2 år!

Jag är inte så där jätteaktiv på fb men gillar att man får tillbakablickar därifrån som idag tex när jag möttes av detta

Idag är det 2 år sedan jag och barnen flyttade 🙏 En flytt som skedde mitt i inspelningarna av vår sista säsong i Familjen Annorlunda och det var minst sagt stressigt med allt 😅 En flytt som har varit en av de bästa sakerna jag gjort.

2 år som ensamstående heltidsmamma. De gångna två åren har bjudit på både det ena och det andra kan jag lova 😉 Jag har testats till gränsen ett antal gånger med små saker och med stora saker och på ett eller annat vis har jag hittat lösningar på allt. Jag har vuxit enormt som människa och lärt mig hantera saker som jag aldrig gjort förr. Jag har också lärt mig att vissa saker kan jag inte påverka och kunnat släppa de istället för att bli påverkad av det jag ändå inte kan göra någonting åt.

Jag får ofta frågan om jag har hittat någon ny och då blir jag mest full i skratt: Jag vet inte när och hur jag skulle ha tillfälle till att ens försöka träffa någon och vet ni vad? Jag lägger inte heller några större tankar på det för jag är nöjd med livet som den är just här och nu 😀 Allt har sin tid och jag är inte så intresserad av att stressa på någonting. Att vara singel är fan rätt nice och skulle det mot förmodan plötsligt bara dyka upp någon man blev kär i så tar jag det då. Vem vet liksom Ica Maxi, Ikea eller kanske Friskis kanske levererar nåt en vacker dag 😂😂

2 år! Wow säger jag bara!

 1. EWA skriver:

  Ja kära vän, tiden går fort när man har det roligt.. eller vad ska jag säga.. utmanas kanske?
  Men du gör ett grymt jobb!
  Du kan vara stolt och rakryggad <3

  Men nu har det återigen gått en halv evighet sen vi sågs… dags nu, tycker jag!
  Kram i massor

 2. Tänk vad folk ska ha bekymmer om man är själv, får massa tjat om att skaffa en ny bara för att man är själv.det konstiga är att jag trivs alldeles utmärkt själv,antar att Du också gör det.allt tar sin tid. men stort lycka till hur Du än väljer.

 3. Grattis på din 2 åriga frihetsdag ❤️

 4. Du är grym Mirka! Beundrar dig och önskar dig allt gott!

 5. Tycker du är en fantastisk o modig tjej som vågar gå din egen väg här i livet o göra det som känns rätt för dig o dina barn👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..