Tjejkväll, munkar m.m

Jag börjar längta till sommarlovet nu….och sol och värme 🌞 Har haft några hektiska dagar med möten, jobb att förbereda och andra måste-saker. Jag har inte ens hunnit träna på 3 dagar vilket ger mig lite ångest då jag behöver den lilla stunden på gymmet då det är bra för min själ.

I tisdags var jag, Carola och ett par av våra döttrar bjudna till en mysig ”tjejkväll” som min vän Helena från Enköping hade ordnat. Vi blev så väl omhändertagna på N.S skönhetssalong i Enköping

Vi blev bjudna på massa gott och vi fick testa olika behandlingar osv

Jag fick ansiktet ordentligt rengjord inför lashlift och Selina fick nån sorts ansiktsbehandling. Flera av de andra målade sina naglar med permanent lack 😃

Mycket prat och skratt och en helt underbar afton med goda vänner + barn ❤️

Och vilka fantastiska tjejer som jobbar på salongen! Tack allihopa ❤️

Jag bokade faktiskt en tid för nagelförlängning några dagar senare 😀

Mina nya fina naglar 😍 Grönt så klart 😉

Selinas konfirmationsgrupp hade grillkväll i torsdags och snart är de klara med sitt. Om ett par veckor åker de till Italien och om en månad är det konfirmation.

Igår fick barnen välja någonting gott till vår filmkväll

Kakor, frukt med smällt choklad, chips m.m

Vi såg filmen Now I see you som var jättebra 👍 Finns tydligen en tvåa att se också …

Jag frågade barnen vad de ville äta idag och det blev många olika önskemål. Några gjorde sushi, några lagade hamburgare och jag, Linnéa och Jennifer åt bakade potatisar med skagenröra. Linnéa gjorde en egen vegansk röra men jag köpte färdig röra 😅

Sen hade jag lovat Alice att baka munkar. Och färga Linneas hår. Jag fixade degen innan middagen och sen fick Alice göra munkarna medans jag hjälpte Linnéa.

Riktigt gott 👍

Linnéa bakade en vegansk morotskaka som är bland det godaste jag ätit!

Har ni röstat?? Jag gjorde det i fredags när Linnéa påminde mig 👍

Nu jäser jag i fåtöljen och funderar på om vi kanske ska se på en film eller gå isäng 😅

Kram ❤️

 1. Kan man få receptet på den veganska skagenröran? Snygga naglar 😃

 2. Maria skriver:

  Bitter och avundsjuk är de enda ord som används när man har en åsikt….

  1. Precis så är det och det är trist🙁

  1. Maja S skriver:

   En väl skriven eller uttryckt Åsikt är en sak..
   Det du skrev längre ner var ingen åsikt.

   1. Spelar ingen roll på den hör bloggen för så fort någon skriver något som anses negativt mot Mirka så kommer ni som ett gäng pitbulls och hoppar på folk och talar om vad man får säga och inte säga. Den som tar det lugnt i alla lägen är Mirka själv, all heder åt dig Mirka❤️

  1. Annika skriver:

   Det är stor skillnad på åsikt och trollaktiga påhopp!

 3. Jag kan verkligen relatera till att behöva träningen för att få en stund för sig själv. Det blir ett beroende efter några gångers träning och då behöva det för att må bra i psyket. Vilken otroligt mysig dag på spa och kvällen med allt gott, Vi hade cruising i stan igår kväll och så gick vi på bio och såg Aladdin. Staden vaknar till liv under cruisingen och bion var såååååå bra och mysig!😍 Vad är permanent nagellack? Kram kram🌸

  1. Låter jätte härligt 😃 Permanent lack sitter i upp till 8 veckor utan att flagna

 4. Maria skriver:

  Du klarade dig utan träning i väldigt många år så sluta överdriv….

  1. Maja S skriver:

   Maria
   Fy fan så bitter man kan vara.
   Om du börjar träna så kommer du inse o känna vad träningen ger. Endorfiner = må bra hormoner. 👍🏻

   O med tanke på hur bitter du låter så tränar du nog inte. Bitter = inga endorfiner

   Mirka Heja 🙂 Ooooooch vilken härlig filmkväll 🙂

  1. Fast har man fått in en bra rutin på träningen och framförallt kan träna så att det gör nytta så blir det jobbigt med avbrott i det 😉

  1. Varför slutar du inte bara följa bloggen och hittar nåt annat att spendera din tid med? Det är ingen som tvingar dig att vara här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..