ANNONS

Sommarlov 🌞

/

Sommarlovet har börjat och det blir då också lite större ruljans hemmavid 😅 Lilja och David går på lov nästa vecka och Lilja med blandade känslor då hon dels ser framemot skolstarten men är ledsen över att hennes 2 bästisar blir kvar på förskolan.

I onsdags var det då skolavslutningar. Svinkallt ute och jag fick rota fram en stickad tröja men hade behövt en vinterjacka i rusket 🥶 Men vi slapp regn i alla fall 🙏 Jag var på Thors, Nellies och Älvas skolavslutning, turligt nog så vill de större inte att man kommer på deras 😅 Allt gick bara fint och efteråt kunde man stanna kvar där på ängen vi var på för att fika. Mina barn ville åka hem och fika då det var så kallt och många andra gick också ifrån. När alla kidsen var hemma hade vi vår lilla nu börjar sommarlovet-fika som är en tradition sedan många år tillbaka 😃

Linnéa har matat mig med bilder från sin resa, den sista när hon säger hejdå till Freddie

Jag hämtade Linnéa och Ebba på Arlanda natten till fredag så nu är hon hemma igen ❤️ Resan hade varit fantastisk enligt henne 👍

I torsdags bjöd Liljas förskolepedagoger alla blivande förskoleklass-barn till hejdå-kalas mellan kl.17.30-19. De åt pizza och hade disco mm och det var väldigt uppskattat av barnen ❤️

Nu har äntligen värmen kommit tillbaka 🌞 I fredags var jag på cirkelfys vilket var ett tag sedan nu och jäklar vilken träningsvärk jag har. Tog även en Pw samma kväll efter att ha lämnat av de 4 minsta till deras pappa. Selina var med kompisar vid Vik slott och lagom när jag skulle i ett efterlängtad bad ringde hon och ville bli hämtad. Så det blev en dusch och på med pyjamas. Orkade inte ens byta mina tofflor mot skor

Hade varit snyggt att bli stoppad av polisen då 😂 Kan lova att jag somnade gott igår kväll 😂

I morse var det ingen som väckte mig. Jag vaknade två gånger med valde att sussa vidare för att sedan kliva upp kl.11 🙈 Helt underbart och behövligt !

Jag och ett gäng tonåringar åkte och handlade middagsmat och gott till kvällen. Kevin tog hand om grillningen medans jag hämtade Jennifer från tåget så vi kom till en färdig middag 🙏

I torsdags hade Jennifer återbesök för ögat och hon ska fortsätta med sina droppar. Det har blivit bättre men tar tid för att bli helt ok.

Senare ett tag efter middagen ville kidsen till stranden för kvällsdopp. Jag ville ut och springa så jag lämnade av de vid badet och tog min tur medans de badade. Nu fick jag dock korta ner min runda för ungarna ville hem tidigare än väntat.

Ett litet stopp i min runda, så fint där 😍

I morgon ska jag försöka kliva upp tidigare 😇 och göra lite nytta hemma innan jag ska till gymet och sedan hämta hem de små.

Hur har ni haft det 😃

Kram ❤️

13
140

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00