ANNONS

Läkare x 2 m.m

/

Suck 😕 Skrev ett långt inlägg sent igår som raderades vilket jag såg i morse …. Ska försöka återskapa det nu…

Första sommarlovsveckan har varit fullspäckad med olika sorters läkarbesök m.m men blir lugnare snart 😅

Igår hade Selina tid för en magnetröntgen och det gick bra som vanligt. Svar får vi inom 2 veckor. Jennifer fick ju regnbågshinneinflamation förförra veckan och tar droppar mot det som har gjort ögat bättre. Men i måndags började hon få samma besvär i sitt andra öga och igår morse var det ögat helt rött och hon hade ont. Så jag ringde ögonmottagningen på Akademiska och fick telefontid senare under dagen. De ringde upp mig lagom när vi hade precis kommit till sjukhuset för Selinas röntgen. Det hela slutade med att efter röntgen fick vi gå vidare till ögonmottagningen och träffa en ögonläkare. Och som misstänkt så har Jennifer nu regnbågshinneinflamation även i sitt andra öga vilket är rätt ovanligt att få i båda ögonen samtidigt. Oftast är det bara ett öga som drabbas. Hon fick mera medicin utskrivet och nu ska hon ta 2 olika droppar + ögonsalva. Idag har vi varit till labbet och Jennifer fick lämna massa blodprover, hela 7 rör blev det. Nu tror stackaren att hon är döende 😅

Alice har tandläkare snart och innan det ska jag hinna till förskolan med en liten present till personalen 😀

I morse åkte Selina till Italien en vecka med konfan 😉 Jag skjutsade henne igår kväll till en kompis där hon skulle sova över och imorse körde kompisens mamma de till Arlanda 🙏 Jag skulle skicka med Selina respengar och eftersom jag visste att jag har euro hemma så behövde jag inte växla pengar. Men så när Selina skulle till kompisen så hittade jag bara en del av de pengarna hon skulle få 🤨 Vi skulle då ta en tripp till Forex i Gränby C och jag bad Selina kolla när de stängde för dagen. Klockan var då 18.51. Forex stängde 19 så det fanns inte en chans att hinna dit i tid. Siktade då mot att åka till Arlanda men chansade att ringa Carola och se om hon hade euro hemma. Och det hade hon så vi hade valutaväxling hos henne istället och där sparade jag rejält med tid 😅

Jag har införskaffat oss ett utespa. Barnen är överlyckliga 😄

Det har varit lite kämpigt att få bra vattenvärden men nu verkar allt vara i fas. Själv har jag inte hunnit doppa mig ännu men snart så 😅

Jag försöker få tid att ta mig till gymmet och/eller att hinna med en löprunda var och varannan dag.

Jag kör inte på som en galning men det är oerhört skönt att ha bra rutiner i träningarna nu när jag kommit igång ordentligt. Jag känner både i kroppen och knoppen hur bra det är. Att också känna att de problemen och smärtorna jag hade innan min operation är borta är så obeskrivligt skönt 🙏

Nu ska jag åka och lämna lite smått och gott till förskolans personalrum 😉

Kram ❤️

21
172

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00