ANNONS

Vår altan m.m

/

Äntligen kom det lite sol och värme igen 🌞 Humöret lyfts upp ett par snäpp på en gång! Vi har röjt här hemma de senaste dagarna, välbehövligt 😅 Gräsmattan är jag inte klar med ännu trots att jag får en hel del hjälp av Benny. Gräsklipparen är batteridriven och jag tror att jag måste köpa ett nytt batteri till den. Den befintliga tar slut på max 10 minuter och sedan laddar den inte fullt utan på ett dygn har den laddat upp till 3 pinnar av 5. Så trimmern har fått jobba hårt. Men vi kämpar på 😅 Vi har pratat om att göra fint och trevligt inne i vår inglasade altan som har mest varit ett ställe för förvaring. Så igår åkte jag och Kevin och handlade loungemöbler till altanen och under tiden började Benny och Alice röja bort allt skit som ska kastas bort. Vi satt upp de nya möblerna och fyllde min buss med massa skräp som vi sedan åkte och kastade på återvinningen 👍 Har en vända till med skräp att kasta under de här lediga dagarna. Resultatet blev jättefint och nu ska det bara dekoreras lite med blommor m.m 😃

Möblerna var i en megakartong som Älva gjorde till sin koja. Alice skar ut ett fönster och en dörr 😁

Sedan har de tejpat fast ”gardiner” också (har inte fotat ännu) 😉

Några barn har varit sjuka och Lilja och David har haft sommarfest på förskolan.

De barnen som ska börja på förskoleklassen till hösten fick en fin text och en blomma 😍

Idag fick jag panikköpa en ny dammsugare. Sladden pajade och jag överlever inte en dag utan dammsugaren! Men vilken tråkig jäkla utgift! En dammsugare hos oss håller i ca 2 år och jag köper inte nåt billigt skit för en femhundring som låter och suger illa så man blir inte direkt överlycklig över att behöva handla en ny akut 😅

Jag har sovit dåligt ett tag nu och ännu sämre nu när det är varmt och kvavt i sovrummet. Att ha fönster öppet hjälper inget alls och inköp av några fläktar står på tur.

Hade en fundering här på kvällen när jag åkte till Uppsala för att hämta hem Linnéa och Jennifer…..

Jag var trött som bara den i bilen och kände då att det vore rätt nice med sex 🙈😱🙈 Jag brukar inte gå runt att tänka på sånt men tror att många håller med om att man sover som absolut bäst efter en ”svängdom i sänghalmen” 😅 Tanken var bra tills jag tänkte vidare på att faan…då måste man ju hitta någon trevlig att dela upplevelsen med! Och det orkar jag inte riktigt med 😅 Jag är kräsen och att ragga upp någon okänd för en natt är inget för mig. Nä…jag får fortsätta som det är, så illa är det inte liksom 😂😂

Nu kom Lilja ner så jag går upp med henne och försöker sova 👍

Kram ❤️

25
164

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00