ANNONS

Gröna Lund m.m

/

Den gångna helgen blev hektisk och jag har varit helt slut 😅 Jag ville hitta på någonting roligt med de större barnen när Nellie, Lilja och David var hos pappa då det blir inte så ofta jag får möjlighet till det. Vi funderade först på bio men vi hittade ingen film som tilltalade oss tillräckligt mycket. När jag hade lämnat barnen kom Linnéa med förslaget att åka till Grönan och alla andra kidsen tyckte då att det var en bra idé 👍 Vi kollade vädret som sa molnigt men inget regn. Jag min dåre tänkte att det blir nog rätt lugnt på Grönan dels med tanke på vädret men också att det var dagar före barnbidrag och en vecka före lön. Vi kom till Stockholm en halvtimme efter öppningen men fick parkera långt ifrån och gå sista biten vilket jag tyckte var rätt mysigt 😀

Det är ju så fint där 😍

Att det skulle vara lite folk på plats var bara en dröm 😬 Det var galet mycket folk där 😱 Ja ja…bara att gilla läget 😅

Köerna var långa till alla karusellerna så mycket av tiden gick åt att köa.

Tekopparna är alltid ett åk som alla vill åka.

Lika väl lustiga huset

Vi åkte bläckfisken några gånger och även Blåa tåget ( ett spöktåg ), Älvas första gång och hon blundade hela åket 😁

Sedan åkte jag några barnkaruseller med Älva medans de stora åkte annat. Vi åkte ingen berg och dalbana pga köerna vilket stör mig lite då jag älskar berg och dalbanor 😟 Vi käkade mat och även där var köerna mindre roliga. Avslutade dagen med glass

Linnéa var lycklig över att de hade veganglass 👍

Ungarna gav upp ovanligt tidigt men de orkade inte köa mer än de redan gjort.

Vi handlade godis och chips på vägen hem – Eurovision stod på schemat. Jag vet inte hur jag lyckades hålla mig vaken igenom hela programmet men jag ville så gärna se Madonna…. en besvikelse att höra falsksången men men… Det var nervigt värre ända till slutet och jag och Benny var de enda som orkade se klart allting. John var skitbra och så var även vinnaren tycker jag 😀

Söndagen startades sent med en mysig frukost som nästan alla orkade vakna till 😉

Jag hade tänkt orka träna men struntade i det och valde att städa istället.

Åkte och kastade en massa skräp innan småbarnen skulle hämtas.

Linnéa skulle ha sovit hos mig i fredags efter myrattacken i hennes rum men efter 2 timmar i min säng gick hon till sitt pga spöken 🙈 Hon hörde saker som tex tydliga fotsteg och andra ljud inne i rummet och det fanns ingen annan där än hon. Vad vet jag….har aldrig själv blivit störd av nåt sånt 😉

Himlen var helt magisk igår kväll! Linnéa sprang runt ute igår för att fånga så många fina foton som möjligt medan jag nöjde mig med att ta några från altanen

😍😍

Nu ska jag natta de små och sedan blir det Mirka-tid då ingen får störa mig. Sista avsnittet av Game of Thrones ska jag se, nästan så att jag inte vill se det ännu för att förlänga den sista stunden med serien 😅

Jag gillar inte när favoritserier tar slut 😤 Varför kan inte de hålla på som Glamour eller Våra bästa år….typ 😂

Det ska röstas på söndag. Jag har aldrig tidigare röstat till EU-valet men känner att det är faktiskt väldigt viktigt att göra! Det har alltid varit viktigt men äntligen har jag också fattat det 😅

Kram ❤️

16
130

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00