ANNONS

Fick ringa ambulansen inatt

/

Sitter i köket med en kopp kaffe just nu. Jag har pärlat med Lilja och nu sitter hon och David och försöker fånga en fluga 😅 Det är jakt på dessa små eländiga kryp. Och faktum är att det bästa sättet att få bort flugor ( bortsett raid ) är att betala kidsen 1kr/död fluga! Igår tjänade Jennifer 23kr och Alice hela 27kr 👏

Det blev en sen kväll för mig igår. Jag nattade småbarnen och sedan fastnade jag för den nya säsongen av Stranger Things.

Närmare kl.2 gick jag upp och la mig för att somna till ljudet av bordsfläkten som ser till att vi har del lite svalare i rummet. Innan jag hann somna hör jag något konstigt ljud. Försöker lyssna och tror att kanske Selina har mobilen på eller nåt. Men tänker sen att hon sov ju gott när jag gick förbi hennes rum på väg till mitt rum. Stänger av fläkten för att kunna höra om jag verkligen hört nåt konstigt 🤔 Hör nu ljudet bättre och rusar upp ur sängen så David vaknar. Rusar in till Selina som ligger i sängen och har ett stort epilepsi-anfall 😰 Vänder henne i sidoläge och väcker sedan Jennifer i rummet bredvid så jag kan få hjälp med att hämta papper och Selinas akut-medicin. Hon krampar inte längre så mycket utan låter illa och det väller ut saliv ur munnen på henne. Sprutar in hennes medicin i hennes mun som man ska göra och sitter där och håller koll på henne. Minutrarna går och hon vaknar inte till utan är fortfarande helt okontaktbar. I det här läget har Jennifer ropat upp Kevin och flera andra av de stora tar hand om David som också klivit upp. Jag beslutar mig för att ringa 112 och kolla vad jag ska göra då Selina inte kvicknar till ens det minsta. I stressen så ringer jag 911 🙈 ( för mycket amerikanska serier för mig 🙄 ) men jag kom fram till larmcentralen även med det numret så nu vet vi det 😉 De beslutade att skicka en ambulans som kom efter ca 17 minuter. Då började Selina öppna ögonen lite lätt men fortfarande så var hon rätt borta liksom. Ambulanspersonalen gjorde sina koll på henne och var eftersom vaknade Selina till lite mera. Hon var helt utmattad och ville bara sova. Vi behövde inte åka in då det görs inte så mycket åt saken och nu behövde hon mest få sova.

Strax efter kl. 3 kom jag i säng igen och resten av natten blev lugn 🙏 I morse hade Selina inte några minnen alls från nattens bravader men hon kunde känna i munnen att hon nog haft ett anfall då hon har bitit sig i sidan av tungan.

Selina har varit skonad sedan hon fick epilepsi och har inte haft såna här rejäla anfall sedan hon fick medicin. Så det var läskigt att återigen uppleva det hela.

Söndagen startades sent, alla sov riktigt länge i morse.

Bästa starten idag 👍

Älskar verkligen våra helgrutiner och det är inga av barnen som vill missa vår lyxfrukost 😉

Kram ❤️

35
250

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00