Hon bröt armen 😰

Det blev en händelserik dag igår, minst sagt. Vi valde att fira min födelsedag redan idag då Jennifer åker bort imorgon. Så efter att jag hämtat Linnéa och de mindre barnen så åkte vi till Ulva för att plocka jordgubbar, för en rejäl jordgubbstårta är ett måste på min dag 🍓

Hem och fixa middag osv och sedan började jag baka pajer. Några barn hoppade i studsmattan och rätt som det är kommer Lilja in och gråter. Jag vänder mig om ungefär samtidigt med Linnéa som också är i köket och jag vet inte vem av oss som såg Liljas krokiga arm först men båda skrek till ungefär samtidigt 😱😰 Den synen var hemsk. Jag släppte allt och såg till att komma iväg till barnakuten. Lilja min modiga prinsessa ❤️ Hon var såå otroligt duktig hela kvällen ❤️

Armen röntgades och båda benen i underarmen är helt av. Vi blev inlagda i väntan på en operation. Nu ser det ut som att operationen blir av först imorgon 😔

Lilja kämpar på ❤️

Mina stora barn är bara bäst! De tar hand om allt där hemma och det med bravur ❤️

De 4 yngsta barnen har pappahelg nu och får åka dit redan ikväll…ja, inte Lilja då med de andra 3 😉 Skönt att det löste sig.

Nu sover Lilja och jag ska försöka få lite vila. Blev nog bara en timme inatt så har lite att ta igen 😅

Kram ❤️

 1. Annika skriver:

  Men stackare vad du/ni är utsatta – vilken kämpe du är!
  Grattis på födelsedagen!

 2. Mia skriver:

  Oj, oj, lycka till med armen nu. Ni har haft mycket med sjukhus att gör sista tiden. Men med så många barn blir det förstås så. Du är verkligen en kämpe. Beundrar dig som orkar !! Superkvinna.
  Försök se till att inte barnen inte är så många på studsmattan tillsammans. Rekommendationerna är att bara två samtidigt på mattan. Förstår att det är svårt att hålla.Kram till Lilja.

 3. Grattis Mirka. Krya på dig Lilja och hoppas att operationen går bra, håller tummarna. Kram.

 4. Maja S skriver:

  Grattis på födelsedagen 🌸

  Ojoj lilla gumman då 🙁
  Olyckor händer. Visar bara på att barnen lever livet ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..