Dotter på vift

Klockan 02.30 måndag morgon skjutsade jag Linnéa och hennes bästis Ebba till Arlanda. Äntligen var det dags för Linnéa att komma iväg på sin efterlängtade resa till Schweiz för att få se musikstudion där Queen spelade in sin sista skiva, där det bland annat finns ett stort staty av Freddie Mercury.

Linnea hade sån resfeber hela söndagen, hon hade inte bara myror i brallan utan nu snackar vi om en enorm myrstack 😂

Det var med glädje jag lämnade av tjejerna, önskar bara att jag hade kunnat göra resan med henne 😉 Jag är dock otroligt glad över att just Ebba följde med Linnéa, Ebba har resvana och är en riktig klippa, lugn som en filbunke och pålitlig och känner Linnéa väl sedan de var små. Om Linnéa hade åkt med någon annan kompishade jag varit orolig men det är jag inte ni 😀

Linnéa skickar bilder till mig ❤️ De har haft regnigt och grått igår och idag men imorgon lovas det sol.

Genèvesjön

Det ser vackert ut 😍

Jag fick inte så mycket sömn natten till måndag men släpade iväg mig till gymmet ändå.

En timme där är som balsam för min själ 🙏 Orkade även ta en kortare joggingtur på kvällen men sen var jag helt slut 😅

Imorgon har barnen skolavslutning! Sommarlovet är nu bara bakom hörnet 😃

Idag har Nellie och Älva fixat till sig lite

Nu är tjejerna så lyckliga 😍

Vädret ser inte ut att bli den bästa men jag hoppas att vi slipper regn 😅 Det kanske inte blir läge att ha på sig en klänning som Nellie och Älva har sett framemot men jag håller tummarna.

Kram ❤️

 1. Jag beundrar dig Mirka, som alltid kan hålla en så god ton i dina svar/kommentarer. Det är trots allt trevligt att kunna diskutera/tycka olika, utan för att den skull ha taggarna utåt direkt.

 2. Mari skriver:

  Vad roligt för Linnea o kompisen, vilket äventyr. Hoppas de får en fantastisk upplevelse. En lite nyfiken fråga, fritt o svara Mirka. Men skulle du inte med Carola o några till på Bon Jovi-konserten den 5/6 har inte sett att du skrivir om det men Carola skrev att hon va där o att du oturligt inte hann samåka dit med henne. Hoppas det va bra, hade så gärna velat va där, min stora idol sen 80-talet men bor i norra Skåne så logistiken sprack. Ha en fin sommar familjen Norrström☺

 3. Alma skriver:

  Så fina bilder på Linnéa, Nellie och Älva!

 4. Micka skriver:

  När jag var 7 år färgade jag håret blått, då runt 96-98 var det inte lika vanligt med att barn färgade håret. Jag var kaxigt mallig med mitt blåa hår och var ensam med blått hår. Är så tacksam för att min mamma lät mig färga

 5. Petra skriver:

  Woooooow så fina småtjejer i rosa och blått hår. Och Linnéa ser strålande lycklig ut
  Ha en fin sommar. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..