Första maj

Då har vi klarat av Valborg och första maj och det gick lugnt till hemma med filmmys när Lilja och David hade somnat. Kevin och Linnéa var i stan med kompisar, Jennifer hos sin kille, Victor och Oliver hos pappa, Nellie och Älva på annat håll och Selina campade med kompisar. Kallt som attan hade det varit att sova i tält men de hade haft roligt 😅 Att åka och kolla på brasan ville ingen här hemma och det gjorde inte mig nåt. Långt att åka för att frysa en längre stund med trötta småbarn som sover vanligtvis den tiden kändes inte lockande för fem öre 😉 Vi nöjde oss med foton som Nellie skickade

Idag har regnet hängt i luften hela dagen men det kom bara några få droppar en kort stund på eftermiddagen. Vi sov ganska länge i morse vilket var skönt då jag behövde få lite extra sömn. Jag jobbade med mina papper och deklarationen mest hela dagen igår och var helt slut när jag väl blev klar 😅 Nu kan jag släppa den pressen och andas ut.

Dagen börjades med en lång frukost. Älskar när man inte behöver stressa på morgonen 😃 På eftermiddagen skulle ungar hämtas hem från olika ställen vilket tog sin lilla tid.

Härligt att ha alla hemma igen, det var lite väl tyst i huset när många var borta 😉

Thor är inte helt kry ännu. Lite feber som kommer och går och halsont. Inte jättemycket men finns ändå där liksom. Blir nog till att åka och kolla upp halsen imorgon tror jag.

Skönt med ledighet mitt i veckan men det blir också lite galet i huvudet och man tappar bort vilken dag det är 😂 Jag har sagt flera gånger till barnen att det är måndag och skola imorgon 🙈

Hoppas att ni haft det bra under ledigheten 😊

Kram ❤️

  1. Mysigt att vara hemma när vädret slår om . Tycker om att se dina bilder. Framförallt bilder med naturmotiv. Du ser fantastiskt fräsch ut!

  2. sara skriver:

    Hihi! Håller med det känns som måndag idag! Och ändå är det frdeagsfeeling i morgon igen…älskar lediga onsdagar! När jag jobbade mellan mitt andra och tredje barn men vägrade heltid var det just onsdagar som var våra heliga lugna sköna dagar! Underbart tyckte vi!

    Ingen brasa för oss heller, då den blev inställd men det var bara skönt då vi var hemma hos vänner istället och slapp stå ute och frysa 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..