ANNONS

Sjukhuset

/

Godmorgon/förmiddag till er. Efter en massa regn igår var det härligt att vakna till strålande solsken idag 🌞

Det var dock inte så långvarigt för redan kl.9 hade molnen tagit över. Jag sitter i väntrummet på sjukhuset där Selina har ett besök idag. Inget nytt utan bara kontroll över läget med epilepsin osv 😉 Vi var ute i god tid då det är svårt att hitta parkering i sjukhusområdet och ännu värre nu när garaget vid barnsjukhuset är under renovering. Efter en evighet hittade vi parkering och fick gå en bra bit så vi blev 10 sena 🙄 Hatar att vara sen.

Igår tränade jag cirkelfys. Det tuffaste passet jag varit med om hittills 😬 Man kör 10 stationer, 45 sekund/station och 3 varv. Det var många övningar där magmusklerna kom extramycket till användning och efter 2 varv gav jag upp 🙈 Jag vågade inte köra mer än så utan väljer att ta det försiktigt. Träningsvärken saknas dock inte idag 😅

Jag var rätt slut igår och det var inte barnen utan de öste på ända fram till det var dags att sova 😄 Jag brukar slumra in en stund, 30-60 min när jag nattar de små och sedan går jag ner och tar hand om lite tvätt och plock. Sitter kanske ner med en kopp kaffe och njuter av lugnet. Jag behöver det stunden på kvällen innan jag själv lägger mig för natten. Allt oftare får jag sällskap av något äldre barn en stund 😀

Igår pratade vi om kläder till skolavslutningen. Jag har inte alls tänkt så långt men det är ju faktiskt bara ca 1 månad kvar till sommarlovet 😱 Så nu har de stora fått till uppgift att kolla upp vad de skulle vilja ha så vi har tid att fixa allt som behövs i tid. Vissa av barnen är inte alls intresserade av att klä sig extrafint till avslutningen för då måste man ha jeans eller finbyxor på sig 😬 Och det gillas inte av de 😅 Medans sedan andra vill verkligen klä upp sig lite. Alla får välja själva hur de vill se ut, brukar bli bäst så 😉

Vad roligt att ni gillade inlägget om David ❤️ Ska skriva så om alla barn och försöker hinna med nästa inlägg redan ikväll 😉

Kram ❤️

2
131

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00