Vår altan m.m

Äntligen kom det lite sol och värme igen 🌞 Humöret lyfts upp ett par snäpp på en gång! Vi har röjt här hemma de senaste dagarna, välbehövligt 😅 Gräsmattan är jag inte klar med ännu trots att jag får en hel del hjälp av Benny. Gräsklipparen är batteridriven och jag tror att jag måste köpa ett nytt batteri till den. Den befintliga tar slut på max 10 minuter och sedan laddar den inte fullt utan på ett dygn har den laddat upp till 3 pinnar av 5. Så trimmern har fått jobba hårt. Men vi kämpar på 😅 Vi har pratat om att göra fint och trevligt inne i vår inglasade altan som har mest varit ett ställe för förvaring. Så igår åkte jag och Kevin och handlade loungemöbler till altanen och under tiden började Benny och Alice röja bort allt skit som ska kastas bort. Vi satt upp de nya möblerna och fyllde min buss med massa skräp som vi sedan åkte och kastade på återvinningen 👍 Har en vända till med skräp att kasta under de här lediga dagarna. Resultatet blev jättefint och nu ska det bara dekoreras lite med blommor m.m 😃

Möblerna var i en megakartong som Älva gjorde till sin koja. Alice skar ut ett fönster och en dörr 😁

Sedan har de tejpat fast ”gardiner” också (har inte fotat ännu) 😉

Några barn har varit sjuka och Lilja och David har haft sommarfest på förskolan.

De barnen som ska börja på förskoleklassen till hösten fick en fin text och en blomma 😍

Idag fick jag panikköpa en ny dammsugare. Sladden pajade och jag överlever inte en dag utan dammsugaren! Men vilken tråkig jäkla utgift! En dammsugare hos oss håller i ca 2 år och jag köper inte nåt billigt skit för en femhundring som låter och suger illa så man blir inte direkt överlycklig över att behöva handla en ny akut 😅

Jag har sovit dåligt ett tag nu och ännu sämre nu när det är varmt och kvavt i sovrummet. Att ha fönster öppet hjälper inget alls och inköp av några fläktar står på tur.

Hade en fundering här på kvällen när jag åkte till Uppsala för att hämta hem Linnéa och Jennifer…..

Jag var trött som bara den i bilen och kände då att det vore rätt nice med sex 🙈😱🙈 Jag brukar inte gå runt att tänka på sånt men tror att många håller med om att man sover som absolut bäst efter en ”svängdom i sänghalmen” 😅 Tanken var bra tills jag tänkte vidare på att faan…då måste man ju hitta någon trevlig att dela upplevelsen med! Och det orkar jag inte riktigt med 😅 Jag är kräsen och att ragga upp någon okänd för en natt är inget för mig. Nä…jag får fortsätta som det är, så illa är det inte liksom 😂😂

Nu kom Lilja ner så jag går upp med henne och försöker sova 👍

Kram ❤️

 1. JLB skriver:

  Vad fan gör du med dina dammsugare?! 😀 Har electrolux, den som alltid är på kampanj på ica typ. haft i kanske fem-sex år och den är fortfarande bra! Du kan ju alltid köpa något till byrån, tjatar mindre än en karl oxå 😉

 2. Linda skriver:

  Men herregud vad alla är pryda. Sex är något typ alla människor har på något vis. Något fantastiskt mellan två människor. Vad är det att hymla om? Och att träffa någon på ”äldre” dar och få uppleva sex igen. Det är nog ta mig fasen bland det bästa som hänt mig iaf 🙂

 3. Irene skriver:

  Wow bra där. Ibland tror man att mammor är oskulder och änglar, efter fött barn.

 4. Cissi skriver:

  Vad köper du för dammsugare då? Jag har använt Electrolux ultra silencen/silence i hela mitt vuxna liv (34år). Dom håller ca 3-4år. Brukar köpa ett tunnare munstycke samt sätta sätta nya möbeltassar under munstycket då dem slits ut/lossnar. Filtret byter jag vid varje nytt köp av dammsugarpåsar (5pack).

  Första ultra silencer betalade jag drygt 2.000kr för men jag vet att ICAmaxi oftast har silencer för 995kr.

  Vi dammsuger 1-3ggr/dag då det snabbt dras in skit med många barn i hemmet 😅 Har bott i hus med 3 våningar, och nu i ett med 2 våningar där dammsugaren släpats upp och ned, använts till bilstäd, sugit spån vid renovering samt även fått hänga med mig på flyttstädningar av lägenheter. Väldigt tålig skulle jag påstå. Tips, inför nästa byte 😉😊

  1. Jag har haft bra dammsugare runt 2000-3000kr från bla Nilfisk, Bosch och Miele. Nu köpte jag en från elektolux , ultra silent någonting som känns bra. Min gamla var jättebra men gick nu sönder i sladden.

 5. Sara skriver:

  Sex är ju lätt de bästa sömnmedlet!! Haha så jäkla gött att du delar med dig! Vafan är väl helt normalt att känna sug efter det så man kan sova gott sen?😂😂👏🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..