Påsklov 🐣

Vi njuter för fullt av påsklovet och framförallt det fina vädret 🌞 Hur fantastiskt är det inte med sol och vårvärme 👍 Jag har haft en del jobb att ta itu med och har även lyckats klämma in träning varje dag. Cirkelfys måndag och tisdag och gym i måndags och idag. Imorgon vilar jag 😅 Cirkelfys är Carolas favorit och även Linnéa älskar det. Jag känner lite hatkärlek till cirkelfys men det är en grym känsla när man är klar med ett pass. Och jag känner också hur jag sakta blir starkare och klarar av mera. Kör dock fortfarande ganska försiktigt med magen.

Några av de större barnen har umgåtts en hel del med kompisar, det märks att även de blir gladare av vårvärmen 😀 Igår åkte Oliver, Thor och Älva till pappa och Alice, Linnéa och Benny sov hos kompisar. De hemmavarande barnen kommenterade hur få vi var hemma och hur konstigt det kändes. Då var vi bara 6 barn + jag då 🤣

Imorgon ska vi på utflykt över dagen, massa lek och stoj med en god vän 😃

Idag har jag handlat påskägg och en jäkla massa godis som jag snart ska sätta mig ner med och fylla äggen med. David, Lilja och Nellie ville sova hos Alice inatt och de bäddade så mysigt inne hos Alice

En halvtimme senare kom Lilja och David till mig och ville upp och sova i vår säng 😂 Och där ligger jag nu kvar mellan de två små som sover.

Det blir en tidig kväll även för mig så att vi orkar med en heldag ute imorgon 😉

Kram ❤️

 1. M skriver:

  Vi vet vem den gode vännen är för han lägger ut på sitt insta tydligen. Jag har inte insta men vi är ett ”gäng” som följer er ”annorlunda” mammor och andra har.
  Men det är väl inget att skämmas för.
  Barnen åker TILL sin pappa skriver du? Får man fråga hur de tar sig dit ❓
  Bor han inte i Norrland längre ?
  OM han inte gör det, varför hämtar han dem inte i så fall?
  Inget du behöver svara på, men jag frågar inte av elakhet utan av nyfikenhet.
  Glad Påsk.
  Kram

  1. Barnens pappa har ett hus i Norrland men han bor inte där heltid. Vi möts upp inne i Uppsala vid barnöverlämningarna 😉

 2. Härligt med lov😊
  Här är sista skoldagen för våra barn imorgon och sen får vi lov,sååå skönt😉☺️
  Hoppas vädret fortsätter för oss med,men hörde att det kommer snö hit på fredag,suck,som att vi inte har tillräckligt med snö haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..