ANNONS

Konfirmation m.m

/

Tack för era tips ang flugorna 🙏 Jag har nu köpt klara påsar OCH jag kom ihåg att jag hade ju köpt nät med magneter 😅 I lördags när vi åkte hemifrån så sprayade jag huset för att få död på så många flugor som möjligt, så fort som möjligt. När vi ett antal timmar senare kom hem och jag hade städat bort de döda odjuren som låg lite överallt så satt jag upp nätet framför altandörren som ofta står öppen i värmen.

Den var lite stor men fyller sin funktion rätt bra 👍 Några nya flugor har sedan dess hittat in men en bråkdel mot innan 😀

I lördags var jag och tonåringarna iväg och käkade mat ute för att sedan gå på bio.

Älskar min nya kjol som jag hittade på rea här om veckan

Vi såg nya Men in black i 4DX. Filmen var helt ok men inte kanske inte värt att se just i 4DX med dess effekter 😉

I söndags var det tidig morgon då det var dags för Selinas konfirmation och hon skulle vara i kyrkan redan kl.9 vilket innebar att åka hemifrån runt 8.30 😅 Sedan åkte jag till kyrkan igen till kl.10.30.

1,5 timmar i kyrkan gick rätt fort och det hela var fint. Efteråt trängdes alla ute och det fotades en massa så det tog tid innan alla var klara.

Selina med några vänner 😍

Vi åkte hem och fikade och öppnade lite presenter sen pustade hon ut, äntligen slut på tidiga morgon som hon haft de senaste två veckorna 😂

Igår hade jag bokat in mig på ett cirkelfys-pass som jag nästan glömde bort. Jag hade ingen större lust för det men masade mig iväg ändå vilket kändes bra efteråt. När jag kom till Friskis och Svettis så regnade det rätt mycket men när jag skulle åka hem så hade det klarnat upp en hel del så trots att jag var rejält mör i kroppen så valde jag att ta en lite kortare pw. Halvvägs dvs där jag brukar vända tillbaka så började det regna igen 🙄

Men det var rätt skönt att gå de sista 3 km i regnet 😀

Idag lider jag av träningsvärk och valde att hoppa över en joggingrunda. Har hämtat hem Oliver från Björklinge och Alice från Torstuna vilket innebär att nu är alla barnen hemma igen ❤️ Alice har varit hos gamla vänner/grannar sedan dagen före midsommar och med de åkte hon till Varberg efter midsommarhelgen så hon har haft det toppen 😃

Jag försöker hitta energi till att rensa hemma lite grann. Har en massa kläder och prylar som skulle behövas ses igenom och kasta bort 🙄 Nu har det ju lovats en hel del regn så det blir nog tillfällen till att ta tag i det tråkiga. Fast jag hade hellre kunnat åka till stranden 😉

Nu ska jag försöka få mina små i säng vilket är en kamp i sig. De skulle helst vilja vara uppe bra mycket längre 😅

Kram ❤️

49
152

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00