ANNONS

Planeringsdag

/

Idag har förskolan en planeringsdag så Lilja och David är hemma. Jag somnade sent igår så det var skönt att slippa åka iväg i morse 😉

Klockan 10 kom Liljas bästis Poppy hem till oss för lite lek och jag har knappt sett röken av barnen sen dess. Hör de leka för fullt på övervåningen 😀 Jag gjorde amerikanska pannkakor till lunch och fick ner barnen en kort stund för att äta 😅

Lilja och David verkligen älskar Poppy, jag med för den delen för hon är nog det gladaste barnet jag någonsin mött. De här tre barnen började i förskolan samtidigt och har varit bästisar sedan dess ❤️

Thor hade ont i halsen hela förra veckan och lite feber till och från. Jag avvaktade ett antal dagar med att åka till läkaren då jag kände att det handlade nog om virus denna gång. Igår ville jag dock ändå kolla upp halsen så vi roade oss med ett besök till närakuten.

Det hänger så fina tavlor där på väggarna målade av någon lokal konstnär. De kan köpas och jag blir alltid lite sugen på bla den längst fram i bilden. 2000kr står det på lappen och jag avstår ännu en gång 😅

Som jag misstänkte så visade inte Thors halsprov eller crp någonting annat än virus så nu är det bara att vänta på att han blir bättre av sig själv. I morse kändes han redan piggare och mindre grötig i halsen. Det brukar vara så 😂

Snart ska vi köra hem Poppy och sedan åka och handla lite. Och hämta ett paket från Cubus med massa sommarkläder till de mindre barnen som jag beställde när de hade storrean 👍

Kram ❤️

5
117

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00