ANNONS

Första maj

/

Då har vi klarat av Valborg och första maj och det gick lugnt till hemma med filmmys när Lilja och David hade somnat. Kevin och Linnéa var i stan med kompisar, Jennifer hos sin kille, Victor och Oliver hos pappa, Nellie och Älva på annat håll och Selina campade med kompisar. Kallt som attan hade det varit att sova i tält men de hade haft roligt 😅 Att åka och kolla på brasan ville ingen här hemma och det gjorde inte mig nåt. Långt att åka för att frysa en längre stund med trötta småbarn som sover vanligtvis den tiden kändes inte lockande för fem öre 😉 Vi nöjde oss med foton som Nellie skickade

Idag har regnet hängt i luften hela dagen men det kom bara några få droppar en kort stund på eftermiddagen. Vi sov ganska länge i morse vilket var skönt då jag behövde få lite extra sömn. Jag jobbade med mina papper och deklarationen mest hela dagen igår och var helt slut när jag väl blev klar 😅 Nu kan jag släppa den pressen och andas ut.

Dagen börjades med en lång frukost. Älskar när man inte behöver stressa på morgonen 😃 På eftermiddagen skulle ungar hämtas hem från olika ställen vilket tog sin lilla tid.

Härligt att ha alla hemma igen, det var lite väl tyst i huset när många var borta 😉

Thor är inte helt kry ännu. Lite feber som kommer och går och halsont. Inte jättemycket men finns ändå där liksom. Blir nog till att åka och kolla upp halsen imorgon tror jag.

Skönt med ledighet mitt i veckan men det blir också lite galet i huvudet och man tappar bort vilken dag det är 😂 Jag har sagt flera gånger till barnen att det är måndag och skola imorgon 🙈

Hoppas att ni haft det bra under ledigheten 😊

Kram ❤️

2
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00