Planeringsdag

Idag har förskolan en planeringsdag så Lilja och David är hemma. Jag somnade sent igår så det var skönt att slippa åka iväg i morse 😉

Klockan 10 kom Liljas bästis Poppy hem till oss för lite lek och jag har knappt sett röken av barnen sen dess. Hör de leka för fullt på övervåningen 😀 Jag gjorde amerikanska pannkakor till lunch och fick ner barnen en kort stund för att äta 😅

Lilja och David verkligen älskar Poppy, jag med för den delen för hon är nog det gladaste barnet jag någonsin mött. De här tre barnen började i förskolan samtidigt och har varit bästisar sedan dess ❤️

Thor hade ont i halsen hela förra veckan och lite feber till och från. Jag avvaktade ett antal dagar med att åka till läkaren då jag kände att det handlade nog om virus denna gång. Igår ville jag dock ändå kolla upp halsen så vi roade oss med ett besök till närakuten.

Det hänger så fina tavlor där på väggarna målade av någon lokal konstnär. De kan köpas och jag blir alltid lite sugen på bla den längst fram i bilden. 2000kr står det på lappen och jag avstår ännu en gång 😅

Som jag misstänkte så visade inte Thors halsprov eller crp någonting annat än virus så nu är det bara att vänta på att han blir bättre av sig själv. I morse kändes han redan piggare och mindre grötig i halsen. Det brukar vara så 😂

Snart ska vi köra hem Poppy och sedan åka och handla lite. Och hämta ett paket från Cubus med massa sommarkläder till de mindre barnen som jag beställde när de hade storrean 👍

Kram ❤️

 1. JLB skriver:

  åh tavlan var ju jättehäftig! 🙂 men lite dyr ja haha..

 2. Tack så jättemycket. Poppy hade så roligt.

 3. sara skriver:

  Mysigt att få ha dem hemma lite. Går de i förskolan varje dag? Kan tro att det är en förändring för dig att vara ensam hemma en stund på dagen i så fall…
  När min minsting började på förskola från att ha haft barn hemma i närmare fyra år kändes det såå konstigt om åns ganska skönt, hihi! Nu älskar jag lediga dagar då jag får rå om dem och längtar dessutom tills min lilla fyra som väntas komma i oktober förgyller och fyller mina dagar.
  Tack för allt du delar med dig ❤️

  1. Mirka arbetar ju när barnen är på förskolan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..