Tips på bra rea

Innehåller reklamlänkar

Idag har Cubus.se en bra rea igen! 30% på allt, gäller bara idag 👍

Här

Några plagg av det jag vill ha var slut på storlek online så jag ska iväg och se om de finns i butiken 😅

Den här gröna tunna kavajen/jackan hade min syrra på sig förra helgen och den var såå snygg att jag måste få tag i en i grönt eller svart! Här

Och denna sköna svarta kjol vill jag testa 😃 Här

Även den gröna off shoulder toppen vill jag ha, här och för att bryta min gröna trend så en bronsfärgad linne/blus 😉 här

Sen ska jag köpa hem ett gäng fläktar så det blir lite drägligare inomhus 😅

Kram ❤️

 1. Maria skriver:

  Tråkigt att läsa hos min favorit Carola att du med ett sms strulade till hennes Bon Jovi kväll. Inte ringde och försökte med alla medel få tag på henne, utan med extremt kort varsel ställde in. Man gör inte så Mirka. Inte alls så mot en vän.

  1. Ursäkta mig men du vet inget om saken mer än det Carola skrev 😉 Hade jag nu lyckats komma iväg så hade vi åkt den tiden som var utsatt dvs den tiden de kom iväg iaf. Att hon inte höll koll på tiden och inte var klar när jag skulle ha kommit kan ändå inte läggas på mitt samvete tycker jag 😉 Men absolut, jag skulle ha även ringt även om jag trodde att sms var bästa sättet att nå fram 😕 Tack för uppläxningen ❤️

   1. Maria skriver:

    Ok. Jag har förstås ingen aning om strulet. Förlåt.

  1. M skriver:

   På vilket sätt menar du Mirka strulade till det för din ”favorit”?
   Vore det inte bättre du ställt din fråga här som jag gjorde?
   Jag skrev här för att det började spekuleras på Carolas blogg om just Mirka.
   Carola strular till det rätt bra själv tycker jag 😂å det är väl hennes egen sak att komma iväg på det hon ska utan att andra ska skylla på andra. Man gör inte så skriver du! VAD exakt gör man inte!
   Mirka gav mig ett bra svar på min fråga nedanför och inte behöver hon redovisa vad orsaken var. Jag ville bara uppmärksamma Mirka på att snillen spekulerade på Carolas blogg.

   1. Maria skriver:

    Skojigt att du försöker läxa upp mig. Jag tycker det jag tycker. OK?

    1. M skriver:

     Jo, du tyckte vad du tyckte och det är du i din fulla rätt att göra men minuterna efter kom det allt ett förlåt i en ny kommentar. Kanske inte vara så snabb att svara alla gånger vore på sin plats 😉❓

  1. Maja S skriver:

   Maria…
   Vi har ingen aning om vad som hänt eller händer. Tror faktiskt de klarar av det där själva 🤪

 2. M skriver:

  Jag ser det ”spekuleras” hos Carola att du inte följde med på Bon Jovi. Får man fråga varför ❓å är inte biljetter dyra.

  1. Jag kom inte iväg vilket var supertråkigt 🙁 Varför vill inte jag gå in på mer än att det strulade till sig på hemmaplan och jag hade inte kunnat slappna av av att vara så långt borta. Biljetterna var dyra och det är en förlust jag får leva med, familjen kommer ändå först 😉

   1. Millie skriver:

    Med tanke på vad de skrivit om ljudkvalitén kanske du inte missade något…😐

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..