Till skolavslutningar m.m

I samarbete med KidsBrandStore.se

Igår var en skitdag. En dag där jag inte kände mig tillräcklig och i takt med gnäll och tjat från barnen sjönk mitt mod till skosulorna. Krafterna sinade helt enkelt vilket de ibland gör och där och då ser man bara till att hålla huvudet över vattenytan tills man får gå och lägga sig och en möjlighet till att samla på sig nya krafter. För det är bara tillfälliga bakslag som går över. Men ibland blir det bara för mycket ”skit” på en och samma gång. Någon mår dåligt, några tjatar och gnäller när man säger nej och då är man en dum mamma osv. Sömnbrist och ett hem som stökas ner fortare än man hinner städa upp osv. Livet som mamma är inte alltid en dans på rosor 🙄 Man älskar sina barn mer än någonting annat i livet men ibland vill man ta semester från mammarollen.

Kvällen blev ändå bra och utan tjafs och bråk ❤️ Jag var trött och behövde ladda batterierna och idag känns allting bra igen. Jag ska ta det lite lugnare idag och inte heller stressa iväg till gymmet. En vilodag helt enkelt ☺️

😇

Jag vet att barnen uppskattar mig men ibland behöver de påminnas om att jag är ingen robot som bara kör på 😉 De behöver också ibland påminnas om att likaväl som ett ja är ett ja och accepteras utan tjafs så är ett nej ett nej. Även ett nej ska accepteras utan tjafs 😉

Livets lärorika skola.

Mina större barn ville ju kolla på kläder till skolavslutningen och de flesta önskade sig plagg från kidsbrandstore.se som har jättefina kläder att välja mellan just till ungdomar. Perfekt 👍 Vi la en beställning direkt då allt som stod på önskelistan fanns i rätt storlekar. Nu blev det även lite annat smått och gott från deras nyheter som kommit in.

Jag bara älskar Selina fina klänning 😍 Ett bra val av henne 😀

Första gången för Älva att få kläder därifrån och hon var så glad över att få välja en klänning hon också 😊

Victor är inte mycket för finkläder men en pikétröja tar han gärna på sig 😃

Kidsbrandstore har fått in en massa nya kepsar och det blev en varsin till pojkarna. Keps är ett måste för de 😂

Äntligen fick Oliver för sig att köpa jeans 😁 Och tycka om de! Han älskar sin nya jacka som köptes förra gången. Den är nog det bästa köpet någonsin om du frågar Oliver själv 😄 Olivers plan är att ha jeans och en snygg t-shirt till avslutningen vilket blir jättefint.

Selina är redo för sommaren. Nya shorts och en ny t-shirt 👍

Även Thor och Nellie fick någonting men har inte hunnit fota deras ännu 😉

Kläderna från kidsbrandstore kostar kanske lite extra men kvaliten är också väldigt bra vilket gör att jag handlar en del därifrån 😀 De kläderna går lätt dessutom i arv till yngre syskon och vill man sälja vidare senare när de är urvuxna så har de plaggen ett bra andrahandsvärde. Så för mig är det en bra investering i det långa loppet och dessutom är jag glad att kunna handla kläder till många av barnen från samma ställe istället för att köpa från massa olika affärer 😅

Kika gärna in här för att hitta perfekta kläder till skolavslutningen och sommarens festligheter 😉

Kram ❤️

 1. Ann skriver:

  Hej vem köper en så dyr klänning har några frågat sig här inne och det kan man verkligen undra. Vad visar man barnen genom att köpa så dyra kläder? Det finns lika fina klänningar som bara kostar 400. Vad är poängen med så dyrt??? Bara för att man reagerar på detta så behöver det inte betyda att man lägger mkt pengar annat heller. Avundsjuk behöver man inte vara heller, vad är det att vara avundsjuk på?
  Om Mirka fått denna klänning gratis så hade hon nog skrivit det, då hon verkar vara en ärlig person. Inte snyggt att skriva att dottern fick en klänning för 1000 kr om hon inte fick det.

  1. eva skriver:

   Håller med dig på varje punkt😊!!

   1. Andrea skriver:

    eva ! vilken tuuur att Mirka o vi andra läsare fick veta det 🙂 hade blivit svårt att sova i natt annars . Hahahaha !

  1. Andrea skriver:

   Det jag frågar mej är hur någon kan lägga sej i vad en annan människa väljer att lägga sina pengar på ? måste det finnas en poäng med vad det kostar och drabbar det dej att Mirka köpt en klänning som DU anser vara för dyr ? och varför ska hon redogöra för om den skulle varit gratis eller inte ? syftet med bilden var nog att tipsa om en fin klänning 🙂 Gode gud ! vissa har för lite glädje i sitt liv och för mycket tid och bitterhet 🙁 det är ju inte så att barnen blir utan mat eller tak över huvudet för att de fick för dyra kläder … pröva att glädjas med andra i stället i stället för att klanka ner .

  1. Tack Anna. Äntligen någon som förstår. Det är varken av avundsjuka eller elakhet man undrar vitsen med att köpa så dyra kläder till sina barn. Och inte att man är snål mot sina barn och lägger alla pengarna på sig själv heller.

  1. Anette skriver:

   Kanske är det så att dyra märkeskläder är hållbarare, vilket betyder att fler syskon kan ärva, den erfarenheten har jag iaf. Bättre andrahandsvärde på dyrare märkeskläder. Dessutom ju billigare kläder ju större risk att det är fattiga arbetare som står och sliter för liten peng.

  1. C skriver:

   Men 1000 kr för en klänning är ju inte jättedyrt, dessutom kommer den ju säkert ärvas av syskonen. Sen har väl ingen med att göra vad Mirka köper för kläder till sina barn.

   1. Finns det någon vettig människa som läser den här bloggen? Då borde man väl för fan kunna föra en vettig diskussion utan att bli påhoppad av självutnämnda pitbulls som kryper fram och gläfser? Ni är för söta not när ni känner att nu måste Mirka försvaras nu skriver nån nåt som inte passar varför är det så farligt att ha olika åsikter ? Och har ni lagt märke till att det finns ingen kommentar från Mirka själv kanske och förhoppningsvis för att hon kan ta att människor tycker olika och att det är inte livsfarligt att prata om det.

    1. Jag tycker att alla har rätt till sin åsikt och alla kan inte tycka lika 🙂

     1. Jag visste väl att du är en resonabel människa. Jag köper själv grejor främst till mina två pärlor, mina.barnbarn av ingen annan a ledning än att de blir glada och att jag kan. Vill oxå säga att man kan väl bara diskutera utan att det ska bli världskrig och att alla dina barn är jättefina i sina kläder de ha valt😊

      1. Eileen skriver:

       Susanne du saknar ju totalt självinsikt! ..även fast det är helt gratis.

 2. Linnea skriver:

  Hej Mirka! Kan hända jag missat men kan inte hitta:( backar bandet till din magoperation!! För och efter bilder! Gärna pris.. Intresserad veta.. Många kramar stressad 💕🤶

 3. U-70 skriver:

  Har en jämnårig tjej med fina Selina tyvärr har det numera blivit klännigsvägran och när det inte är någon speciell skolaavslutnig i år 7. (de får bara sitta i publiken i stor arena när 9:orna går ut) blir det mer i stil med levis t-shirten och jeanshortsl till skolavslutningen Brukar de fira mer för era i år 7? Både klänningen och det andra valen fina av Selina. Ja övriga barns också. Fina Älva så söt i sin klänning.

 4. Älva är en kopia av dig, resterande barna skara är en kopia av Peter😊

  1. U-70 skriver:

   Jag tycker Älva är lik Tor och Jennifer och Mirka så klart. Märker dock när man ser gamla FA avsnitt hur barnens utseende ändrats.

 5. Anne skriver:

  Bra val av kläder .fina barn du har..❤
  Ha en fin helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..