ANNONS

Har jag möjligen berättat…?

/

Innehåller reklamlänkar

Hur j***a mycket jag hatar flugor! På bara några dagar har de invaderat vårt hem och ökat från några enstaka till en jäkla massa 😣 Jag får dåndimpen av att sitta i köket där jag oftast sitter i lugn och ro på kvällarna. Det . Går . Inte . Nu!

Jag ska spraya hela huset imorgon när vi alla går ut. Död åt de små jäklarna 😤

Jag har testat ett tips som skulle vara såå bra…

Dvs jag har vattenpåsar hängandes överallt men inte har det hjälpt något! Och ja, jag har testat pennor och allt annat som finns att testa. Det som har funkat bäst är sprayen men då måsta man hålla dig ute ett tag efteråt så jag kan inte gå runt och spraya stup i kvarten liksom 😅 Ska köpa spiraler att hänga upp imorgon, de funkar ok men är ju inte så snyggt att ha såna hängandes överallt 😉

Har suttit ute för att slippa flugorna, tur att det har varit varmt 😉

Lugnt och skönt också 🙏

Igår var det informationskväll med Selinas konfirmation. Hon var i kyrkan från kl.14 och jag åkte dit till kl.18. Det hela startade med en kortare andakt som innehöll 3 psalmer och nån bön och lite snack. Sedan bjöds det på grillkorv och lite information om kommande konfirmationen som närmar sig.

En mysig liten kyrka 😀

Ikväll har jag haft lite tråkigt och jag har kollat lite på reor. Får Mail hela tiden om sommarrea här och där men hinner inte alltid kika på de 😅

Ellos har en bra sommarrea just nu 👍 Jag behöver väl kanske inget men oftast är det också då jag alltid hittar nåt bra 😂

Linné är ett måste i värmen. Jag köper många varje sommar, älskar att variera.

Den här modellen tycker jag om och den finns i olika färger men mina favoriter av de är den gula och marinblåa 😃

Den här kjolen är för mig lite vågad i färgen men så fin att jag måste nog ge den en extra tanke!

Den här klänningen tycker jag är såå vacker 😍 Jag önskar verkligen att jag hade någon bra anledning till att köpa en men har inga som helst festligheter planerade under sommaren så den skulle nog inte komma till så stor användning 😕 Tråkigt för den är snygg som bara den! Finns i vit och rosa.

En klänning som mina tjejer tror jag gillar 👍 Gul till en och blå till en annan 😃

David behöver mera shorts så han ska nog få de här och även t-shirten 😃

Sen tips till er som väntar barn eller vill ge present till någon som ska få barn snart eller har en liten bebis 😉

Blåa nedsatt 30% och den rosa hela 40% 😉

Nu ska jag isäng, har planerat för en löprunda på morgonen istället för imorgon kväll 😅

Kram ❤️

24
101

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00