Hemma och min dag

Nu är jag och Lilja äntligen hemma igen 🙏 Hennes arm opererades igår kväll och allting gick bra. På eftermiddagen igår bad jag Peter att komma och lösa av mig en stund så att jag kunde åka hem en sväng. Barnen hemma hade gjort tårta och paj och vi firade mig en snabbis innan jag skulle åka tillbaka till sjukhuset.

Glömde fota innan vi började skära i tårtan 🙄

Fick lite presenter i förskott också ❤️

Älskade ungar ❤️ De bästa en mamma kan ha ❤️

Jag packade småbarnens väskor och så åkte vi. Lilja hade körts till operation när vi var på väg tillbaka så det blev en 2-timmars väntan innan jag fick se henne igen på uppvaket.

Peter tog med sig de små över helgen 🙏

Älskade lilla plutt ❤️

Hon sov gott och efter nästan 2 timmar på uppvaket fick vi komma tillbaka till vårt rum. Lilja sov bra hela natten. Hon fick medicin och en gång testade jag att få henne att kissa men det gick inte alls så hon fick tömmas till slut.

Jag var helt slut i morse när vi blev väckta. Lilja var pigg och hon frågade sköterskan om vilken dag det var. Fredag sa sköterskan och då sken Lilja upp och sa att idag fyller mamma år 😃

Vi fick sedan in vår frukost

Och ett grattiskort till mig 🙏

Nu blev vi lovade att få åka hem idag bara Lilja visat att hon kunde kissa själv. Och hon gjorde flera försök men det gick inte alls trots att vi visste att blåsan var fylld.

Vi gick till lekterapin där Lilja fick leka vilket var roligt 😀

Efter en timmes lek testade vi toan igen och då gick det lätt som plätt 😊 Äntligen kunde vi åka hem 👍

Men vi hann även måla lite på rummet innan allt var klart för hemfärden

Jag frågade om att få se röntgenbild på Liljas skada och tog kort på det så syskonen kunde få se.

Aj aj aj säger jag bara 😬😰

Väl hemma fick jag se en bild som Selina hade tagit på Liljas skadade arm när vi var på akuten. Höll på att kräkas 🤢 Fy vad det såg inte bra ut!

Men men, nu har vi tagit oss igenom även denna sak. Och tycker att vi kan få paus från eländiga saker nu 🙏

Så som sagt var….vi är hemma och tar det väldigt slappt. Vi åt pizza för jag orkade inte laga mat. Hjärnan är på ledighet nu. Behöver en rejäl dusch men orkar inte ens det just nu 😅

Grattis till mig 🤘

Nya tag imorgon 😁

Kram ❤️

 1. Anette skriver:

  Det verkar som om du tagit semester från bloggen, vilket jag förstår, du måste ha fullt upp med alla barn som är sommarlovslediga! Hoppas att du får lite avlösning från barnens pappa! Önskar dig och familjen en härlig sommar!

 2. Linnea skriver:

  Krya på dig lilla gumman! Kram från en🤶

 3. Sara skriver:

  Stort grattis i efterskott! Du är en sann supermammahjälte❤️
  Och vilka underbara barn du har som fixat firande och presenter pt dig, bra jobbat💪🥰 Ja nu är det slut på elände och nu ska ni fp njuta av sommaren hoppas jag!!!

 4. Tina skriver:

  Grattis! Vilken supermorsa du e!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..