ANNONS

Dålig humor

/

Innehåller reklamlänkar

Ibland önskar jag att jag kunde klona mig. Ibland blir det lite väl stressigt, allt på en gång liksom. Igår hämtade jag småbarnen från förskolan som vanligt och mötte då också upp Jennifer, Oliver och Thor. Planen var att köpa skor till Thor, hörlurar till Oliver och sedan handla mat. Vi åkte till Stadium och hittade skor. Vidare till rusta och köpa tapetklister och lite annat. Lilja och David var trötta och inte på sitt bästa humör så där började jag känna att det vore bäst att åka hem. Men vi behövde mat och Oliver behövde hörlurar. Vidare till Net on net som ligger bredvid Maxi. Vi köpte lurar och då ringer Olivers kompis och säger att de kan hämta honom snart. Och i samma veva får jag sms av Nellie som är hos en kompis och hon vill bli hämtad kl. 17. Det tar 20 min dit och klockan var då 16.15. Linnéa hade skickat en lång lista på mat hon ville ha handlat utöver det jag behövde handla och jag insåg snabbt att inte ens jag är effektiv nog för att hinna handla allt. Stressen blev hög och jag krafsade snabbt åt mig det för dagen viktigaste, resten får vi handla imorgon. Sedan iväg till Nellie och vidare hem. Sa jag att jag var dessutom svinhungrig 😬 Ingen bra kombo 😅 Vi hann vara hemma max 5 minuter så kom Olivers kompis med pappa och hämtade honom. Jag hade då noll ork till matlagning så jag hämtade hem pizzor från närmaste haket. Nöden har ingen lag 😇

Mina större barn tycker att jag har torr humor. Lättroad är jag i alla fall 😉

Jag visade de stora barnen igår en jacka jag hittat på nätet och vill ha….

Responsen från Jennifer

De andra bara suckade medans jag skrattade så tårarna rann 🤣🤣

Kvällen blev i alla fall lugnare och jag fick till sist sitta och njuta av en kopp kaffe i lugn och ro medans jag surfade runt lite.

Lite tips på sommarfint 😀

Just nu har ellos.se upp till 40% på en hel del fina kläder

Jag vill ha mera värme så jag kan använda de nya klänningarna jag redan har hemma och nu hittade jag ännu flera fina 😅

Den här är bara så fin tycker jag och finns även i 2 andra färger – Här

En kortare klänning som jag fastnade för 😃. – Här

Den här klänningen är bara så smart och fin! Går att variera på flera sätt hur man vill använda den 👍 Finns i flera olika färger. Jag tycker att denna gula är skitsnygg men väljer nog ändå en svart med mönster 😅 Är för feg. Här

Hittade ett nytt linne som jag vill ha 😍 – Här

Den här toppen vill jag nog också ha! Här

Cubus.com har 25% på alla klänningar och kjolar 👍

Gäller sista dagen idag så här får man vara snabb 😉

Hur fin är inte denna klänning då 😍 Här

Den röda tycker jag är jättesöt o h finns även i svart – Här

Den gröna är perfekt till stranden – Här

2 st superfina vita lite mera festliga klänningar – Här och Här

Jag har en svart liknande kjol som jag älskar och kan tänka mig att köpa båda här ovan 😀 Här och Här

Kanske även de här 🤔😇 Här och Här

Lite fint även till barn…

Så fina klänningar, perfekta till skolavslutningen osv. Här och Här

Eller om man föredrar kjolar, såå snygga! Här och Här

Hur söta är inte de här klänningarna till de mindre barnen då 😍 Imorgon ska Lilja få välja en. Här och Här

Min favorit är nog fjärilsklänningen 😍 Här och Här

Sen vill jag tipsa om mina favoritjeans eller jeggings!

Jag har ett par svarta som jag använder flitigt och ska nu passa på att köpa ljusa också 😃 Här

Kram ❤️

22
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00