ANNONS

Äntligen fredag

/

Efterlängtat att få slippa väckarklockan imorgon. Lite sovmorgon kommer att sitta fint 😃

Veckan har varit tuff men jag vet egentligen varför…. Mera måsten denna vecka och så har jag sovit sämre. Så lite extravila kommer att sitta fint. Nellie, Lilja och David har pappahelg och jag tänkte ta de andra barnen till Grönan imorgon. Hoppas bara att vädret tillåter det för annars får vi hitta på nåt annat 😅 Så vila som att ligga i soffan hela dagen kommer det inte att bli 😉 Men förhoppningsvis ett par timmars extrasömn på morgonen.

Efter lämningen av barn åkte jag, Linnéa och Oliver och handlade på Maxi. Alice ringde Linnéa när vi var inne i affären och sa att det är ”en massa” myror i Linneas rum 😱 Linnéa fick panik. Tror nog att halva Ica hörde hennes frågor och instruktioner till Alice 😂 Jag kämpade hårt med att hålla minen 😇 Vi kom hem och snart såg det ut så här

Myrorna var inte riktigt överallt men kan säga att alla hennes saker som sängkläder, matta, gosedjur mm var överallt men inte i hennes rum 😅 Jag får en sovkompis inatt!

Nu ska vi se på film säger kidsen så bäst att jag avslutar här ….

Kram ❤️

8
127

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00