ANNONS

Smultronjakt m.m

/

Måste först bara få gnälla på vädret. Jag har liksom ingen annat att gnälla åt 😂 På riktigt …. 9-14 grader de första dagarna i juli! J U L I ska innebära värme, kanske lite regn då och då men definitivt inte att man ska behöva fundera på om vinterjackan ska tas fram igen 🥶

Dåligt och kallt väder innebär rastlösa kids. Framförallt då de yngre av de. Omg vad det smågnabbas dagarna i ända 😅 Och de har ju alltid någon att gnabbas med, får man inte igång en så finns det andra att testa med 😂 Sen har vi fått sena kvällar som i sin tur ger mig mindre tid för mig själv i lugn och ro som annars är viktigt för mig att få på kvällarna. Men jag har inte förlorat förståndet ännu 😇

Jag har panikhandlat en del nytt pyssel så det finns olika saker att roa barnen med. De har fått baka en hel del också 👍

Jag själv är beroende av att få en timmes träning 3-5 gånger i veckan. De stunderna är guld värt för mig så hjärnan får rensas av. Lyckades få till 2 pass med cirkelfys denna vecka och även 2 pass på gymmet. Tyvärr så har jag inte kommit ut på pw/jogging mer än en gång pga vädret.

Här om dagen åkte jag med de mindre barnen till ett ställe där jag sett att det finns en massa smultron. Vi passade på mellan regnskurarna och fick regn igen lagom när vi var på väg till bilen för hemfärd.

Barnen älskar att plocka smultron och nu blev det extraroligt då det fanns små grodor överallt 😃 Trots att grodorna tog nästan över intresset så fick vi ihop en hel del smultron och de användes till muffinsen som barnen bakade sedan efter middagen.

Igår ville Alice baka rabarberpaj så hon tog med sig småbarnen och hämtade rabarber. De hittade även ett antal färdiga jordgubbar som växer lite vilt på tomten 🍓

Sedan bakade de 2st veganska rabarber/jordgubbspajer till kvällsfika 😍

Nellie sov hos en kompis och Selina hade 2 kompisar på övernattning hos oss. Tjejerna badade i utespat vid midnatt vilket såg så härligt ut att jag har lite lust att bubbla för mig själv ikväll när de mindre barnen har somnat. Varmt bad med musik i öronen 😃

Idag har vi varit till Gränby c. Benny har klippt sig och i väntan på frisörtiden så tog vi en fika och Älva, Lilja och David fick leka av sig lite. Medans Benny var hos frissan så passade jag på att kolla inne på Stadium och deras rea. Hittade lite nya träningskläder billigt till mig och tröja till Thor. Vi åkte och handlade lördagsgodis till barnen och för en gångs skull så valde alla snabbt vad de ville ha 😅

Nu ska jag försöka påbörja kvällens rutiner så jag kanske får de små isäng inom kort 😉

Kram ❤️

3
148

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00