Äntligen fredag

Efterlängtat att få slippa väckarklockan imorgon. Lite sovmorgon kommer att sitta fint 😃

Veckan har varit tuff men jag vet egentligen varför…. Mera måsten denna vecka och så har jag sovit sämre. Så lite extravila kommer att sitta fint. Nellie, Lilja och David har pappahelg och jag tänkte ta de andra barnen till Grönan imorgon. Hoppas bara att vädret tillåter det för annars får vi hitta på nåt annat 😅 Så vila som att ligga i soffan hela dagen kommer det inte att bli 😉 Men förhoppningsvis ett par timmars extrasömn på morgonen.

Efter lämningen av barn åkte jag, Linnéa och Oliver och handlade på Maxi. Alice ringde Linnéa när vi var inne i affären och sa att det är ”en massa” myror i Linneas rum 😱 Linnéa fick panik. Tror nog att halva Ica hörde hennes frågor och instruktioner till Alice 😂 Jag kämpade hårt med att hålla minen 😇 Vi kom hem och snart såg det ut så här

Myrorna var inte riktigt överallt men kan säga att alla hennes saker som sängkläder, matta, gosedjur mm var överallt men inte i hennes rum 😅 Jag får en sovkompis inatt!

Nu ska vi se på film säger kidsen så bäst att jag avslutar här ….

Kram ❤️

 1. Malin skriver:

  Värst va ofta Peter har barnen nu för tiden. Håller han på skärper till sig eller är det fortfarande under tjat å gnat typ?

  1. carina skriver:

   Malin,är inte det bra då? Och vad vet du om tjat och gnat,känner du Mirka? Om han inte har barnen då gnälls det och nu när han har det,ja då verkar inte det bra heller. Man ska inte tro så mycket,det kan säkert Mirka och Peter sköta själva.

  1. Vi har schema – 3 pojkar en helg/mån och de 4 minsta en helg/mån. Sen får de som vill åka dit ibland andra tider också när de ringer och frågar.

 2. Lena skriver:

  Förstår verkligen inte… skulle detta vara kul?? Med tanke på Linneas problem så tyckte jag detta var elakt mot henne 🥵

 3. Brukar också få in myror den här tiden på året,de kanske bara går den vägen till något annat rum.Ställ ut myrdoser finns att köpa på granngården tex. Annars så ring Anticimex brukar ingå i försäkringen så kommer de med andra grejer.

 4. Malin skriver:

  😂😂😂 varför ville myrorna så gärna in där då? Fanns det nåt mumsigt mån tro? Kanske var det dags för städning? Inget ont som inte har nåt gott… 😉

  1. Linnéas är väldigt pedantisk med sitt rum så det tror jag inte är en orsak 😅

 5. Karin skriver:

  En liten dramaqueen är född. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..