedagsfika 😅

Medans jag flaxade runt i stan gjorde Thor själv tårtorna med lite hjälp av Kevin 😍

Nu har jag gosat länge med Lilja och David tills de somnade till slut bredvid mig.

Det har varit en toppen helg och nu har vi dessutom påsklov 👏👏

Hur har ni haft det?

Kram ❤️

12
154

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00