Grattis x 3

Grattis till alla fantastiska mammor!

Jag fick sova ända fram till strax efter 10 🙏 Till slut skickade jag sms till Jennifer och frågade om jag fick komma ner 😅 Jag hade nämligen fått strikta order om att inte kliva upp ur sängen först det var ok för barnen.

Kom ner till en härlig frukost

Inte varje dag som startas med sån här frulle 😍

Barnen har varit extra omtänksamma idag. Fixat disken osv 😉 Jag har fått en hel del teckningar och presenter

Linnéa har ritat kortet själv 😍

En bok som barnen har tillsammans fyllt i och jag blev rörd till tårar av saker de skrivit där i ❤️ Denna bok kommer jag att öppna varje gång jag känner mig svag och nere.

Älskade barn, det är en ren ära för mig att få vara er mamma ❤️

Sedan vill jag säga grattis till Finland 🇫🇮🇫🇮

Vinnare i hockey-vm 👏👏 Grymt bra jobbat !!

Och så var det final i Robinson ikväll. Och min favorit vann 👏

Grattis till vinsten Klas!

Idag hann vi åka till Ikea för Linnéa ville köpa en ny sängstomme och en byrå till sitt rum. Jag har även hunnit leka rörmokare 😅 Det var nästan stopp i handfatet så jag skulle rensa rören. Sen när allt skulle sättas ihop igen så gick det inte alls. Jag har gjort detta jobb ett antal gånger utan problem men nu gick det åt helvete 😤 Och en packning gick sönder. Så jag fick snabbt åka in till stan innan affären stängde och köpa nya delar. Kom hem och monterade dit de nya delarna och 5 min senare fungerade allt som det skulle 😉

Hoppas att ni har haft en bra dag ❤️

  1. JLB skriver:

    så fin uppvaktning du fick! de är ofta dom små grejerna man minns såsom att de hjälper till med städ disk m.m. 🙂 jag fick ett ”låtsatsgrattis” eftersom jag är låtsatsmamma, gulligt tyckte jag 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..