🐥 GLAD PÅSK 🐥

Påskledighet för kidsen och då är det full rulle i huset. Inte så att man gör någonting stort och viktigt hela tiden men det blir mera av allt det vardagliga liksom 😅 Mera tjat, mera disk, mera städning, mera skratt och mera kärlek ❤️

I torsdags drog vi iväg till Västerås för en playdate med Sami och ett gäng av hans barn. Solen gassade på och det blev riktigt varmt, speciellt i svarta jeans 😅 Vi möttes upp vid en lekpark så ungarna kunde springa runt och leka.

En härlig dag med lek, skratt, massa fika och bra sällskap 👍 och nej, vi är inte ett par utan de bästaste vänner ever 😉

Till slut var det dags att tänka på mat så vi skildes åt och styrde bilen mot Uppsala och Gränby C. Där käkade vi sushi och några tog hamburgare. En tur förbi Ica Maxi och sedan hem där Lilja och Nellie ville klä ut sig till påskkärringar

David ville inte följa med tjejerna till grannarna men han ville klä ut sig så vi passade på att ta påskfoton på vår lille ”bebis” 😍

Han tyckte det var superkul att försöka få plats i ett påskägg 😁

Fina blommor blir man alltid glad över – från mig till mig 🙄

Igår kom barnen hem från pappa och Oliver drog sedan vidare till sin bästis Casper som varit utomlands och precis kommit hem. Vi fuskade lite och hade äggjakt redan igår 🙈

Idag har vädret varit ännu mera underbar 🌞

Gofrukost som start och sol och varmt ute

Den enda nackdelen är att det har kommit fram en massa humlor och getingar vilket har resulterat i några skrämda barn som skriker för fulla muggar så fort de ser nåt som flyger 😅 Och sommaren har inte börjat än 😇

Jag fick dispans till att åka och träna en sväng på gymmet vilket jag hade hunnit sakna efter 2 vilodagar. Hämtade sedan Kevin och handlade påskmat. Jag behöver skaffa mig en ny grill men hann inte det idag så det blev inte grillat utan massa annat gott.

Rostbiff och ägghalvor med majonnäs och stenbitsrom

Hemmagjord potatissallad, kyckling, sallad och en del veganmat på det

Gjorde en supergod smörgåstårta på tunnbröd 👍

Vi hjälptes åt med matlagningen och det blev så gott att vi funderar på att byta ut julmaten till detta.

Jag har ännu inte hunnit byta kläder utan går i träningskläder fortfarande 🙈 Satsar nu på ett långt och skönt bad när de mindre barnen har somnat 😉

Nu ska vi äta efterrätt…

Kram ❤️

 1. Anna skriver:

  Jag tycker det är lite märkligt det där att folk inte kan förstå att även en kvinna och en man kan vara bästa vänner utan att bli ihop ibland kan det vara skönt tror jag att vara vän med det motsatta könet dom tänker helt annorlunda många gånger oCh det blir inge drama så jag är iallafall glad att ni har hitta varandra och kan stötta varandra efter era uppbrott från respektive❤. Hoppas du och barnen hade en bra påsk

  1. Ghita skriver:

   För första gången i mitt 55-åriga liv hade jag också en man som min närmaste vän. Vi kunde prata om allt. Efter fyra års varm vänskap tände det plötsligt till och vi blev blixtkära. Nu är vi sambo och pratar fortfarande om allt 😉❤️

 2. Hämtar du Kevin hade han inte bil och körkort själv? Spar på din tid lägg den på dig djälv.

  1. P skriver:

   Eller låt henne göra som hon vill?

  1. Tommy skriver:

   Nu kan det ju faktiskt vara så att det kan finnas orsaker till varför inte man inte alltid Kan, Vill eller inte får köra bil som du inte har en aning om? Så behöver det naturligtvis inte vara i det här fallet.

 3. Anki skriver:

  Recept på smörgåstårtan???

  1. Malin skriver:

   Mosa avokado. Bre ut på tunnbröd. Lägg på ett tunnbröd. Bred på avocadokräm. Lägg på ägghalvor, räkor o rödlök. Typ nåt sånt ser det ut som på bilden i alla fall 😂😬😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..