ANNONS

Till skolavslutningar m.m

/

I samarbete med KidsBrandStore.se

Igår var en skitdag. En dag där jag inte kände mig tillräcklig och i takt med gnäll och tjat från barnen sjönk mitt mod till skosulorna. Krafterna sinade helt enkelt vilket de ibland gör och där och då ser man bara till att hålla huvudet över vattenytan tills man får gå och lägga sig och en möjlighet till att samla på sig nya krafter. För det är bara tillfälliga bakslag som går över. Men ibland blir det bara för mycket ”skit” på en och samma gång. Någon mår dåligt, några tjatar och gnäller när man säger nej och då är man en dum mamma osv. Sömnbrist och ett hem som stökas ner fortare än man hinner städa upp osv. Livet som mamma är inte alltid en dans på rosor 🙄 Man älskar sina barn mer än någonting annat i livet men ibland vill man ta semester från mammarollen.

Kvällen blev ändå bra och utan tjafs och bråk ❤️ Jag var trött och behövde ladda batterierna och idag känns allting bra igen. Jag ska ta det lite lugnare idag och inte heller stressa iväg till gymmet. En vilodag helt enkelt ☺️

😇

Jag vet att barnen uppskattar mig men ibland behöver de påminnas om att jag är ingen robot som bara kör på 😉 De behöver också ibland påminnas om att likaväl som ett ja är ett ja och accepteras utan tjafs så är ett nej ett nej. Även ett nej ska accepteras utan tjafs 😉

Livets lärorika skola.

Mina större barn ville ju kolla på kläder till skolavslutningen och de flesta önskade sig plagg från kidsbrandstore.se som har jättefina kläder att välja mellan just till ungdomar. Perfekt 👍 Vi la en beställning direkt då allt som stod på önskelistan fanns i rätt storlekar. Nu blev det även lite annat smått och gott från deras nyheter som kommit in.

Jag bara älskar Selina fina klänning 😍 Ett bra val av henne 😀

Första gången för Älva att få kläder därifrån och hon var så glad över att få välja en klänning hon också 😊

Victor är inte mycket för finkläder men en pikétröja tar han gärna på sig 😃

Kidsbrandstore har fått in en massa nya kepsar och det blev en varsin till pojkarna. Keps är ett måste för de 😂

Äntligen fick Oliver för sig att köpa jeans 😁 Och tycka om de! Han älskar sin nya jacka som köptes förra gången. Den är nog det bästa köpet någonsin om du frågar Oliver själv 😄 Olivers plan är att ha jeans och en snygg t-shirt till avslutningen vilket blir jättefint.

Selina är redo för sommaren. Nya shorts och en ny t-shirt 👍

Även Thor och Nellie fick någonting men har inte hunnit fota deras ännu 😉

Kläderna från kidsbrandstore kostar kanske lite extra men kvaliten är också väldigt bra vilket gör att jag handlar en del därifrån 😀 De kläderna går lätt dessutom i arv till yngre syskon och vill man sälja vidare senare när de är urvuxna så har de plaggen ett bra andrahandsvärde. Så för mig är det en bra investering i det långa loppet och dessutom är jag glad att kunna handla kläder till många av barnen från samma ställe istället för att köpa från massa olika affärer 😅

Kika gärna in här för att hitta perfekta kläder till skolavslutningen och sommarens festligheter 😉

Kram ❤️

37
104

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00