Gröna Lund m.m

Den gångna helgen blev hektisk och jag har varit helt slut 😅 Jag ville hitta på någonting roligt med de större barnen när Nellie, Lilja och David var hos pappa då det blir inte så ofta jag får möjlighet till det. Vi funderade först på bio men vi hittade ingen film som tilltalade oss tillräckligt mycket. När jag hade lämnat barnen kom Linnéa med förslaget att åka till Grönan och alla andra kidsen tyckte då att det var en bra idé 👍 Vi kollade vädret som sa molnigt men inget regn. Jag min dåre tänkte att det blir nog rätt lugnt på Grönan dels med tanke på vädret men också att det var dagar före barnbidrag och en vecka före lön. Vi kom till Stockholm en halvtimme efter öppningen men fick parkera långt ifrån och gå sista biten vilket jag tyckte var rätt mysigt 😀

Det är ju så fint där 😍

Att det skulle vara lite folk på plats var bara en dröm 😬 Det var galet mycket folk där 😱 Ja ja…bara att gilla läget 😅

Köerna var långa till alla karusellerna så mycket av tiden gick åt att köa.

Tekopparna är alltid ett åk som alla vill åka.

Lika väl lustiga huset

Vi åkte bläckfisken några gånger och även Blåa tåget ( ett spöktåg ), Älvas första gång och hon blundade hela åket 😁

Sedan åkte jag några barnkaruseller med Älva medans de stora åkte annat. Vi åkte ingen berg och dalbana pga köerna vilket stör mig lite då jag älskar berg och dalbanor 😟 Vi käkade mat och även där var köerna mindre roliga. Avslutade dagen med glass

Linnéa var lycklig över att de hade veganglass 👍

Ungarna gav upp ovanligt tidigt men de orkade inte köa mer än de redan gjort.

Vi handlade godis och chips på vägen hem – Eurovision stod på schemat. Jag vet inte hur jag lyckades hålla mig vaken igenom hela programmet men jag ville så gärna se Madonna…. en besvikelse att höra falsksången men men… Det var nervigt värre ända till slutet och jag och Benny var de enda som orkade se klart allting. John var skitbra och så var även vinnaren tycker jag 😀

Söndagen startades sent med en mysig frukost som nästan alla orkade vakna till 😉

Jag hade tänkt orka träna men struntade i det och valde att städa istället.

Åkte och kastade en massa skräp innan småbarnen skulle hämtas.

Linnéa skulle ha sovit hos mig i fredags efter myrattacken i hennes rum men efter 2 timmar i min säng gick hon till sitt pga spöken 🙈 Hon hörde saker som tex tydliga fotsteg och andra ljud inne i rummet och det fanns ingen annan där än hon. Vad vet jag….har aldrig själv blivit störd av nåt sånt 😉

Himlen var helt magisk igår kväll! Linnéa sprang runt ute igår för att fånga så många fina foton som möjligt medan jag nöjde mig med att ta några från altanen

😍😍

Nu ska jag natta de små och sedan blir det Mirka-tid då ingen får störa mig. Sista avsnittet av Game of Thrones ska jag se, nästan så att jag inte vill se det ännu för att förlänga den sista stunden med serien 😅

Jag gillar inte när favoritserier tar slut 😤 Varför kan inte de hålla på som Glamour eller Våra bästa år….typ 😂

Det ska röstas på söndag. Jag har aldrig tidigare röstat till EU-valet men känner att det är faktiskt väldigt viktigt att göra! Det har alltid varit viktigt men äntligen har jag också fattat det 😅

Kram ❤️

 1. Jdkov skriver:

  Har inte Linnea kvar tatueringen med dolken i rosen?
  Tittade in på hennes Instagram och såg bara en sjöjungfru på armen.
  Jag har en tatuering jag vill ta bort och undrar hur det är.

 2. Vilken härlig helg ni haft!😃 Jag kan inte relatera till flera timmars köande på Grönan som folk skriver om. Vi är där 1gg/sommar och har aldrig haft särskilt långa köer. Vi åker dock inte under högsommaren utan antingen ganska direkt efter skolavslutning eller veckan innan skolan börjar igen. Vi måste haft tur😃 Jag gillar inte Grönan så mycket just för att det är så trångt men våra barn och ungdomar gör det🙂

 3. Gillar helskarpt dina bilder av utsikten! Tror faktiskt att du är en äkta romantiker.

 4. Annika skriver:

  Tar han inte alla de ”små” på samma gång?
  Men kan tänka mig älva tyckte det var mysigt att hänga med er iaf 🙂

  1. Älva valde att stanna hemma redan innan vi bestämde att åka till Grönan 😉 Barnen får välja själva hur de vill göra

 5. Malin skriver:

  Vadå Linnea föreslog Grönan? Du skrev ju redan i fredags att du tänkte ta barnen till Grönan. 🤔

  1. Jag hade en ensam fundering på det men ville låta barnen komma med egna idéer först och det gjorde Linnéa 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..