Rastlöst

Först vill jag tacka alla för er omtänksamhet ang Selinas anfall ❤️ Det värmer så otroligt mycket ska ni veta!

Selinas epilepsi beror mest troligen av att hon har en godartad tumör i hjärnan som i sig är helt ofarlig. Den sitter dock vid ”epilepsicentret” och påverkar nerverna där. Den är av art som växer långsamt men har inte vuxit någonting senaste året vilket är bra. Selina får göra MR med jämna mellanrum för att hålla koll på den. Men frågan är ändå om det kan vara värt att operera bort den? Den diskutionen kommer vi att ta vid nästa läkarbesök med hennes läkare. Jag kommer även att fråga om att få en larm så jag har större möjlighet att höra och reagera om/när hon får nya anfall.

Det har för övrigt varit rastlösa dagar här. Vädret har sugit rejält och vi har fått försöka göra det bästa av dagarna. Men en semesterresa skulle banne mig sitta fint nu känner jag, måste bara vinna lite pengar först 😅 Eller så väntar vi tålamodigt på lite varmare dagar 🙄

I måndags fick jag och Jennifer kliva upp med tuppen. Kl.8 skulle vi vara på sjukhuset och kolla hennes ögon igen. De blir sakta bättre men är inte bra ännu så nu fick hon även kortisontabletter. Så hon tar tabletter, 2 olika sorters ögondroppar och ögonsalva 😅 Imorgon ska vi dit igen men tack och lov inte så tidigt på morgonen. På fredag drar Jennifer till Öland där hennes pojkvän är med familjen.

Igår åkte jag och ett gäng barn och lämnade Selina till en kompis nära Björklinge. Vi passade då på att åka till vår ”gamla” skog för att se om vi kunde hitta några kantareller. Hittade exakt noll. Men vi hittade en massa smultron och även blåbär som kidsen plockade för glatta livet 😃

Nellie bakade sedan goda muffins med det de plockat 👍

Mums 😍

Jag har tränat cirkelfys både måndag kväll och igen igår förmiddag vilket vad tungt men skönt. Det finns inte så många pass nu under sommaren så jag försöker komma iväg på de som finns just på min Friskis.

Hittade nya träningskläder på Rea 👍

Nästa pass har jag först på fredag men ska försöka komma ut på pw nu när vädret ser ut att bli bättre.

En fråga till er med utespa…

Jag har lyckats få bra värden i min efter lite fixande men varför är vattnet grumligt 🤔 Byter filter och håller koll på allt dagligen.

Är det vattenbyte som gäller eller funkar det kanske att använda klarningsmedel…?

Nu ska jag åka och möta upp Linnéa som har tagit med sig Nellie, Älva, Lilja och David på en busstur 😉 De skulle visst handla födelsedagspresent till mig som fyller år senare i veckan 😇

Kram ❤️

 1. Leyla skriver:

  Hur sköter ni spaet annars?
  Hoppa inte i insmord med massa cremer. Ha inte på er massa smink och jox i håret. Det är döden för vattnet.
  Man måste duscha av sig innanman badar i spa om vattnet ska hålla sig fräscht.
  Ha alltid i tabletter efter bad.

 2. Hej, vet du vad hennes tumör heter? Och hur den upptäcktes?
  Har själv en son med hjärntumör nämligen. Den är också godartad men skadar ändå pga läget den sitter på.

 3. A skriver:

  Hur många av de som har kommenterat om resan samma ip-adress? Känns som många bittra människor som blir glada över andras ”misslyckanden”.

 4. Carola skriver:

  Jag hade ett spabad tidigare. När det blev grumligt så använde jag flockningsmedel, det gör att det grumliga liksom klumpas ihop så att det fastnar i filtret eller sjunker till botten.
  Vi hade en sorts ”dammsugare”, ( helt manuell med vacuum )som sög upp det som hamnade på botten.

 5. Helene skriver:

  Kolla Ph värdet i poolen finns medel för att öka eller minska ph värdet.

   1. Vilket pH som är bra beror på vad vattnet innehåller. Vissa vatten fäller vid redan 7,5 och ett vatten med annat innehåll fäller kanske först vid 8,2 tex.

    En hel vetenskap 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..