ANNONS

Läkare, lek och bad

/

Sitter här i tystnaden och ska hitta ork till en dusch innan jag lägger mig. Älskar värmen vi haft de senaste dagarna men den tar även på krafterna 😅 Igår åkte jag runt och jagade efter fläktar och hade tur att hitta några på Jula. Nu har alla en varsin i sina rum och det är lite lättare att vistas i sovrummet men jag behöver hitta en till köket och vardagsrummet också 😅

Det började regna lite nu ikväll men då är betoningen verkligen på lite. Jag hade välkomnat ett rejält skur gärna med åska men icke det.

I fredags drog vi till stranden, årets första gång. Frågar du mig om vattnet och hur varmt det var så var det svinkallt 😬 Jag doppade fötterna vilket räckte bra för min del. David är ju en badkruka och lekte vid strandkanten medans alla andra plaskade på 😃 De större barnen försvann snabbt långt ut i vattnet medans de mindre lekte där vattnet nådde midjan.

Men det var skönt och vi var inte ensamma om att tycka det 😉

Jag har inte kommit iväg till gymmet så jag har tagit tag i mina löpturer för att få upp flåset lite. Då är jag också relativt nära hemmet om det skulle krisa sig. Jag sticker ut framåt kvällen när småbarnen är som lugnast och det har funkat toppen 👍

Har lyckats köra intervaller – pw och löpning mellan 8-9km vilket känns skitbra!

Hittade ett ställe där det växer liljekonvaljer och plockade härom kvällen med mig en bunt hem.

Älskar liljekonvaljer 😍

Linnéa fotade Lilja och David igår 😍

Jennifer har haft problem med sitt ena öga sedan i tisdags och hon har försökt bli av med det onda med att skölja ögat ofta men det har inte hjälp så idag åkte jag, David och Lilja in med henne till närakuten. Vi kom dit strax före 12 och då sa de att vi får vänta minst 2 timmar då de skulle på lunch nu. Då passade vi på att ta en liten promenad i vår vackra Uppsala 😀

Vi lekte en stund i stadsparken innan det var dags att gå tillbaka till läkaren

Efter ca en timmes väntan i väntrummet var det äntligen Jennifers tur. Först träffa en sköterska som bedömde att vi skulle få komma vidare till läkaren. Vänta lite till innan läkaren kom och hämtade Jennifer. Resultatet blev att vi skickades direkt vidare till ögonavdelningen på Akademiska. Åkte dit och barnen fick lite leksaker att leka med 😅

Efter en kort stunds väntan kom läkaren och undersökte ögat. Hon har regnbågshinneinflamation ( irit ) och fick 2 olika ögondroppar utskrivet plus återbesök på torsdag. Skönt att då medicin. Kan tydligen ta tid, upp till 8 veckor, innan ögat är bra igen 🙈

Äntligen kunde vi åka hem och hämta några fler ungar för att sedan åka och handla lördagsgodis. Sedan hem och grilla kött och fixa klart potatisgratäng. Medans barnen åt gick jag ut och plockade rabarber för Linnéa ville göra paj 😃 Lugnt i huset så jag stack iväg på power walk. Orkade inte springa så mycket idag men däremot så stannade jag till då och då och gjorde olika sorters squats 😅

Helt ok resultat trots att jag var ganska sliten idag 👏

Sedan bjöd Linnéa på paj, vegansk och riktigt gott

Nu är det bara duschen kvar och lite sömn på det 😉

Kram ❤️

17
153

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00