ANNONS

VĂ„rtips 🌞

/

InnehÄller reklamlÀnkar

Jag lĂ€mnade in min stora bil för lagning idag igen. Jag besiktade ju den förra mĂ„naden och fick dĂ„ en tvĂ„a pĂ„ spindelleder som behövdes bytas. SĂ„ dĂ„ lĂ€mnade jag in bilen pĂ„ verkstad och de bytte spindelled. Och dĂ„ upptĂ€ckte de Ă€ven att fjĂ€dring vĂ€nster bak var brusten 😬 De var ocksĂ„ smĂ„tt förvĂ„nade över att inte de upptĂ€ckt det nĂ€r jag dagarna innan hade besiktat bilen 
. Ja ja, skit samma
.det mĂ„ste jag Ă„tgĂ€rda oavsett 🙄 Jag hade tid pĂ„ verkstan förra veckan men de flyttade tiden en vecka pga sjukdom sĂ„ nu Ă€ntligen stĂ„r bilen pĂ„ lagning. Jag borde dock ha fĂ„tt hĂ€mta den idag men ingen som hörde av sig sĂ„ jag hoppas att den blir klar innan helgen. För sĂ„Ă„Ă„ lĂ„ng tid kan det vĂ€l Ă€ndĂ„ inte ta och byta 2 fjĂ€drar ?

Jag skulle verkligen behöva ta itu med hallen och fĂ„ undan alla vinterplagg. Nu Ă€r det smĂ„tt kaos i hallen nĂ€r vĂ„rklĂ€der har tagits fram. Jag mĂ„ste bara hitta lite ork och inspiration till det 😅

PĂ„ tal om inspiration
. jag har kollat efter klĂ€nningar till sommaren och sĂ„ ska ni fĂ„ se min nya jacka som var precis sĂ„ snygg som jag förvĂ€ntade mig 😃

Jackan hittar ni hÀr

Och just nu har ellos lite rabatt pĂ„ jackor 😉 direktlĂ€nk hĂ€r

Jag hittade 2 st jag skulle vilja köpa

Den rosa finns hÀr

Den gröna finns hÀr

Sedan har ellos just nu 25% rabatt pĂ„ bestĂ€llningen fram till 28/4 👍 hĂ€r

Perfekt dĂ„ jag Ă€r sĂ„Ă„ sugen pĂ„ att hitta en klĂ€nning som Ă€r bra till vĂ„rvĂ€rmen 😀

De hĂ€r tvĂ„ velar jag imellan. Samma modell – olika mönster/fĂ€rg đŸ€” De finns hĂ€r och hĂ€r. Vad tycker ni?

Denna röda vill jag ha till sommaren! Saknade den modellen nÀr vi var i Turkiet Den finns hÀr.

Leopard-klĂ€nningen Ă€r ju bara sĂ„ snygg 👍

Den finns hÀr.

1
69

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00