ANNONS

Lilja ❤️

/

Lilja, även ofta kallad prinsessa av nästan alla här hemma, är en envis liten tjej. Liten och späd i kroppen men stor och stark som person.

Just nu är hennes förskoledagar på väg att ta slut, hon tar snart klivet in till skolvärlden. Och det gör hon med blandade känslor. Hon älskar att vara på förskolan och har många fina kompisar där och fantastiska pedagoger som hon är jättebekväm med. Hon tycker att det blir spännande och roligt att börja skolan men är samtidigt ledsen över att hennes bästis Poppy blir kvar på förskolan då Poppy är ett år yngre än Lilja. Hon ser verkligen framemot att till hösten få börja åka med skolbussen medans hennes större syskon tycker ” Hon är ju så liiiten! Oh, hur ska hon klara av det?” Jag vet att alla tyckte exakt likadant när Älva började i skolan och det gick bara fint för henne så jag är inte så orolig 😉 Lilja själv är inte det minsta orolig för att åka buss utan ser det som ett äventyr.

Snart 6 år redan

Lilja är väldigt godhjärtad och omtänksam. Hon är väldigt mån om de hon tycker om och hon visar det gärna och ofta ❤️ Det är tåga i Lilja och hon är inte rädd för att säga till om hon anser att någonting går fel till. Hon är envis som attan om hon vill ha någonting och just nu har vi en period där vi ofta mäter våra viljor 😅

Typ så är det 👆

Lilja kan bli riktigt arg men hon är inte långsint utan 5 minuter efter ett bråk är det helt bortglömt och livet har gått vidare som inget hade hänt 🙂 Lilja är mycket för kramar och att visa att hon tycker om en. Hon är klok så man ibland blir förvånad av vilka kloka tankar hon har. Och hon tänker mycket, både stora och små saker 😉

Lilja har en livlig fantasi och hon har ofta långa härliga berättelser att komma me😄

Lilja älskar att se på Ninjago på Netflix. Hon kan pyssla/måla i timmar i streck och hon älskar att följa med till skogen och plocka svamp. Och att leka med sina storasyskon. Hon älskar svamp och räkor. Det mesta i matväg går ner 😃

Lilja är riktigt håröm och att borsta håret är i n t e r o l i g t! Men vi gör vårt bästa varje morgon och hon har börjat borsta sig själv mer och mer vilket har gått jättebra 👍

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Älskade trollunge ❤️

5
159

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00