ANNONS

Rastlöst

/

Först vill jag tacka alla för er omtänksamhet ang Selinas anfall ❤️ Det värmer så otroligt mycket ska ni veta!

Selinas epilepsi beror mest troligen av att hon har en godartad tumör i hjärnan som i sig är helt ofarlig. Den sitter dock vid ”epilepsicentret” och påverkar nerverna där. Den är av art som växer långsamt men har inte vuxit någonting senaste året vilket är bra. Selina får göra MR med jämna mellanrum för att hålla koll på den. Men frågan är ändå om det kan vara värt att operera bort den? Den diskutionen kommer vi att ta vid nästa läkarbesök med hennes läkare. Jag kommer även att fråga om att få en larm så jag har större möjlighet att höra och reagera om/när hon får nya anfall.

Det har för övrigt varit rastlösa dagar här. Vädret har sugit rejält och vi har fått försöka göra det bästa av dagarna. Men en semesterresa skulle banne mig sitta fint nu känner jag, måste bara vinna lite pengar först 😅 Eller så väntar vi tålamodigt på lite varmare dagar 🙄

I måndags fick jag och Jennifer kliva upp med tuppen. Kl.8 skulle vi vara på sjukhuset och kolla hennes ögon igen. De blir sakta bättre men är inte bra ännu så nu fick hon även kortisontabletter. Så hon tar tabletter, 2 olika sorters ögondroppar och ögonsalva 😅 Imorgon ska vi dit igen men tack och lov inte så tidigt på morgonen. På fredag drar Jennifer till Öland där hennes pojkvän är med familjen.

Igår åkte jag och ett gäng barn och lämnade Selina till en kompis nära Björklinge. Vi passade då på att åka till vår ”gamla” skog för att se om vi kunde hitta några kantareller. Hittade exakt noll. Men vi hittade en massa smultron och även blåbär som kidsen plockade för glatta livet 😃

Nellie bakade sedan goda muffins med det de plockat 👍

Mums 😍

Jag har tränat cirkelfys både måndag kväll och igen igår förmiddag vilket vad tungt men skönt. Det finns inte så många pass nu under sommaren så jag försöker komma iväg på de som finns just på min Friskis.

Hittade nya träningskläder på Rea 👍

Nästa pass har jag först på fredag men ska försöka komma ut på pw nu när vädret ser ut att bli bättre.

En fråga till er med utespa…

Jag har lyckats få bra värden i min efter lite fixande men varför är vattnet grumligt 🤔 Byter filter och håller koll på allt dagligen.

Är det vattenbyte som gäller eller funkar det kanske att använda klarningsmedel…?

Nu ska jag åka och möta upp Linnéa som har tagit med sig Nellie, Älva, Lilja och David på en busstur 😉 De skulle visst handla födelsedagspresent till mig som fyller år senare i veckan 😇

Kram ❤️

21
151

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00