ANNONS

David

/

David, min yngsta av 13 barn. Allas lillebror och allas ögonsten. Som David har blivit duktig på att vira framförallt de större syskonen runt sitt lillafinger 😇

David 4 år, just nu mitt i en härlig trotsperiod som ibland driver flera av oss till vansinne 😅 Han testar oss rejält men det är samtidigt fantastiskt att se hur han växer som person.

Han slår sig fri och formas till en egen individ. Han är inte längre tex beroende av Lilja på förskolan utan har hittat egna kompisar som han är med.

Han är en liten mammagris vilket är ganska förståeligt med tanke på att han var bara 2 år när vi flyttade isär och jag är den enda vuxna som alltid funnits där för honom 24/7. Han har ett stort hjärta och kramas mer än gärna även med sina syskon. Jag älskar dig är ord som ofta kommer ur honom både riktade till mig och syskonen ❤️ Älskade unge ❤️

Han har ett humör speciellt när han är trött. Att väcka David när han har somnat i bilen är mindre roligt för jäklar så arg han blir 😅 Det tar ca. 10-15 minuter hem med bilen från förskolan och oftast hinner han slumra in. Att åka bil är rena sömnmedel för David 😂 David är mästare på att visa när han blir sur. Ser man hans sura min så fattar man direkt.

Jag bad honom visa arga minen i morse…

Inte riktigt som det brukar se ut…

Där tar han i lite väl mycket

🤣🤣 Nej han kunde inte fejka det.. 😂

David är rolig och har alltid nära till skratt. Han är busig. Han är gosig och frågvis. Precis som en 4-åring ska vara 😉 Han älskar bilar och att pyssla. Han vill gärna vara storasystrarnas sminkdocka om de frågar honom. Att leka prinsessa med systrarna gör han mer än gärna 😀 Eller spela Xbox med brorsorna 😉 Eller att bara vara inne i Jennifers rum som är ett förbjudet område för de flesta syskonen. Vilken rikedom att vara yngst i denna syskonskara ❤️

David är glad i mat, finns inte många rätter som han inte tycker om. Han har inga problem med att smaka på nya saker. Han älskar frukt, mest clementiner och jordgubbar men det mesta går ner utan problem 😃 Han önskar sig nog att det vore lördag varje dag för han tar alla tillfällen i akt efter att fråga efter lördagsgodis 😅 När jag säger nej till godis blir han arg i tron om att få sin vilja igenom. Efter lite tjat och ibland även arga tårar så ger han sig och lugnet kommer tillbaka. Man måste testa liksom 😜 Hans favoritgodis är utan tvekan Kinderägg! Att se på kinderegg opening på youtube är toppen om du frågar David 👍 Annars är han faktiskt ganska petig när det kommer till godis. Choklad funkar bäst. När vi köper hem lösgodis så är det inte många sorter han äter.

David trivs ute men är lite rädd för småkryp. Kan hända att Nellie har influerat honom en del 🤔 David älskar att åka till stranden men har också en stor respekt för vatten. Ingen större risk att han går i för djupt utan honom hittar man vid strandkanten med vatten knappt till knäna. Att bada hemma i badkaret är inte så kul. David verkligen hatar att tvätta håret och att blöta huvudet. Det måste dock göras då och då och jag försöker ständigt hitta nya vägar så att det går så smidigt som möjligt 😅

David och Lilja samsover med mig och vi somnar alltid hand i hand vilket är viktigt för David. Eller så ligger han på mig för att vara så nära som möjligt 😉 Tur att han somnar fort 😅

11
188

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00