Besök, födelsedag m.m

Sitter i fåtöljen och pustar ut innan jag går och lägger mig. Just nu känner jag att jag skulle behöva ha längre dagar för att hinna med allt. Jag är ännu inte klar med allt mitt pappersarbete som måste bli klart till torsdag 😬 Jag har inte fått nån ro att sitta ner med det sista som behövs göras för jag blir avbruten hela tiden. Men imorgon ska jag göra klart skiten, det har jag bestämt mig för så jag kan slappna av 😅

Skolbarnen är lediga imorgon och onsdag och idag åkte Victor och Oliver till pappa. Nellie och Älva sover på annat håll och Kevin har sin bästa vän hos oss och även Alice har en kompis på övernattning 😄

I lördags fick vi besök av min bästis Sami och 3 av hans barn. Jag hann träna en timme på gymmet på förmiddagen vilket var skönt. När Sami kom så åkte vi till vackra Hammarskog, området tvärs över åkern utanför oss som är en naturreservat. Vi gick till ”vår” strand där och tjejerna passade på att doppa fötterna i det kalla vattnet som enligt de var sååå varmt 🙄

Linnéa passade på att fota några av sina syskon och jag bara älskar bilderna hon tog ❤️

Nellie 😍

Älva 😍

Kevin och Älva 😍

Jag vid vattnet 😊

Vi åkte till slut hem och startade grillen. Jag hade marinerat kött och kyckling och så hade jag även olika sorters korvar och majskolvar + potatissallad och sallad till.

Alla var hungriga efter promenaden och och med god aptit 👍

Jordgubbspaj till efterrätt och sedan var det dags för gästerna att åka hemåt. Jag önskat att vi bodde lite närmare så vi kunde lättare ses lite oftare.

Goda vänner är guld värt!

Igår var en stor dag! Äntligen var det dags för Nellies födelsedag som hon har väntat och längtat till 😉 Nellie gjorde sin tårta nästan själv men jag hann inte fota tårtan 🙈 En basic-tårta med jordgubbar och godis på – helt efter hennes önskemål. Och så bjöd vi även på lite muffins och kakor. Och glass med maränger och strössel 👍

❤️ Nellie 9 år ❤️

Idag har Thor haft feber till och från hela dagen. Hoppas det går över snabbt och inte sprider sig!

Imorgon Valborg…

Brukar ni fira det på nåt vis?vi har långt till närmaste brasa så i får se vad vi hittar på 😉

Kram ❤️

 1. P skriver:

  Linneas bilder var ju fantastiska.

 2. Så otroligt vackra bilder!

 3. Lotta skriver:

  Vi badar badtunna.

  Har du stödfamilj till dom yngre flickorna?

  1. Alma skriver:

   Jag tolkar det dom att de sover över hos sina klasskompisar/grannar.

   1. Fast då hade ju Mirka skrivit det. Hon skriver ju ut att ett av barnen har en kompis över. Så hade Nellie och Älva sovit hos en kompis hade det stått. Klart man blir nyfiken i en strut.

 4. inger skriver:

  Linneas foton imponerar i nyanser och uttryck! Blir så glad över att se så inspirerande och personliga uttryck fångade.

 5. Sara skriver:

  Jättefina bilder! Vad duktig du är Linnea 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..