Vårtips 🌞

Innehåller reklamlänkar

Jag lämnade in min stora bil för lagning idag igen. Jag besiktade ju den förra månaden och fick då en tvåa på spindelleder som behövdes bytas. Så då lämnade jag in bilen på verkstad och de bytte spindelled. Och då upptäckte de även att fjädring vänster bak var brusten 😬 De var också smått förvånade över att inte de upptäckt det när jag dagarna innan hade besiktat bilen …. Ja ja, skit samma….det måste jag åtgärda oavsett 🙄 Jag hade tid på verkstan förra veckan men de flyttade tiden en vecka pga sjukdom så nu äntligen står bilen på lagning. Jag borde dock ha fått hämta den idag men ingen som hörde av sig så jag hoppas att den blir klar innan helgen. För sååå lång tid kan det väl ändå inte ta och byta 2 fjädrar ?

Jag skulle verkligen behöva ta itu med hallen och få undan alla vinterplagg. Nu är det smått kaos i hallen när vårkläder har tagits fram. Jag måste bara hitta lite ork och inspiration till det 😅

På tal om inspiration…. jag har kollat efter klänningar till sommaren och så ska ni få se min nya jacka som var precis så snygg som jag förväntade mig 😃

Jackan hittar ni här

Och just nu har ellos lite rabatt på jackor 😉 direktlänk här

Jag hittade 2 st jag skulle vilja köpa

Den rosa finns här

Den gröna finns här

Sedan har ellos just nu 25% rabatt på beställningen fram till 28/4 👍 här

Perfekt då jag är såå sugen på att hitta en klänning som är bra till vårvärmen 😀

De här två velar jag imellan. Samma modell – olika mönster/färg 🤔 De finns här och här. Vad tycker ni?

Denna röda vill jag ha till sommaren! Saknade den modellen när vi var i Turkiet Den finns här.

Leopard-klänningen är ju bara så snygg 👍

Den finns här.

  1. sara skriver:

    Bilar är fanatiska så länge de funkar, hmm! Hoppas de lagar den snabbt nu, konstigt att de missade det på besiktningen.
    Nu blev jag shoppingsugen. Behöver mammaklämningar till sommaren, kanske det finns på ellos också, får nog ta en titt!
    Ha en fin dag❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..