ANNONS

2 år!

/

Jag är inte så där jätteaktiv på fb men gillar att man får tillbakablickar därifrån som idag tex när jag möttes av detta

Idag är det 2 år sedan jag och barnen flyttade 🙏 En flytt som skedde mitt i inspelningarna av vår sista säsong i Familjen Annorlunda och det var minst sagt stressigt med allt 😅 En flytt som har varit en av de bästa sakerna jag gjort.

2 år som ensamstående heltidsmamma. De gångna två åren har bjudit på både det ena och det andra kan jag lova 😉 Jag har testats till gränsen ett antal gånger med små saker och med stora saker och på ett eller annat vis har jag hittat lösningar på allt. Jag har vuxit enormt som människa och lärt mig hantera saker som jag aldrig gjort förr. Jag har också lärt mig att vissa saker kan jag inte påverka och kunnat släppa de istället för att bli påverkad av det jag ändå inte kan göra någonting åt.

Jag får ofta frågan om jag har hittat någon ny och då blir jag mest full i skratt: Jag vet inte när och hur jag skulle ha tillfälle till att ens försöka träffa någon och vet ni vad? Jag lägger inte heller några större tankar på det för jag är nöjd med livet som den är just här och nu 😀 Allt har sin tid och jag är inte så intresserad av att stressa på någonting. Att vara singel är fan rätt nice och skulle det mot förmodan plötsligt bara dyka upp någon man blev kär i så tar jag det då. Vem vet liksom Ica Maxi, Ikea eller kanske Friskis kanske levererar nåt en vacker dag 😂😂

2 år! Wow säger jag bara!

8
253

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00