ANNONS

Rocketman m.m

/

Gissa om jag längtar till fyra dagars ledighet. Den här veckan har jag försovit mig både igår och idag och dagarna blir helt fel då 😅 igår vaknade jag dessutom med huvudvärk… vilket jag har i för sig haft nästan varje dag de senaste veckorna. Jag hann få iväg skolbarnen i tid ändå och bara kommit lite sent till förskolan vilket inte gör så mycket. Jag tränade igår och det var tufft tack vare huvudvärken som inte hade hunnit släppa helt då ännu.

Idag är det premiär för filmen Rocketman som handlar om Elton Johns liv 😃 Jag och Linnéa var och såg filmen i måndags

Linnéa har verkligen sett framemot filmen så det kom lägligt med en inbjudan till förhandstitt 😃

Snygga brillor alla fick 🌟

Och massa gott till filmen 👍

Jag var lite skeptisk i början av filmen men jäklar vad jag blev överraskad! Den var verkligen riktigt riktigt bra! Rekommenderas varmt av oss båda 👍

Linnéa håller på att byta ut möbler i sitt rum. Hon har en fondvägg som är blå. Imorgon ska vi visst tapetsera fondväggen i ljusare tapet 😅 Det kommer att bli jättefint när allt blir klart.

Jag är en vildvuxen tomt som behöver massa kärlek också. Bara vädret blir mera stabilt så….och så hoppas jag att gräsklipparen fungerar också 🙈 En utflykt är planerad till lördag, förhoppningsvis så håller vädret sig i schack då. Just nu när jag kollar prognosen så ser det ut att bli regn…

Igår mellan regnskurarna 😍

Snart ska jag hämta barn sedan iväg och handla nya skor till Thor. Och hörlurar till Oliver som ska på nån gaming-grej under helgen med sin kompis.

Sköt om er ❤️

4
102

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00